banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Attól még igaza van abban, hogy tetszik vagy sem, hogy van ez a feature, gyökkettő IQ felett számítani kell rá, és úgy kell meglőni az ellent, hogy vissza tudj menni, ha még életben marad, vagy legalábbis le tudd rammolni a maradék pár HP-ját. Esetleg seggre célozva, hátha kigyújtod.

De egy "feature" miatt sírni, az a leghaszontalanabb dolog.

Én örülök, hogy van, mert nem egyszer hoztam még pár (ezer) dmg-et <200 hp-ról is csatákban. A fasz kétélű fegyver, ahogy te kaphatod, úgy le is nyomhatod mások torkán. Már, ha van mit, és nem holmi balless tardgamer vagy.

Ui.: Az is vicces, amikor bicskanyitogató stílusú emberek megszólnak másokat bicskanyitogató stílusuk miatt. Itt mindenki az sztem, kb. csak a kezdők akadnak itt ki ezen, aztán aki kiképződött/nem morzsolódott le, az meg egy idő után úgyis a valódi mondandóját nézi a hszeknek.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.03. 16:32:31