418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #333567 De ez mi? egy minipatchből lett 9.4.
9.5-ben szerintem csak a szöveges részt javítják ki.
- és ezen baszakodtak már 1,5 hónapja lassan. -
Malarki #333566 lol, tegnap vettem 1 napos premet, ma este járt volna le. erre most belépek és látom hogy még két nap van hátra. Kösz WG :D -
9.3 modokkal: Frames: 13883 - Time: 300000ms - Avg: 46.277 - Min: 26 - Max: 63
9.3 modok nélkül: Frames: 16277 - Time: 300000ms - Avg: 54.257 - Min: 32 - Max: 88 -
Nazarov77 #333564 Egy kicsit ki lehet még élvezni, pl XVMhez se jött még ki a 9.4 kompatibilis verzió :D -
lexlutor #333563 nem, meg atdolgozzak. -
foxbat88fx #333562 várd meg majd ha telepakolod módokkal :D egyből -20 fps -
Tényleg sikerült optimalizálni nekik a játékon. Én a régi beállításon játszom és frapsel lemértem ugyanazt a replayt 9.3 és 9.4el. Íme az eredmény:
9.3: Frames: 16277 - Time: 300000ms - Avg: 54.257 - Min: 32 - Max: 88
9.4: Frames: 19290 - Time: 300000ms - Avg: 64.300 - Min: 37 - Max: 103 -
az új lövéshangok bekerültek végül? -
csagataj #333559 Lusta! -
Overwolfos kérdés, ha nincs a wot telepítve milyen állományok kellenek hozzá, hogy úgy érzékelje, hogy van? Remélem érthető volt a kérdés. -
foxbat88fx #333557 lehet már kérdezték... de sry nem akarok visszaolvasni 628.267 hozzászólást...
Van ugye ez az overwolf 1000 arany
próbáltátok másik overwolf reggel és másik wot accal újra kódot kérni? és a kódot beváltani a fő accountra?
(gondolom nem engedi, de azért megkérdezem) :) -
kHares #333556 Ma láttam meg ezt az overwolf dolgot. Felinstall, Wot patcheli magát majd nézem a számlálót: már csak 596523:28:06 van hátra. Oké, heti 1 csatával ez nem lesz meg. Bár valószínű napi 24 órával sem. GG giveaway -
Rivanka #333555 Azért jó rá a nagyágyú, mert pontosabb, gyorsabban szűkül. Én ezzel a tankkal úgy játszom, hogy mozgolódok folyamatosan, előre hátra, kicsit riszálva az elejét, amikor lőnek, a tornyot viszont célon tartom. Őrületbe lehet vele kergetni az ellenfelet, mert nem tud weak spotra lőni, ami mellé megy az meg mind pattan. Nem egy csatában voltam 2-3 ellen ellen, elég jól forog, bele lehet blokkolni sorban minden lövésbe. Sajna t10-ben rengeteg td goldozik, azok ellen mondjuk manapság ez semmit nem ér. Viszont elég mozgékony, azt ki lehet használni bárhol. -
Nagyon jó, full alap kliens (modok nélkül) csak úgy kidob. -
Köszi srácok a gyors választ. Ugy döntöttem ... megveszem a nagy tornyot és utána megyek a motorra és a t10 tank az irány . Nem kell a nagyobb gun 10 zel penetrál többet. Elenyésző. A lánc nélkül feltudok rá pakolni mindent. Stabilizátor,fokozott szellőzés, töltésgyorsítás.
Akkor ezzel a tankkal teljesen másképp kell játszanom mint a t34,t32 stb? -
Mennek a szerverek. Bent vagyok. -
Rivanka #333551 A torony mindig növeli a rof-ot is, ami több lövés, több sebzés, több xp. Azt nem tudom mi fér rá alap lánctalpra, meg használhatsz addig extra torziósat, amig nincs a végső lánctalp. A top ágyúhoz meg ugyis kell a torony. Szóval, (torziós rugóval) torony, top ágyú, lánctalp, motor. Az utolsó 2-t meg lehet cserélni, kérdés mennyire hiányzik a torziós rugó 1 equipment helye. Szerintem annak az alap tornya is elég jó, 254mm azért elég sok:) Amíg hull downba vagy, nem nagyon lő be szerintem senki, csak az artykat kerüld ezzel a tankkal. Egyébként alig játszanak vele, titokban buffolgatták, szerintem símán leveri az e75-öt. Én legalábbis jobban tudom használni t10-ben, mint az utána levő e5-öt a tumor nagyságú kupolájával. Az a lényeg, mindig szembe állj az ellenféllel, picit beforgatva, akkor nagyon sokat megfog a páncél. A tornyot meg nem szabad forgatni, az ellenfélre célozz, akkor nagyon nehéz belőni. -
Egy kis zsörtölődés.
Ma délutános vagyok a melóhelyen és ráadásul végre senki nincs itthon aki zavarna. Egész délelőtt wot-ozni akartam orvérzésig... erre vazz'eeee peccselnek!
-
Matyashun, te vagy az? -
ezzzilyen árja klán? 
Utoljára szerkesztette: polluxware, 2014.11.05. 10:05:55 -
Ezen a tankon a lánc az egy nagyon fontos fejlesztés. Gyakorlatilag állandóan ellövik még akkor is ha csak a torony legtetejét horzsolja egy lol traki lövedéke. Az erősebb lánc után is elég sűrűn fogják a tankot láncolni. Talán ez eddig az egyetlen tank - amivel én játszottam - amire érdemesebb lehet feltenni a megerősített felfüggesztést. Na meg a legénységnek szerelés képesség, mert enélkül állandóan leláncolva ácsorog az ember. Persze egy idő után már megtanulja az ember úgy használni, hogy minél kevesebbszer lőjék el a láncot.
Két ágyút is ki lehet rá fejleszteni, de már az első is jó, a második meg különösen jó lesz. A fejlesztett torony nem fog olyan hűdenagy változást okozni. Jobb mindenben egy kicsit, de látványos javulásra ne számíts. A torony leglényegesebb tulajdonsága, hogy csökkenni fog az ágyú töltési ideje, pont úgy mint az előtte levő T29-nél és T32-nél.
Motor tényleg lehet az utolsó. Alapból jól gyorsul, az erősebb motor nem fog látványos javulást okozni.
Régebben bátran lehetett vele menni az első vonalban. Most már azért nem árt megfontoltabban haladni vele, lehetőleg csapattársakkal együtt. -
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy tegnap meglett a M103 tank. Mit kell rajta kifejleszteni hogy jó legyen .... Egyértelmű hogy a lánc az nem. A motor csak az utolsó fázis. A nagyobb cső megvan. Nézegetem mindenhol de nem találom semmit a nagyobb toronyról 100 hp-val többet ad de azt nem találom hogy erősebb e az eleje mert most az alap tornyot még a T1 is átlövi :) ez ilyen is lesz vagy ha nagyobb torony rajta lesz akkor pattognak majd a skulók :) ????? -
A legjobb hangár mod :) szerintem. A Fury filmzenéje is dob rajta valamit! :D
http://wothungary.hu/hangar-modok/fury-hangar-mod-094
FURY hangár mod 0.9.4
Aki szeretné a Fury hangárt használni a továbbiakban az 9.4-ben is megteheti.
Telepítése:
Zárd be a játékot.
Töltsd le a fájlt.
Ha még nem tetted meg: Az alábbi mappákat másold át a res mappából a res_mods/0.9.4 mappába: audio, text, script, gui
A fent említett eljárást csak akkor kezd meg, ha a res_mods/0.9.4 mappából töröltél mindent. Ezután jöhetnek a mód telepítések a res_mods mappába.
A letöltött fájlt csomagold ki és a kapott res_mods mappát másold be a World_Of_Tanks mappádba..
-
köszi! -
EmR3 #333543 Hajnali 4-től kb 11-12 óráig állnak a szerverek. Szóval ebéd után neki lehet esni az új vagy kompatibilis mod-ok keresésének. Amiről itt is egy linkecske. Ezt természetesen folyamatosan fogják frissíteni.
9.4 Mod List
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 08:57:57 -
nekem gyorsan lejött, de a szerverek nem elérhetőek -
EmR3 #333541 Ha nagyon ráér valaki indíthatja a launchert. A kép az aktuális állapotot tükrözi.
-
lexlutor #333540 igen -
madmanic #333539 már megint patch..?? -
Pedig végtelen párhuzamos dimenzió létezik. Az a durva, ha átlépnek a mi valóságunkba, és ezt észre sem veszik. :D -
lexlutor #333537 elgondolkodtato, h tudnak ember egy komplett alternativ valosagban elni. -
Valószínűleg pont azt, de sajnos nem önszántából, így maradandó károkat okozott. -
lexlutor #333535 mi a faszt szedhet????? -
besti #333534 Mikor összejön a KV-2-nek Tier 7-8-ban. 9 lövés, 14 modul. A Rhm. és Panther esetében megadta az átütést 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #333533 Ne félj, meglesz. Ha az államadósság eltörlése, a 160 ruppós egységes minimálbér és az uniós irányelvekkel természetesen egyáltalán nem ellentétes vámrendszer ilyen egycsapásra meglesz, egy fránya pinafa már gyerekjáték. -
R3nton #333532 pinafa inkább :P -
yossarianHUN #333531 Jók ezek a pontok:D
De szerintem még hozzá kéne írni a világbékét, a rák ellenszerének feltalálását és a csöcsfa kitenyésztésének haladéktalan megkezdését is. -
Pares #333530 Most ez miért kellett ide? Ugye tudod, hogy ezzel csak olajat öntesz a tűzre? De akkor legalább tetted volna spoiler tagek közé... A szöveg formázását már meg sem említem... -
Nagy nehezen a Cromwell-lel is összejött az ace, bár a végét csúnyán elba....zilikáztam:
-
Inkább linkelted volna ezeket, ha már úgy is csak kimásoltad. Sokkal átláthatóbb lenne, és még kevesebb helyet is foglalna.