A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FTR-en ezzel kapcsolatos legfrissebb bejegyzésben Valentine van. Csak remélni tudom, h ez is marad:)
#334291 Nem kapkodásból kezdtem el most. 5x van, így könnyebb összeszedni azt a (szerintem) 20k-t, ami kelleni fog és hamarabb letudom a grindet. Ez a tank akkora egy fos, h még így 5x-el is csak 2k xp-t tudok csinálni. Mi lenne, ha sima 2x kéne szenvednem. El se képzelem inkább.
Egyébként arra is kíváncsi leszek mennyi xp kell majd az új angol T10 TD kifejlesztéséhez. A trendet nézve biztos sok, legalább STB-nyi sztem:). Nem akartam már amúgy semmilyen tankot, de az FV TD mindig is izgatta a fantáziámat. Viszont nincs az az isten, h én az AT sorozattal szenvedjek/szívassam magam, ezért marad az új cucc, aminek ugyanaz a lövege, sőt jobb paraméterekkel.