banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Igen, és azért nevezel faszfejnek, mert szerinted léteznek ilyen mindenféle 1%-os tankok, amiket nem lehet kilőni, de érdekes módon, mindenki más ki tudja őket lőni. Ja nem, még van valaki más is, aki szintén nem tudja. Érdekes azért, mert kb. egy tudású játékosok vagyunk, és ha én ki tudom lőni, akkor te miért nem? És azért, mert szerintem az RNG tartalmazza azt, hogy minimumot sebzel, vagy KV-2-vel 400 méterről ellősz egy kupolát - ezért én vagyok a faszfej? Amikor belépsz a játékba, ezeket elfogadod, nem értem miért kell utána lázadozni halál feleslegesen.

Továbbá érdekesek az ilyen legendák abból a szempontból is, hogy amikor azt mondom neki(k), hogy adjon replay-t, akkor ugye vagy elfelejti felvenni a meccset (esetek 90%-a) - hát persze, én hülye, annyira belassítja, meg sok helyet foglal (nem) - , vagy a replay-ből kiderül, hogy azért pattan pl. a seggéről, mert kb. vízszintesen lőtt a páncél síkjával. Mindenre van magyarázat, persze akik elvakult WG ellenesek, azoknak bármit mutathatsz, bármit mondhatsz, nem fognak hinni neked. De nem kell szemellenzővel járnod. Nem csak neked, senkinek.