418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #333366
  • Sunsetjoy
    Ne is mondd, ma Cent7-tel egy T57 heavybe nyomtam oldalról ezervalamennyi hp-t egy lövéssel, elpukkant.
    Na, most adta vissza a múltkori túlélő artys dolgot...
  • xotyi
    Biztos örült a T34-es:)
  • Userx2
    32 k csatával... :-)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.03. 20:37:42
  • lexlutor
    ezek remlettek, de kb ez sem erint semennyire .
    kb az uj map amivel erdemben talalkozni fogok.
  • mijki
    Ja, kihagytam két dolgot :D
    -- new team battles (changed the format to 7/54 (5xT8 and 2xT7 or 6xT8 and 1xT6), the attack/defense mode (the defender has to protect two bases instead of one, capturing both bases does not sum up, both bases are capped separately, can be capped at the same time, it’s enough to cap one base))
    -- buff of T-34-3 (14,4s to 13,4s reload, reduced (buffed) the accuracy loss when turning the turret by 25 percent) and AT-15A (hitpoints buff to 1050, reduced MM)
  • lexlutor
    kosz!
  • mijki
    - Új Stronghold épületek és játékmódok
    - Stalingrád map
    - Optimalizáció
  • lexlutor
    egyebkent a 9.4ben mi fog jonni? mar reg volt h ennyire nem derult ki szamomra mire lehet szamitani.
  • lexlutor
    ezert mondtam h ram is, mert szokas szerint kitett mindenki magaert a vegere:)
  • Nesuten
  • patchaou
    Kell valami messziről lövöldözni is :)
  • Maala
    MS-1et? Lol.
  • patchaou
    Húzom a legénységet funcup-ra :)
  • madmanic
    TANKmesterHUN nevű "játékos, 68 WN8 cal top tankként churchillel minden csapattársába belelőtt, majd beírta, hogy sorryBOCSsorry...

ennyi..
  • voivod32
    Na , mára elegem volt . Alt F4-el kellett kilépnem a csatából. KV-2 vel célzok AMX M4 45-re, a "baráti " E25 folyamatosan lökdös, hogy övé legyen a frag, de egy Luch megb@ssza hátulról, én mellélövök , AMX leláncol,kinyír. Következő csatában 2:20 -nál egyedül maradok Black Prince-el T9-ben, hatan rohannak le, aranyeső, paradicsomszósz, T6-ban a Top T-150 -ünk azzal játszik perceken keresztül, hogy tolja maga előtt afk Nashornunkat, közben tűzerő hiányában az ellenfél középen áttör, a fürdőkádamat 4-en veszik körül. Itt csak az Alt F4 segít.
  • Mr.Kitten
    Annyira nem keres jól de nagyon élvezetes. 11,5k xp-vel meg is lett a lámpa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Victory!
    Battle: Hidden Village
    Vehicle: M4A3E8 Fury
    Experience received: 11 564
    Credits received: 63 297
    Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Maala
    Jó, de ő sem a "replayt vagy fuck off" dologgal kezdte pár nappal ezelőtt, hanem próbálta szépen elmondani ugyanazt, amit én leírtam.
  • lexlutor
    amit te mondasz az korrekt, de az h "amig nincs reply ilyen nincs, csak a hulyek mondjak ezt, en mindenkit mindig kilovok" cimu monolog meg egy masik tortenet.

ez igy van, de kibukik mindenkibol parszor. skippelni kell, mert az illeto ugyis duhbol ir, es csak ilyen felnapos flamek lesznek belole.

en annyira nem. ertem en h ram is ugyanugy vonatkozik, de en inkabb bosszanto featurnek tartom.

u.i.: nem hiszem h a wot forumtol sirna tele bki is a parnajat , de azert a stilus maga az ember. es ez ram is vonatkozik.
  • ximix #333347
    November 4.-én Az Orosz szerveren jön a 9.4

http://worldoftanks.ru/ru/news/pc-browser/1/9_4_release/
  • Maala
    Attól még igaza van abban, hogy tetszik vagy sem, hogy van ez a feature, gyökkettő IQ felett számítani kell rá, és úgy kell meglőni az ellent, hogy vissza tudj menni, ha még életben marad, vagy legalábbis le tudd rammolni a maradék pár HP-ját. Esetleg seggre célozva, hátha kigyújtod.

De egy "feature" miatt sírni, az a leghaszontalanabb dolog.

Én örülök, hogy van, mert nem egyszer hoztam még pár (ezer) dmg-et <200 hp-ról is csatákban. A fasz kétélű fegyver, ahogy te kaphatod, úgy le is nyomhatod mások torkán. Már, ha van mit, és nem holmi balless tardgamer vagy.

Ui.: Az is vicces, amikor bicskanyitogató stílusú emberek megszólnak másokat bicskanyitogató stílusuk miatt. Itt mindenki az sztem, kb. csak a kezdők akadnak itt ki ezen, aztán aki kiképződött/nem morzsolódott le, az meg egy idő után úgyis a valódi mondandóját nézi a hszeknek.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.03. 16:32:31
  • lexlutor
    patch 9.4 is coming out on RU server today (in the night) or early tomorrow , so we can expect EU patch this week as well, likely on Wednesday.
  • Toweliee
    Köszi!
  • lexlutor
    valoszinuleg a kellemes bicskanyitogato stilusod miatt.
    az meg kulon mokas latni, h szerinted mindenki hulye aki ezt az aprosagot meglatja, es az fel sem tunik, h tobbeknek is inkabb az tunt fel, h miert csak most akad ki ezen a kollega, mivel a prekek ota jott meg ez a feature.
    amugy ez detto rad is igaz, h bmit mondhat az ember, ha nem wg hivatalos ugyis beleallsz.
  • patchaou
    És a legfelső ágyúcső lejjeb jön ki a lövegpajzsból mint a másik kettő :) De tudom "csináljak jobbat" XD
    Egyébként ez a csinálj jobbat duma kurva gáz...
  • Roger6
    Igen, és azért nevezel faszfejnek, mert szerinted léteznek ilyen mindenféle 1%-os tankok, amiket nem lehet kilőni, de érdekes módon, mindenki más ki tudja őket lőni. Ja nem, még van valaki más is, aki szintén nem tudja. Érdekes azért, mert kb. egy tudású játékosok vagyunk, és ha én ki tudom lőni, akkor te miért nem? És azért, mert szerintem az RNG tartalmazza azt, hogy minimumot sebzel, vagy KV-2-vel 400 méterről ellősz egy kupolát - ezért én vagyok a faszfej? Amikor belépsz a játékba, ezeket elfogadod, nem értem miért kell utána lázadozni halál feleslegesen.

Továbbá érdekesek az ilyen legendák abból a szempontból is, hogy amikor azt mondom neki(k), hogy adjon replay-t, akkor ugye vagy elfelejti felvenni a meccset (esetek 90%-a) - hát persze, én hülye, annyira belassítja, meg sok helyet foglal (nem) - , vagy a replay-ből kiderül, hogy azért pattan pl. a seggéről, mert kb. vízszintesen lőtt a páncél síkjával. Mindenre van magyarázat, persze akik elvakult WG ellenesek, azoknak bármit mutathatsz, bármit mondhatsz, nem fognak hinni neked. De nem kell szemellenzővel járnod. Nem csak neked, senkinek.
  • Pares
    Közben bebugzott a garázs, vagyis a rét.
  • Mardel
    A textúra ismétlődése kevésbé feltűnő egy laikus szemnek, mint a ruszki katona jobb talpának eltűnése.

Egyik sem rossz. Az első képen keveset dolgoztak a tiedre meg nem volt idő.

Bár szerintem tök felesleges több contentet dobni a képre mert úgy sem a két katona a lényeg ezen a képen.
  • Pares
    Nyugi, nem foglalkozom vele többet, az ilyen roger féle faszfejek automatikusan tiltólistára kerülnek.
  • lexlutor
    igazabol a te beszologatasaidra sem nagyon.
  • Roger6
    Most miattad 5 és fél perccel csúszok a munkában. Szóval 5 perc alatt:

- orosz katona a tank tetején
    - amcsi katona a lánctalpat nézi
    - felső ágyú más irányba áll
    - felső ágyú füst
    - felhők a háttérben
    - a torony oldalán lövések
    - a torony oldalán cserélt mintázat, hogy ne ismétlődjön

Majd ha egyszer tényleg lesz időm arra, hogy egy egyetemistának megfeleljek, akkor rászánok talán 15 percet is az életemből, addig marad ez:
  • EmR3
    asszem ez lenne az
  • Pares
    Megspórolhatnád a nagyképű beszólásaidat, mert senki se kíváncsi rá.
  • Roger6
    Okés, nem dolgozol még, szóval azért nem tudod miről beszéltem.
  • Pares
    Persze, kifogások. Megsúgok neked valamit: Vegyél vissza az arcodból, ne szólogass be, hogy nem ügyes, meg te jobban tudod, maradj csöndben és béke lesz.
  • Toweliee
    Tudtok olyan weboldalt, ahol a klánok rangsorát lehet megnézni a játékosok értékei alapján?
  • Roger6
    Kajaszünet volt vazz. (amúgy másodpercet írtam, nem percet)
  • Maala
    Ez már 2x5 perc, lassan ellopkodod azt a fél órát. :D
  • Master91
    Wlanseraf .. :D :D
  • Roger6
    Most néztem meg az eredeti pólótervem, az Wlanseraf névre szólt, 2013.04.29-én készült el. Nem mai cucc.