418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #333927 10-esekhez is goldozni kell, ha nem TD-vel mész. 270 körüli az effektív védelme, az E-50 220 penjével elég esélytelen. -
FosTalicskaa #333926 Azért azt ugye tudod hogy a lövegpajzsát egy 10-es gunnal azért már be lehet lőni. Legalábbis általában beadja. Ami miatt mégis OP az az hogy viszonylag ritka tank és emiatt nem közismert hogy hol lehet belőni... -
T5be az Excel se jó sok mindenre
Kv-1 oldalát/seggét nem üti át, és ugye Kv-1 nyüzsög a wotba. Kis 4es tankok ellen tökéletes viszont, lentebb is írta Oddball, gold ammos sajna, borzasztóan ratyi a pen az ágyúnak -
Rivanka #333924 Ram2 nagyon jó kis tank, ma is mentem vele egy 9 killes (majdnem 10) triplázót. Viszont előszeretettel dobálja fel t7-be, ott semmire sem jó. Saját tieres csatában Istencsászár, csak úgy durrogtatod elfele magad elől az ellenfeleket a gyorstüzelővel. -
Of SU-76i Once More
The vehicle appeared in somewhat large numbers on its tier and Yuri Pasholok noted around noon on his blog that the vehicle might be overpowered (he reports 100 percent winrate in 40 battles)
xD
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.07. 15:13:57 -
yossarianHUN #333922 Ez az Obj. 263 mekkora egy OP szar:) El Hallufon eldugta egy a hasát, és úgy szopatta szét a fél csapatot, hogy köpni-nyelni nem tudtak (engem is beleértve). -
Oddball29 #333921 Jó mind a kettő. Excelsior viszont goldammo-igényes. -
OFF
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.07. 14:33:22 -
yossarianHUN #333919 Aztán mikor a netadóról ment oldalakon keresztül a disputa, akkor hol voltál?:) -
yossarianHUN #333918 Az biztos. Otthon, a kandalló mellett kakaót szürcsölve mindenki tud baromira liberális lenni. Aztán mikor a baromságaik eredménye már az ajtón-ablakon fog befolyni, akkor lesz nagy csodálkozás. -
Ha kérhetnél a spoiler használatát a topikba nem illő dolgokhoz. Köszönöm. -
Csak addig megy a felrenezes,amig nem veszelyeztetik a komfortzonat. -
yossarianHUN #333915 Med vs Heavy. Ergo Ram. -
yossarianHUN #333914 Én nem, de mondjuk nem is emlékszem már, melyik e-mailemmel jelentkeztem:) -
Ok5 #333913 Skacok, Ram 2-nek vagy Excelsiornak van nagyobb játékélménye? -
Lorder #333912 áááááá basszus!! :D mondjuk nem csodálom, hogy elfelejtettem ezt az opciót. kb fél évente 1x nézem ezt a menüt :D köszi szépen :) -
yossarianHUN #333911 Egyébként meg tudom, rohadjak meg amiért érdekel, mi kerül ki a manapság legbefolyásosabb médiatermékek gyártóinak keze alól. Ezt a szennyet speciel szerintem Európa kétharmada nézte, és Európa kétharmada gyerekeinek a fejében az maradt meg, hogy mennyire kell szeretni a szakállas, vonagló transzvesztitákat, mert hát milyen aranyosan affektál, meg sír, meg egyébként is első lett, szóval tudhat valamit. Amit ezek az őrültek nem fognak fel, hogy ég és föld a különbség a tolerancia, és az általuk toleranciának bélyegzett elvakult idiótaság között. És előre is elnézést kérek, amiért a Való Világtól, Éjjel-nappal Budapesttől, Győzikétől, és fenomenális társaiktól is hányingerem van.
Örülök, hogy te ilyen könnyedséggel tudsz félrenézni, és "mi a faszt zavarjon engem" jelszóval asszisztálni a körülötted lévő világ szétrohadásához.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.07. 14:06:32 -
yossarianHUN #333910 Na igen, ez a kedvencem a libsikben, egészen addig büdös nagy tolerancia van, amíg azt mondod, amit hallani akarnak. Amint ellenkezőt, jön a szardobálás, de két kézzel
Tipikus.
-
(Igen, valóban ezt tartom legfontosabbnak egy parttalan vita kellős közepén, hogy ne 5x legyen egy szóalak rosszul leírva, amikor ilyen könnyen befolyásolható retardáltak is olvassák a topikot, mint tigrincses, vagy nesu.) -
Ügye a rendőrségnek van, amire te gondolsz, az az ugye. Remélem, nem "ügyézel" a levéltárakban talált iratok közzétételekor írt cikkekben...
Hörr-morr. -
DantesHUN #333907 Ügye az világos, hogy a liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindenkit befogadunk, az országunkba, vagy a bevándorlókat szeretni kell. Legyünk már előbb a fogalmak jelentésével tisztában. Nem azt jelenti, hogy boldogan fogadjunk be dolgozni nem akaró, lehetséges bűnözők tömegét, és közben még csókolgassuk is őket. Hanem azt ,hogy például aki mellettem dolgozik , nem érdekel, hogy buzi/fekete/zsidó/arab/kopasz/akármi amíg normálisan dolgozik, és nem cseszekedik velem. De szeretnem vagy barátkoznom se kell vele, csak amíg velem ki nem cseszik, addig elfogadom, és nem érdekel, hogy milyen és honnan jött, stb.
A bevándorlók befogadása illetve elfogadása is erről szól. A normális gondolkodású országban elfogadják őket , ha normálisan élnek, normálisan dolgoznak. De nem az a liberalizmus, hogy szeressük és fogadjuk be azokat akik nem akarnak se dolgozni, se viselkedni. -
DantesHUN #333906 Igen , igen, biztos igazad van. Ja, A történelem megismétli önmagát, mint ahogy ügye 50 évben is vártuk a Nyugat hanyatlását. Hallgattuk, így meg úgy hanyatló Nyugat. Mi is lett a vége? Szóval, ja. Tuti. Most már biztos be fog jönni. Várjad csak a nyugat hanyatlását. És már most is vannak jelei, például egy norvég vagy egy magyar kórház , ügye? Vagy egy svájci vagy egy magyar nyugdíjas. Nem kétséges , hogy mi lesz ebből. -
-
Senki nem kapott még meghívót innen armored warfare-ra? -
Ebben van vmi. Anyám Franciaországban él és dolgozik. Párizsból!!!!! költöznek kifele vidékre a törzsgyökeres franciák, mert túl sok a bevándorló. Ők követik el a legtöbb bűncselekményt a városban. Vannak olyan negyedek pl. Bobigny, ahova még világosban sem szívesen teszik be a lábukat normális emberek. A nagyrészt a rendőrség sem tudja megfékezni az ottani dolgokat. A franciák már rég megbánták, h ennyi "szemetet" beengedtek; nagy részüket nem is szeretik és ha lehet nem is érintkeznek/keverednek velük. -
Malachit #333902 Tegnap játszhatatlanul laggos volt másnak is még a játék? Remélem ma már nem lesznek benne az 1-2 másodperces mikrolaggok. :) -
Malarki #333901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Belgiumban a flamandok és a vallonok annyira rühellik egymást hogy évek óta külön akarnak szakadni, Svájcban most szavazták meg a bevándorlás korlátozását, mert már nekik is elegük van a sok kelet-európia meg balkáni "menekültből", Kanada is addig volt liberális amíg oda nem transzportál pár ezer dakota, amikor rájöttek hogy mifélék ezek páros lábbal rugdosták vissza őket Európába. De Németországban is rühellik a bevándorlókat, lényegében azért tűrik meg őket mert elvégzik az alja munkát. Angliában jobban elvannak velük, de ott se nagyon szeretik őket. Szóval attól hogy egy állam liberálisnak mondja magát még nem biztos hogy a lakosság is az lesz.
-
Pares #333900 LoL, majd meglátjuk, hogy pár éven belül az az irdatlan mennyiségű bevándorló, ami ezekbe az ultraliberális, toleráns és befogadó nyugati országokba beözönlik, hogyan fogja átalakítani az őshonos emberek liberalizmus iránti imádatát... Szerény véleményem szerint a történelem megismétli önmagát...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.07. 12:03:09 -
Userx2 #333899 FV4005
FV4004 -
Pares #333898 +1 -
Neked hatalmas káosz van a fejedben :D -
DantesHUN #333896 Nem a tájékozatlanság az az, hogy hogy valaki azt hiszi, hogy bármikor is a szóban forgó műsor nívós volt, és a ének-versenyről szólt. Ez a tájékozatlanság része.
Az ostobaság meg az, hogy ki bánatos faszt zavar, hogy ki nyerte ezt az ostoba műsort. És ha egy szakállas nőnek öltözött alak? Akkor mi van? Emiatt lesz talán drágább a kenyér? Aki nem akar ilyeneket nézni, ne nézze. Fogja meg a távirányítót és használja szépen. Ki mondta hogy tapsolni kell? Senki. Nem kell nézni, én se néztem, mert nem is érdekel.
Ja, és az meg a totális agyfaszság, hogy a liberálisokat kezdjük el szidni. Talán kicsit nem ártana belegondolni, hogy jelenleg, úgy melyik országok a legélhetőbbek a Földön? Benelux államok, Skandinávia, Kanada, Svájc. És, jé, nahát ezek bizony erősen liberális államok. És nem omlik össze a társadalmuk, az ország működik, jól és nyugalomban élnek. Nahát...nahát.
-
VanDaal #333895 Köszi, majd lecsekkolom! -
nekem is ez a helyzet. de tegnap leszedtem a xvm oldaláról a legújabbat az 5.4.1.1.-et és mintha abban már jó lenne igaz még csak visszajátszást néztem meg vele. -
Toweliee #333893 Vö.: #333836 "Kielégítő a WT? Hát, tudod szerintem inkább egy nő az kielégítő, de egy játék?! Érdekes, hogy megváltozott a világ... "
Nehogy már az jelentse a tájékozottságot meg az intelligenciát, hogy egy retardáltnak kelljen tapsolni. -
DantesHUN #333892 Nem vagy maradi, csak tájékozatlan és ostoba. -
VanDaal #333891 Nos, legalább nem egyedi eset akkor a probléma :) -
Gyuszopapa #333890 Ugyanez nálam is. -
madmanic #333889 m103... -
Persze, a settings első fülén van jobb oldalt legfelül, ha jól emlékszem. De név nem megy most.