418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #333086 Sold: 'E 50' successfully sold.
Received : 1 803 277
Purchased: 'E 50 Ausf. M' successfully purchased. Spent : 6 100 000
Mégsem tartottam meg. 220 pen << 270 9-esekkel rosszul megy amúgy is nekem.
-
viper07 #333085 Megkérdezhetem, hogy ezek a számok hogy jöttek ki, mert a belinkelt oldalon az érték, hogy honnan látom nekem nincs, csak a camo együttható ? nagyon érdekelne. -
Free-ből torony, és 105-ösig meg sem állni. Nem sok különbség van a két 88as közt. -
yossarianHUN #333083 Japánok. -
bornofakone #333082 NEINEINEINEINEINEIN!
Kicsit beteg :D Mármint h még a prém tankokat is megvetted...:D (csak mert német :D)
De arra én is kíváncsi lennék ha végzel, mi történik? :D -
Userx2 #333081 Fölösleges elsőre. Utólag ki kell fejesztenem mert már arra gyűlik az XP. Nem elit a tank a kiságyú miatt. Megtartós az E-50. -
yossarianHUN #333080 Még én se vettem meg, kell még vagy 30k xp hozzá, csak most kerültem közel hozzá:) -
Toweliee #333079 Grat, mi lesz ha végzel a német ággal? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most itt tartok ...
-
Toweliee #333077 Ha akarsz plutonyozni az E-50-el akkor írj rám a játékban, tervezem visszavenni. -
yossarianHUN #333076 Igen, annyira azért sietek, hogy ne fél év múlva kezdjek el játszani azzal a tankkal, amit mondjuk holnap megveszek. A stat nem tud érdekelni, akármilyen szar lesz stockon, az meg, hogy mennyire lesz élvezhető vele a játék, majd kiderül.
Userx2: Nem az a kérdés, hogy melyik ágyú a jobb, hanem hogy érdemes-e kihúzni a 88-ast. Mivel a kettő között van 40k xp diffi. -
EmR3 #333075 És sietsz valahova?
Mondjuk megértem a türelmetlenséget is, mert az E50, Conqueror és a T30 esetében nekem is bizsergett a kezem, hogy fullosan játsszak velük. De a pta meg majdnem egy évig pihent a garázsban mire elkezdtem játszani vele, pedig ezidáig 1-2 rövidebb-hosszabb kivételtől eltekintve mindig volt prémiumom. Mondjuk most erősen gondolkozok rajta, hogy 4 nap múlva lejár és meghosszabbítsam-e.
-
Csáo!
Én kihúztam a top alatti csövet, érdemes kiprobálni, szike pontosságú és üt. -
Pares #333073 Tyúkól + BDR ágyú... 5. csatám vele, eddig 500-nál nem tudtam többet sebezni, hála ennek az óriási papír valaminek, amit a franciák torony gyanánt rátettek, és amit kilométerekről belő mindenki... Erre most ez... Azt mondanám, hogy nagyon összejött ez a csata, ha a Leopardnak nem csak sebeztem volna a lánctalpát, hanem kilőttem volna. A kis szerencsés 47%-os noob pár százalék hp-val futkosott, és kiszedett... Képzelhetitek, hogy milyen ideges voltam...
-
Userx2 #333072 Nagy ágyút húzd ki. De ha megnézed a célzási időket evidens melyik a jó. Plusz DPM- ben is jobb. -
yossarianHUN #333071 Ja jó, prém nélkül, napi átlag 10 csatát játszva eltart azért egy darabig:D -
Mr.Kitten #333070 Jó kérdés. Más nemzeteknél nem nagyon látni ilyet. De ilyen hosszú és változatos káromkodásokat a semmire sem. -
Gyuszopapa #333069 "Ahogy nézegetem az eredményeket azért nagyon sokatok sok módot ,és aranyat használ, gondolom azért így könnyebb mivel nem kell több száz csatát lejátszani hogy meg legyenek az erősebb cuccok."
Csak miheztartás végett a használt módok nálam:
-jimbo célkereszt
-xvm
-Vitiris bővített damage panel
ennyi semmi csaló hókuszpókusz.
Aranyat nem lövök,direkt nem esetleg ha elfogy az alaplőszer mert 1-2 darabot minden tankban tartok. -
Sose értettem, hogy mi a jó abban, ha egy multinacionális, illetve "többnyelvű" játékban a saját nyelveden káromkodsz, amit mondjuk az esetek 80%-ban nem ért senki rajtad meg a szakaszodon kívül pl. Gyorsabban letudom, ha élőszóban elhörgöm magam elé, oszt le van tudva :) -
Mr.Kitten #333067 Tog platoon (top tier, álom MM) mint kiderült magyarok :)
Ip-bant az ellenfélnek mert győzni mert. Elnézést, hogy én nem 40% hitrate-t tudok összehozni
-
EmR3 #333066 nem kell elverni, ki kell várni míg összejön -
én azzal húztam ki a 219 átütésűt a t54-re, majdnem vallásos lettem mire összelőttem -
Malarki #333064 Valóban de szerintem akkor is felesleges, annyival nem ad többet hogy megérje. Jobb rof meg +20 mili pen. De ha megvan már a motor és a lánc, akkor a stock ágyú is kellemes. 203-as pennel azért már lehet boldogulni. Én nem emlékszem, hogy szenvedés lett volna a grind, ellenben pl a T-54 175-ös penjével. -
Én a 88-al grindeltem ki a 105-öst és szerintem már azzal is baromi élvezetes volt az E-50.
Mondjuk én Párduc 2 mediumokhoz voltam szokva akkoriban..
Jó az a 203 átütés 9-es szintre szerintem, csak a nagy power creep-be már nagyon az op dolgokhoz szoknak az emberek:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.31. 19:52:52 -
yossarianHUN #333062 Per pillanat nem áll szándékomban több ezer forintot elverni free xp váltásra, van bőven más, amire költeni kell. -
yossarianHUN #333061 Hát azért nem éppen 20, mert a 105-öshöz kell a torony is, az úgy 83k (láncot nem számolva). A 88-as 43k, és stock toronyra is rá lehet tenni. -
EmR3 #333060 Free xp, és addig nem használtam míg meg nem volt rá a megfelelő cucc.
-
Én se pazaroltam annyi xp-t rá, mentem a fullos lövegre. -
Faboo #333058 Egyet értek Malarkival, ha meg lesz a 105-ös, élvezetesebb lesz kifejleszteni a 88-ast és persze utána nem használni. -
TiborTamas #333057 Nem okoskodni akarok, mert tényleg nagy baromság, hogy 294 méterre eltűnik egy tank a semmibe, ha a valóságból indulsz ki, de itt megint úgy működik a cucc, ahogy meg van írva neki... :) A BDR-nek alapból ratyi 320 méter a látótávja, ha megdobjuk még ventivel + BIA-val, akkor is csak 334 méter lesz belőle. A SU-100, ha jól látom nem volt lefestve, de alapból elég jó a camo értéke és mint írtad mozgott, így álca skill nélkül 296,2 méterről láthattad volna meg, de ha csak 1%-nyi álca skillt is adunk neki (ami elég valószínű, hogy még több is), akkor is már 293 méternél el kell tűnnie, tehát "jogosan" tűnt el és itt sincs szó semmilyen bugról. Ez így működik a játékban, néha felháborító, de ez van.
Szerk: Ezen az oldalon amúgy nagyon faszán le lehet check-olni az ilyen történéseket.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.10.31. 19:07:28 -
Pares #333056 Tudom, hogy hogyan működik a spot rendszer, és épp azért az a véleményem róla, hogy egy kupac szar az egész, úgy ahogy van. Ami többek közt köszönhetően annak is, hogy szoftverileg és hardverileg (szerverek) is teljesen elavult az egész program.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.31. 19:05:44 -
Malarki #333055 Szerintem felesleges, csak elvinne 43k XP-t. Akkor már szed össze azt a maradék 20 ezret. Nem olyan rettentőn borzasztó az alap 88-as se hogy megérje lecserélni.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.10.31. 19:04:01 -
A Replay-en nem látszódik korábbról a harmadik TD merre jár, lehet ő trafált el.
Ez ilyen már a kezdetek óta, de ez egy ismert ficsőr a játéknak ezért lehet rá számítani onnantól meg kidolgozhatsz rá taktikát.
Ha te spotoltad vagy más mindegy, megállt aktiválódót a álcaháló és csökkent az észlehetősége, pont annyival, hogy ne lásd.( +aktiválódott 25%periszkóp amivel téged észlelt)
Majd elindult, de 300 méteren már 2 másodpercenkét frissít csak a szerver + a te tankod látópontjai mennyire vannak takarva amik észlelik az ellenség észlelési pontjait és bumm kész chocapic :)
http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Spotting_Mechanics -
yossarianHUN #333053 Ez minden germán medes örök vesszőparipája, de még egyszer:
Megéri a stock E-50-re először a 88 L/100-at kifejleszteni, vagy inkább összeszorított foggal törni a 105-ös felé? Kinek mi vált be? -
Gyere Ts-re pls -
Ez speciel Type61 és STB volt... mindkettőn rajta a csillag még... szánalom. -
Szerencsére prém tankkal mész, és ezért tök mind1, hogy nyersz vagy vesztesz. :P -
Pares #333049 Spot rendszer working as intended:
SU-100 keresztben áll előttem az utca túlsó felén, rálövök, persze 135 pennel nem üti át a papír oldalát, elnyeli a lánctalp, vagy mittudom én milyen kifogást lehet erre kitalálni. Aztán közvetlen a lövés után hirtelen bekapcsolja a klingon álcát és az utca közepén csak úgy eltűnik. Próbálok a helyére lőni még egyszer, de nem talál, szóval már elmozdult, aztán egyszer csak jön egy lövés a semmiből és végem. Csak ezután spottolódik, szóval nyugodtan rám fordult és becélzott az utca kellős közepén, és ebből én lófaszt se láttam. Gratulálok WG. Ez igen. Nem semmi. Tiszta rálátásom van egy felspottolt tankra, az meg nyugodtan, mozgás közben eltűnik előttem... Biztos vak a legénység. Értem én, hogy nem éppen valósághű a játék, de nyílt terepen, tiszta rálátás mellett mozgó tank ne tűnjön csak úgy el. Nem csak hogy totálisan hülyén néz ki, de csaták múlhatnak ilyen ökörségen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az utolsó 10 csata 3000-3500 sebzés és mind bukó. Nálam 1.5 órája elindult a retard weekend. -
madmanic #333047 a retard weekendet ünnepélyesen megnyitom..