banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ráírtam, hogy mégis milyen zseniális ötlettől vezérelve kellett odalőnie, de nem válaszolt... az írásos kommunikáció valószínűleg meghaladja a képességeit :)

Wolvit én is legénység húzónak vettem vissza, de nagyon jó köröket futok vele, és élvezem is. Most kicsit gondban is vagyok, mert eredetileg úgy terveztem, hogy a 6. érzék aktiválása után ez a legénység fog a Hellcatbe menni. De azt meg azóta lenerfelték, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy jobban élvezném vele a játékot, mint a Wolverine-nal...

Szóval a nagy dilemmám, hogy melyikkel járnék a legjobban funolás szempontjából:
    -ha maradna a legénység a Wolverine-ban
    -ha áttenném őket a Hellcatbe, ahogy eredetileg terveztem
    -vagy esetleg kipróbálnám a Jacksont, ami nekem papíron egész jónak tűnik a jelenlegi helyzetben

Ez ügyben szívesen fogadnám mások véleményét, tapasztalatait is :)