418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #332886 Jackson alias Slugger az nekem a kedvencem volt,imádtam,sokáig nem is adtam el. -
:D:D:D -
Toweliee #332884 Na én a Panther M10re gondoltam. -
VanDaal #332883 Ráírtam, hogy mégis milyen zseniális ötlettől vezérelve kellett odalőnie, de nem válaszolt... az írásos kommunikáció valószínűleg meghaladja a képességeit :)
Wolvit én is legénység húzónak vettem vissza, de nagyon jó köröket futok vele, és élvezem is. Most kicsit gondban is vagyok, mert eredetileg úgy terveztem, hogy a 6. érzék aktiválása után ez a legénység fog a Hellcatbe menni. De azt meg azóta lenerfelték, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy jobban élvezném vele a játékot, mint a Wolverine-nal...
Szóval a nagy dilemmám, hogy melyikkel járnék a legjobban funolás szempontjából:
-ha maradna a legénység a Wolverine-ban
-ha áttenném őket a Hellcatbe, ahogy eredetileg terveztem
-vagy esetleg kipróbálnám a Jacksont, ami nekem papíron egész jónak tűnik a jelenlegi helyzetben
Ez ügyben szívesen fogadnám mások véleményét, tapasztalatait is :) -
Plata #332882 M41-el én is majdnem így jártam,eltrappoltam az ellenség bázisára bementem a 3 arty közé,erre a mi tüzéreink sortüzet nyomtak rájuk miközben ott voltam.nem sokon múlott az életem,utána rámásztam Tigrisre erre megint kaptam sortüzet.Utána kezelésbe vettem ferdit meg T25/2-t és ugyanezt kaptam.Ha nem rohangálok körbe körbe mint egy mérgezett egér kinyírnak ezek a barmok.
De így is le sebeztek,a láncom lejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.30. 10:37:10 -
-
2 amcsi TD ág van és kelleni fog a másikba is legénység. T5ben meg kicsit hátrábbról lehet osztani az áldást 2.76 secenként :) -
Toweliee #332879 Miért teszel bele másik legénységet? -
Játékban ki van kapcsolva a chatem, mert chaten érdemi információ helyett csak a noobozás meg anyázás megy, amiből én nem kérek.
Ha valakinek nem köszönök az ezért van, nem azért mert bunkó zwackos vagyok. -
Nem kérdeztél rá, hogy tudja-e hogyan kell levegőt venni?
M10-et mostanában kezdtem el én is használni (először csak azért, hogy fullos legyen az), de eléggé megkedveltem, legénységet jól lehet benne fejleszeni :) -
Ellen 1es szakaszával vmelyik nap én is találkoztam. -
viper07 #332875 Ha ezt olvasod, akkor nézz már rá a játékon belüli chat-ra is kérlek...
Köszi -
Az szép! Gratula! Erre nagyon ráéreztél! Nem is megyek veled szakaszba, amíg le nem állsz ezzel, mert nem hagysz sebezni! :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.30. 08:36:04 -
Én T1 Heavynél szoktam ezt igen gyakran tapasztalni. De csak akkor, ha a fedezéktől balra lövök ki. Így aztán lehet sidescrape-t alkalmazni. -
viper07 #332872 Egyik legjobb, bátran ajánlom. -
viper07 #332871 Azt a kurva de jól nyomom
:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez (Fury) még mindig szar ...
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.10.30. 08:32:19 -
Jó neked! :D -
Gyuszopapa #332869 Ilyenekkel van tele a játék,tegnap én is kaptam 500-at a saját csapatunk E-75-től.Az olyan nyomorékokról ne is beszéljünk akik zavarják az embert közelharc közben,lökdösnek ,nem engednek vissza a fedezékbe stb. -
VanDaal #332868 Mai 1. csata:
Wolverine-nal t7 csatában majdnem 3k sebzésnél tartok, erre kilő a 47%wr-es degenerált saját arty, aki ráadásul magyar... no comment.
A 4 legtöbbet használt tankja közül 3 arty, 26k csata után is gondolkodás nélkül odalő vele a saját csapattársára, hogy belopja az 50 hp-s fraget előle, E-100-zal meg van neki 800 átlagsebzése... igazi agyatlan féreg! -
Karelgott #332867 Hali!
Type 64 jó cucc? -
Me Ga #332866 Azért Sylvia Saint sem kutya... Ma én is összefutottam vele... -
Pedig nálam akkor szokott előfordulni, mikor nagyon alanyon az fps-em ilyenkor hatalmas pingem lesz és olyankor szokott történni ilyen.
Tehát amikor átlagos pingem van akkor nem szokott ilyen szerverkésés előfordulni ezért írtam, hogy nekem elég magas az úgymond normális pingem is és olyankor nem szoktam ezt tapasztalni.(eleve van vagy 0-3s-es reagálási késése a játéknak nálam, ezeken is sok találat megy el, sokszor bizonyos 1v1-es szituba is én halok meg emiatt)
De én ezt betudtam mindig is lag-nak.
-
WR104 #332864 Ez csak taras tankoknal tapasztaltam, de csak 1-2 alkalommal. A ghost shell surubben van bar az is hetente 1-2-szer. 50B-vel volt, hogy 3 loves csak durrant, de semmi nem tortent kozvetlen kozelrol.
-
yossarianHUN #332863 Pinghez nincs köze, sima szerverkésés, netsebességtől függetlenül. -
Nálam elég ritka, pedig igen gyenge géppel játszok így elég magas a pingem, de ritkán fordul elő.
Ellenben a falas dolog kb meccsenként minimum 5 lövést dobok ki az ablakon.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.29. 23:50:34 -
laggol a neted/szar a géped
tudod szokásos
WGnél nincs hiba -
yossarianHUN #332860 Engem ez jobban idegesít. AMX-ban ülve már nem egyszer okozta a halálomat. Fasza, mikor ezen megy el egy 1v1, vagy akár a meccs. -
Nagy pacsi a fejlesztőknek, hogy máig nem képesek megoldani a láthatatlan falak vagy szellem falak okozta problémát.
-
WR104 #332858 A zene cime mindent elmond
-
Kronos79 #332857 Egyszer volt ilyenem, de nem emlékszem biztosan hogyan oldottam meg. Ha minden igaz, akkor csak a mappára kellett kattintani, de megnyitni nem kellett. -
az hogy 2k meccs alatt 500 ugrott a WN8 ad ?
-
davidbog #332855 OFF
Haditechnika topikba raktam pár képet és infót olyan háború utáni ruszki nehéz harcskocsikról amiket 2014. októberéig eddig sehol nem publikáltak. Ilyen az Object 777 is, ami pár sor és egy kép erejéig szerepelt az FTR blogon (ugyanaz lehet a forrása mint amit találtam meg én is).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.29. 20:35:51 -
seriousthreat #332854 ahhoz képest elég szarok... -
Sziasztok!
A megadott elérési út érvénytelen
A játékhoz tartozó Tank Inspector programot letöltöttem,már telepítettem is,de kéri hogy válasszam ki a WOT főmappáját,hogy hozzá tudjon férni az adatokhoz.Amikor kiválasztom,akkor a fenti hibaüzenetet írja ki.Nem tudom mi lehet a probléma,jó lenne orvosolni. -
Attila965 #332852 Hiába jött a Fury, azért a jó öreg E8 még mindig tud aprítani 
Tank Ász és miegymás -
Napi keresd a hibát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A statpadder bébi fókák a megfejtés. Persze a statpadderkedés elengedhetetlen kelléke, az only gold sem hiányzott...
-
yossarianHUN #332850 Így, hogy csak a modellt kell megcsinálni, szerintem csak 4-5 év. -
*taps -
Azt nem tudja a WG elmondani hogy kb. hány év lesz az összes tankot HD-ba tenni? :D -
R3nton #332847 azt mondom, hogy ha felviszik 40-re (azaz meghagyják úgy, mint most) én már teljesen elégedett leszek. Mert a mozgékonyság a jó ellenállás mutatók miatt szerintem se lesz rossz. Sőt FTR-en kommentben kiszámolták, hogy ebben jobb, mint az FCM meglepetésre.