418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #334327 Sziasztok!
Segítség kellene. Szükségem lenne egy tiszta 9.4-es audio mappára, ugyanis botor módon szétbarmoltam az enyémet, s így csak környezeti hangok vannak, se motor, se ágyú hang. Feltettem a gnomsfather sound packot, de lefelezte az fps-emet, így visszatérnék a gyárira, de ugye nincsen.
Ha tudnátok egy linket küldeni, ahol ezt letölthetném, megköszönném, nincsen kedvem újratelepíteni az egészet.
Köszi.
-
Gyuszopapa #334326 A játék legfontosabb lényegi része a nehéztank,nem elég hogy a IGC-ért elérhetővé tették a goldlőszert kinyomtak egy csomó op TD-t és eddig is arty csemege volt mind mert ő harcolt a frontvonalba.Most meg már tényleg szarrá lesznek szopatva minden tekintetben.
Köszi WG. -
FosTalicskaa #334325 Talán ha kijön az armored warfare. Majd ott :P -
R3nton #334324 heh
- when nerfing viewrange, developers will take into account that some hightier mediums (Batchat, Leopard) act as scouts. -
Ezzel megint csak az artyk fognak jól járni/sokat nyerni. És persze a láthatatlan lightok most tényleg OPok lesznek. A retard WG mindig átesik a ló túloldalára. Először az artyk, utána a TD-k, most a lightok+artyk fognak mindent lebontani. Szegény heavyk még szarabbak lesznek. Ők mikor fognak jól járni bármilyen átalakítással? -
FosTalicskaa #334322 Én már viszonylag régóta úgy tolom, hogyha nyílt a pálya lépek is ki a fenébe. Francnak sincs kedve láthatatlan szarokkal meg artikkal lövetni magát. Azt a 0.5-1 órát amit alkalmanként el tudok tölteni a játékkal, azt legalább olyan csatákban teszem meg amiket talán még élvezni is fogok. Ez az új sztálingrádi pálya is egy hulladék airfield klón romos épületekkel, homok dűnék nélkül. Ráadásul olyan elcseszettül nagy hogyha egy lassabb tankkal játszol kb meg se éri otthagyni a bázist, mert ha fos kerül a lecsóba akkor még a map közepéről sem lehet visszaérni resetelni. -
R3nton #334321 Ettől félek én is, most kicsit szívnak a medek is az tuti. :D Mind1 ez van... -
R3nton #334320 hát, vagy agresszívan kell majd egyből tolni fedezékek mögé. Mindenesetre érdekes lesz a nyílt mapokon. Heavykre sztem felesleges lesz az optika. De amúgy a medekre tényleg elkelhet a mozgás közbeni optika. -
FosTalicskaa #334319 Komoly lesz amikor a láthatatlan scout majd ezentúl nemcsak a heavyket és a td-ket fogja lebontani 200 méterről nyílt terepen, hanem most már a medeket is... Ezek a wg-nél biztosan nem játszanak a saját játékukkal. Hihetetlen hogy nemhogy fixálnák a bugokat, meg az autista megoldásaikat, hanem még fel is erősítik őket. Bár tök mindegy. A sok emberállat ígyis-úgyis betolja a havi prémium árát, valamit égeti a goldot ezerrel szóval annyi és olyan mértékű fuck up-ot tehetnek a gémbe amennyit csak akarnak, úgy sem lesz anyagi következménye rájuk nézve... -
Hú, valaki tudja hogy most ez a KLÁN béta dolog jelenleg ideiglenes vagy maradandó. Nem vagyok vezér s nem is költöttem rá aranyat mégis sikerült megváltoztatnom a logot. 14 napig marad ez vagy végleges , esetleg automatikusan vissza áll a régi logo majd...??? -
Oddball29 #334317 Ventik helyett most már mindenhova felkerülnek azok az optikák, úgy érzem. -
R3nton #334316 spot
Hű de csúnyán elintézik a TD-k látótávját. Most már spotra kell alapozniuk, nem fognak tudni maguknak felderíteni és lövöldözni a bokorból. Medeket annyira nem intézték el. De azért még nekik is szívás lesz, a durván megnövelt látótávú lightokkal szemben. Jó lightot ezentúl nem lesz túl könnyű kiszúrni, ha olyan pálya van. Érdekes lesz. Nem tudom mennyire örüljek a dolognak, mert azért meddel jobban szeretek játszani, mint lighttal... -
Userx2 #334315 Az elég korrekt, hogy az 550 hápés Dickermax 1500 hápés IS-3 -ak +1650-es löwe ellen megy. Jó kis WG ballansz. De nem is kellett sok. Összefutottam egy Hellcattel ami egy lövéssel frontból kigyújtott és nem volt nálam semmi tűzoltó... Jááááóóóó. :-) Tegnapi csillagozóm is T8 volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.12. 16:23:24 -
R3nton #334314 skillboyok. Meg múltkor T54-et 5 méterről nem találtam el a T49el, igaz menet közben. De persze az már ritkaságnak tekinthető, hogy az oldalazó medemet/lightomat nem kaszálja telibe az ő mozgásban lévő artyja szűkülés nélkül -
Öööööööö gyorsan ki is léptem. Úgy érzem a sz0pást estére tartogatja a játék.
-
Malarki #334312 Ugyan, biztos csak jó játékosok voltak mind. Mert az artyhoz skill kell. Sok.
-
R3nton #334311 Én az artykra vagyok mostanában kiakadva. Tuti van valami csíter modjuk. Telibe trafált tegnap is egyik meccsen mind a 4, úgy hogy már rég nem is voltam spot alatt és össze vissza mozogtam. De 10 secen keresztül kb 2 secenként az összes arty telibe vert.
Tuti van nekik egy ilyen Javelin mod, hogy csak megjelöli a célt, felrepíti a lövedéket az égbe és utána célkövető. Bármerre megy a tank eltalálja.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.12. 15:51:41 -
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #334309 fuu:D fasznak van ez az 5x.
Nálatok van az a jelenség, hogy bármiben ültök, bárhol meglőnek és lánc is megy? Bezzeg, ha én a láncot lövöm direkt, akkor richtig nem esik le? -
:D
Azért látod, csak tudtok ti nyerni jó klánok ellen is. Nem pánikolni kell (mármint itt a fórumon), csak követni a taktikát, aztán ha az jó, akkor mindegy, hogy milyen az ellen skillje. -
stork13 #334307 Gondolod ennyi beteg közt +1 számít valamit?!
-
Vigyázz, ismerem a loginját/pw-jét, megfertőzlek titeket. :D -
Rivanka #334305 Szerintem már régebben. A kupola nem hiszem, hogy változott, jó kis tank lett, de így sem játszik vele szinte senki sem. Nekem megvan még a hőskorból, néha szoktam vele gurulni. -
técsé2 #334304 Hát én szenvedek eleget a 12t-vel is. Nem is veszem elő csak kb hetente 1x. Ha így haladok 2 év alatt elérek a bat-chatig -
técsé2 #334303 Az m103-at mikor buffolták? Így 250mm toronyfronttal egész használhatónak tűnik. A toronyfront vastagsággal megnövelték a parancsnoki kupola nagyságát is, vagy maradt a régi? -
Kivéve, ha a random vele van.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2014.11.12. 14:17:11 -
EmR3 #334301 Szenvedni majd a lorrival fogsz. 13-90-el ugyan azt kell csinálni mint az előzőkkel, de ezzel már sebezni is lehet. -
técsé2 #334300 Látom a 13 90-el is meg kell majd szenvedni. Megdolgoztatják az embert a batmobilért. -
lexlutor #334299 talan mert ha top tankban uldogelnek instant vesztes a meccs? -
FTR-en ezzel kapcsolatos legfrissebb bejegyzésben Valentine van. Csak remélni tudom, h ez is marad:)
#334291 Nem kapkodásból kezdtem el most. 5x van, így könnyebb összeszedni azt a (szerintem) 20k-t, ami kelleni fog és hamarabb letudom a grindet. Ez a tank akkora egy fos, h még így 5x-el is csak 2k xp-t tudok csinálni. Mi lenne, ha sima 2x kéne szenvednem. El se képzelem inkább.
Egyébként arra is kíváncsi leszek mennyi xp kell majd az új angol T10 TD kifejlesztéséhez. A trendet nézve biztos sok, legalább STB-nyi sztem:). Nem akartam már amúgy semmilyen tankot, de az FV TD mindig is izgatta a fantáziámat. Viszont nincs az az isten, h én az AT sorozattal szenvedjek/szívassam magam, ezért marad az új cucc, aminek ugyanaz a lövege, sőt jobb paraméterekkel. -
Neked ez a vesszőparipád?
A 8-9 éves játékosok.Miért zavar téged?Csak nem meggyalázott egy a wot-ban??
-
Madi92 #334296 Nagyon jó! Lehet akkor bekéredzkedek! :D -
A t34-85M nekem is jól jönne, a többi meg jó lesz barakknak :)
A nyár óta (az LTP-s goldcuccostól) nem adtam semmilyen ingyé' kapott tankot:) Hely van úgyis, ha meg megint lesz valami LTP-hez hasonló, jön a gold :D -
Angelus1991ster #334294 Az a "szülő" is érdekes amelyik hagyja a fattyát ennyit játszani. 8-9 évesekről nem is beszélve. -
"Benne vagyok egy klánban, igazából csak azért, hogy ne hívjanak be mindig klánokba" Pont ezért van a HOAX is. :D -
Plata #334292 Ha komolyan veszed a játékot nem sokáig húzod ép ésszel,mert annyi a hülye hogy csak na.Én már kb két éve nem veszem komolyan csak szórakozom,de még így is néha felbasz nagyon a sok retardált. -
lexlutor #334291 szerintem kar kapkodnod meg. ha kijon az elso teszt akkor is lesz vagy ket-harom heten osszeszedni az xp-t. -
+ tipp: máshonnan fognak kezdeni? :) -
Mit tippeltek erre? Szerintetek mennyi xp kellhet a Valentine-al az Archer kifejlesztéséhez? Annyi elég lehet, mint a Bishophoz (20k)? -
Madi92 #334288 Benne vagyok egy klánban, igazából csak azért, hogy ne hívjanak be mindig klánokba, mert az a része nem mozgat meg.
Szóval annyira nem voltam képben az aktuális klánösszetétellel, de pont szakaszolni volt kedvem és egyik sráccal mentünk pár kört. Láttam a statján, hogy nagyon gyenge, szóval kérdezgettem kicsit. 12 éves, 14k csatával kb 3xx Wn8-al.... De amúgy ő nem veszi komolyan, csak szórakozik. Mondtam neki, hogy lehet, de másnak meg elrontod a játékát, de nem hiszem, hogy megértette volna a lényeget.
Szóval ja, nagy %uk kis tízen pár éves és nem veszik komolyan, ennyi idősen mondjuk lehet én is pontleszarnám..