418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    (Akkor tessék az átdolgozott minimappal együtt bevezetni a viewrange változásokat, amin van egy dinamukus viewrange counter, a la Locastan HD Minimap mod)

• Pares
    Ne is mondd...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

E50M-el voltam, amikor kétszer egymás után telibe talált a GwE100, pedig egy másodpercre sem álltam meg, domb takarásában voltam, és teljesen kiszámíthatatlanul próbáltam mozogni... Maradt kb. 100 életem, aztán meghaltam (egy lövést tudtam leadni, persze hogy szorzós kör volt). Aztán az egyik csatában egy mellettem álló FCM-et egylövésezett az arty, de volt olyan csatám is, ahol 3 arty volt, két fv304 meg egy amx13am, 49 lövést adtak le a csata alatt, szabályosan úgy éreztem magam, mintha egy szőnyegbombázás közepén lettem volna. Az egy lövésezésnél már csak az az irritálóbb, ha féregnek még a pofája is nagy. Lehetnek akár milyen retkek a játékosok, de egyik vörös idiótát sem utálom jobban, mint azokat, akik artyznak. Szerintem ebben a formában az artyk egyáltalán nem tesznek jót a játéknak. A TD módot pl. azonnal megvonnám tőlük, ha már ott az a nagyon valósághű szatellit nézet, akkor maradjon is abban az egész csatában a köcsög, és csak szatellit nézetből tudjon lőni. Jelenlegi formában semmi keresnivalója a játékban. A játékosállomány minőségét leszámítva két dolog van, ami számomra megöli a játékot, az első az artyk, a második ez a last chance idiótaság. Ma is volt néhány eset, hogy azért döglöttem meg, mert természetesen az egylövéses ellenségbe a kivégző lövés jóval átlagon alul sebzett, és maradt 20hp-ja...
  • Maala
    Esetleg azt is megoldhatnák, hogy a tankoknak a különböző tier-ű csatákban más-más értékű legyen a spotting range-e.

Bár erre biztos az lenne a válasz, hogy a Daddyk nem tudnák követni a dolgokat.

(Akkor tessék az átdolgozott minimappal együtt bevezetni a viewrange változásokat, amin van egy dinamikus viewrange counter, a la Locastan HD Minimap mod)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.12. 19:00:22
  • yossarianHUN
    Egyébként a "vehicle"-t tartalmazó fájlokat kitörölted felrakás előtt az audio mappából, ahogy a readmeben írja?
  • bornofakone
    Jól látom?! Artyra panaszkodsz? wut?! :DD
    Lázas vagy?

Komolyra fordítva a szót, viccen kívül átéltem én is hasonlót, legalább 15 sec-el spot után úgy h mozogtam záporoztak a lövések felém az artyktól. (4-ből 2 el is talált, de azért na...), spotter halott volt (magam lőttem ki), a medek pedig másik oldalon voltak....2x is elgondolkoztam csata közben, és osztottam szoroztam, semmi nem tarthatott spottolva...artyk mégis megsoroztak, úgy h t20-al gurultam, nem éppen kiszámítható módon.
  • Myke28
    Parancsolj LINK
    Csak azért tudom mert én is elb@xtam
  • Maala
    Csak a GnomeFather motor hangokat szedd le.
  • yossarianHUN
    Érdekes, angol fórumokon is eltérnek a vélemények, hogy a motor-, vagy az ágyúhangmod okozza ezt. Én felraktam a motorhangokat aznap mikor kijöttek, és azóta sem tapasztaltam semmilyen fagyást. Lövéshangokból meg a WT-set használom.
  • xotyi
    Ne adj nekik ötleteket pls:D
  • Maala
    Szerintem az a bates meccs nagyon élvezetes volt, nem értem, miért nem az lett a best replay of the week.
  • ToCsEk
    kösz akkor maradok alap hangokkal
  • Count Adyn
    bebasznak középre egy platónyi földet dombnak és jóvan:D
  • ToCsEk
    kösz blogon és facen se találtam frissebbet azért köszi a gyors választ
  • Kronos79
    Én leginkább arra leszek kíváncsi, hogy Malinovkával mit fognak majd kezdeni. A könnyű tankok mindjárt spotolják az ellenfél legtöbb tankját és azonnal megkezdődik a kacsavadászat.
  • Master91
    ezek közül a dmg panelt, és a gnome fatheres motor/ágyú hangokat használtam, ugyan ezt csinálta

letöltöttem a legfrissebb ágyú hangot (1.9451,ami neked van) és a motor hangokat nem raktam vissza

az ágyú hangokra ezt írta:

1.9451
    -Should solve the freezes at some battles.

szóval jónak kell lennie. Motor hangokat nem raktam vissza, azóta 1x se csinálta azt hogy loading screennel befagy

• Maala
    Akkor már mehetne egy jó kis accuracy nerf is ezzel egy időben, ha már lecsökkentik a harcok távolságát. Nem?
  • voivod32
    Ma megint zombi apokalipszis van. De sebaj, mindjárt megyek dolgozni.
  • Kronos79
    Én használom a motorhang részt, szóval az sem játszik. Az a zoom mod működik 9.4 alatt is?
  • Kotomicuki
    Akkor a T20 is mehet a kukába a SP és a Hellkatus után! Tényleg szétveri a frencsájzát a WG, nem is kell nekik ehhez külső "segítség"...
  • xotyi
    A sound modokon kívül én is ezeket használom ,így valamelyik sound mod lesz a ludas
    Tigrincses, nem tudom de nálunk még senki ne nem kezdett el téríteni az ogre húst evő ősmagyarokról, így ilyen tekintetben nem hiszem:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.12. 18:33:05
  • Tono34
    5 csata, 2x arti full hp-ról .. 1 döntetlen
  • yossarianHUN
    HRMOD Gun sounds. Asszem adtak ki hozzá javítást.
  • ToCsEk
    Valakinek van valami ötlete melyik mod miatt van az hogy beölti a csatát végigér a töltőcsík de a pályára már nem dob be?
    Modok kicsomagolva és minden a megfelelő helyére bemásolva!
    Ezeket használom:
    8.10_Female_crew
    9.2_sniper_zoomX.zip
    Aslains_XVM_Mod_v.4.0.0_94
    GnomeFathers engines without radio 0.582
    HRMOD Gun Sounds 1.9451
    J1mB0s Crosshair Mod v1.43 hun
    vitiris_golddetector_damagepanel_0.9.4_hun_V1

Ötlet?
  • tigrincses
    hoax :D zsír , ez a klán is ilyen minta mieink?:D
  • xotyi
    Azt hittem erre a tankra soha nem lesz meg az ász :)
  • tigrincses
    Hú, valaki tudja hogy most ez a KLÁN béta dolog jelenleg ideiglenes vagy maradandó. Nem vagyok vezér s nem is költöttem rá aranyat mégis sikerült megváltoztatnom a logot. 14 napig marad ez vagy végleges , esetleg automatikusan vissza áll a régi logo majd...???

Nevem vagyok, Itt jön be a képe a tehetség. Oda tesze ma vasat, nem szarozok, kikeresem a célpontot és megszórom. REX a király ja ez nem az a játék. WoT, a klán logó dolgot még mindig nem értem. :D
  • toocha
    Magyarosan: leszállt a miafaszom arra az izére, oszt most megy a picsába! :)
  • Madi92
    És onnan fog spotolni? Cudar világ jön..
  • toocha
    Csak mellékesen megjegyzem sikeresen leszállt a Rosetta űrszonda leszállóegysége, a Philae a Csurjumov-Geraszimenko üstökös magjának felszínére.
  • ximix #334338
  • Lucifer001
    Klónok vagyunk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hú, valaki tudja hogy most ez a KLÁN béta dolog jelenleg ideiglenes vagy maradandó. Nem vagyok vezér s nem is költöttem rá aranyat mégis sikerült megváltoztatnom a logot. 14 napig marad ez vagy végleges , esetleg automatikusan vissza áll a régi logo majd...???
  • toocha
  • Madi92
  • tigrincses
  • tigrincses
  • DasIsFuck
    Mintha nem lenne az alap lőszer is olyan átütésű ami keresztbe röhögi a nehéz tankok java részét.
    no nem a t-150,kv-4-eket, hanem mondjuk a vk36 és tiger 2 fajtákat.
  • Oddball29
    De lehet, akkor már egyszerre "address"-eljék már a view range nerffel, basszus.
  • DasIsFuck
    Szánalmas, a td-k már most is játszhatatlanok köszönhetően a retardált idótáknak akik újra balanszolják a mapokat....

Ezek után max azok fognak érni bármit is amiken van effektív páncél ha már épp torony vagy agilitás nem jutott neki.

Úgy látszik soha nem fogom már elérni a Jagdpanzer-t....
  • lexlutor
    ez a legjobb.. evek ota basznak ra, de azert most teszunk meg ra egy lapattal..

- Veider is aware that the viewrange nerf might cause more “vanishing tanks in the middle of a field” issues, that is another matter WG will address
  • R3nton
    Vannak azért jó heavy tankok :D FCM50t, AMX-50-100, AMX-50B, T57 heavy, 113, T110e5

Mind1 csak menjenek, mint állat. Mozgékonyság+viszonylag jó páncél azért még jól jöhet ;)