A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #333049 Spot rendszer working as intended:
SU-100 keresztben áll előttem az utca túlsó felén, rálövök, persze 135 pennel nem üti át a papír oldalát, elnyeli a lánctalp, vagy mittudom én milyen kifogást lehet erre kitalálni. Aztán közvetlen a lövés után hirtelen bekapcsolja a klingon álcát és az utca közepén csak úgy eltűnik. Próbálok a helyére lőni még egyszer, de nem talál, szóval már elmozdult, aztán egyszer csak jön egy lövés a semmiből és végem. Csak ezután spottolódik, szóval nyugodtan rám fordult és becélzott az utca kellős közepén, és ebből én lófaszt se láttam. Gratulálok WG. Ez igen. Nem semmi. Tiszta rálátásom van egy felspottolt tankra, az meg nyugodtan, mozgás közben eltűnik előttem... Biztos vak a legénység. Értem én, hogy nem éppen valósághű a játék, de nyílt terepen, tiszta rálátás mellett mozgó tank ne tűnjön csak úgy el. Nem csak hogy totálisan hülyén néz ki, de csaták múlhatnak ilyen ökörségen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!