banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ne is mondd...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

E50M-el voltam, amikor kétszer egymás után telibe talált a GwE100, pedig egy másodpercre sem álltam meg, domb takarásában voltam, és teljesen kiszámíthatatlanul próbáltam mozogni... Maradt kb. 100 életem, aztán meghaltam (egy lövést tudtam leadni, persze hogy szorzós kör volt). Aztán az egyik csatában egy mellettem álló FCM-et egylövésezett az arty, de volt olyan csatám is, ahol 3 arty volt, két fv304 meg egy amx13am, 49 lövést adtak le a csata alatt, szabályosan úgy éreztem magam, mintha egy szőnyegbombázás közepén lettem volna. Az egy lövésezésnél már csak az az irritálóbb, ha féregnek még a pofája is nagy. Lehetnek akár milyen retkek a játékosok, de egyik vörös idiótát sem utálom jobban, mint azokat, akik artyznak. Szerintem ebben a formában az artyk egyáltalán nem tesznek jót a játéknak. A TD módot pl. azonnal megvonnám tőlük, ha már ott az a nagyon valósághű szatellit nézet, akkor maradjon is abban az egész csatában a köcsög, és csak szatellit nézetből tudjon lőni. Jelenlegi formában semmi keresnivalója a játékban. A játékosállomány minőségét leszámítva két dolog van, ami számomra megöli a játékot, az első az artyk, a második ez a last chance idiótaság. Ma is volt néhány eset, hogy azért döglöttem meg, mert természetesen az egylövéses ellenségbe a kivégző lövés jóval átlagon alul sebzett, és maradt 20hp-ja...