A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #333911 Egyébként meg tudom, rohadjak meg amiért érdekel, mi kerül ki a manapság legbefolyásosabb médiatermékek gyártóinak keze alól. Ezt a szennyet speciel szerintem Európa kétharmada nézte, és Európa kétharmada gyerekeinek a fejében az maradt meg, hogy mennyire kell szeretni a szakállas, vonagló transzvesztitákat, mert hát milyen aranyosan affektál, meg sír, meg egyébként is első lett, szóval tudhat valamit. Amit ezek az őrültek nem fognak fel, hogy ég és föld a különbség a tolerancia, és az általuk toleranciának bélyegzett elvakult idiótaság között. És előre is elnézést kérek, amiért a Való Világtól, Éjjel-nappal Budapesttől, Győzikétől, és fenomenális társaiktól is hányingerem van.
Örülök, hogy te ilyen könnyedséggel tudsz félrenézni, és "mi a faszt zavarjon engem" jelszóval asszisztálni a körülötted lévő világ szétrohadásához.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.07. 14:06:32