banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    A torony mindig növeli a rof-ot is, ami több lövés, több sebzés, több xp. Azt nem tudom mi fér rá alap lánctalpra, meg használhatsz addig extra torziósat, amig nincs a végső lánctalp. A top ágyúhoz meg ugyis kell a torony. Szóval, (torziós rugóval) torony, top ágyú, lánctalp, motor. Az utolsó 2-t meg lehet cserélni, kérdés mennyire hiányzik a torziós rugó 1 equipment helye. Szerintem annak az alap tornya is elég jó, 254mm azért elég sok:) Amíg hull downba vagy, nem nagyon lő be szerintem senki, csak az artykat kerüld ezzel a tankkal. Egyébként alig játszanak vele, titokban buffolgatták, szerintem símán leveri az e75-öt. Én legalábbis jobban tudom használni t10-ben, mint az utána levő e5-öt a tumor nagyságú kupolájával. Az a lényeg, mindig szembe állj az ellenféllel, picit beforgatva, akkor nagyon sokat megfog a páncél. A tornyot meg nem szabad forgatni, az ellenfélre célozz, akkor nagyon nehéz belőni.