418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Meg ugye a szpot/track sebzés is beleszámít a MoE-be, amit nem látunk a játékon belül (de ezt már írtam egy párszor:). Azért is nem lehet teljesen pontos a vbaddict szvsz, mert csak az oda feltöltő játékosok eredményeiből tudja számolni a határokat, az pedig nem lehet reprezentatív a teljes játékosállományra vonatkozóan (noobok, casual playerek, daddyk nem hiszem hogy használják az oldalt). Egy közelítésnek jó lehet.
  • R3nton
    Obj416-hoz mennyi kell, hogy meglegyen a 2. csillag?
  • szabii98
    Mert 3500 sebzésen kell túl teljesíts, hogy meglegyen hozzá a MoE és azzal megy fel a %, az összes átlagsebzés nem számít csak az utolsó 100 csatáé ha jól tudom
  • yossarianHUN
    Nekem ez a vbaddict abszolút baromságokat írt ki. Például AMX 50-120-ra azt írta, hogy 2900 átlagsebzésem van, és 3500 a két MoE. Ehhez képest 2100 körüli átlagsebzésem van vele, és 84%-on állok.
  • patchaou
    Köszi :) Mondjuk azonnal sikerült találnom egyet amiről nem mutat semmit :)
  • Maala
    Svéd, olasz T10 pl.

Azért T6-7ig jók vagyunk TD erejéig, de nem kell csodát várni, ez tény.

Azt is látni kell, hogy a befektetett munka / várt jövedelem aránya pont a csonka ágak miatt nem olyan égbeszökően nagy. T7-es tankra nem költ átlag Pistike (főleg egy magyar esetén Magdi anyus fizujából) sok aranyat XP-váltásra. És ez esetben már nem csak azért, mert nem teheti meg anyagilag, hanem mert low tier esetén fizikailag képtelen beleölni aranyat a +FreeXP átváltásra.

Amúgy érdemes elgondolkodni ezen gondolatmenet mentén azon is, hogy miből van a WG-nek a fő bevétele. Goldammoból, vagy XP-váltásból (mert azért, ha goldból veszed a goldammót, színtiszta profitra teszel szert, nem kevés tanknál jobbra, mint egy prém tank esetén). Ha előbbiből lenne, akkor az új tankoknak alacsony lenne a sima lőszeres átütése, és a gold lenne a jelenlegi szinten. De mivel magát a tankokat akarják vonzóbbá tenni, így maradnak a nagy átütésű agykímélő medek (már T9-ben is újabban). Brühü.

Így nem kell csodálni, hogy csak halogatják azt az EU-treet. Türelem, aranyerem.
  • Sunsetjoy
    Ha lemondanának a T1-T10 full vonalról, akkor lenne jó; lenne EU-ban vagy 3-4 Tier I, külön vonallal, egyik itt érne véget, másik ott, esetlegesen átjárás köztük.
    Én sem várom kifejezetten - a franc se akar várakozni rá 2 évet mondjuk- és ha a végén szar lesz, akkor meg "erre vártunk..??!" :D
  • FosTalicskaa
    Az a gond hogy itt egyes emberek azt hiszik, hogy az európai tech tree, ami nagyjából a wg-nél a prioritás legalján lehet jelenleg, komplett fejlesztési ágakat fognak kitenni az egyes nemzetek. Holott a valóság az lesz, hogy pl egy tier 2-es román járműből kifejleszted a t3-as magyart, majd abból mész tovább a következő olaszra és így tovább. Véleményem szerint jó ha 2 magyar tank be fog tudni kerülni a vegyesfelvágottba. Egyébként meg nem vonz a gondolata annak, hogy egy játszhatatlan rossz tankkal szívassam magam, csak azért mert magyar. Igazából az sem világos számomra hogy egy ilyen európai szintű zagyvaságnak milyen top tankokat szánnának. Mert a fő hadviselő feleken kívül nem hiszem, hogy sok hadviselő országnak lett volna valamilyen "wonder" tankja. Akár még az 1970-es évekig bezárólag...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.13. 13:02:24
  • messerharcos
    nos, ha egy összeurópai ág lesz, benne csehszlovákokkal, svédekkel, olaszokkal, akkor nem hiszem hogy lenne ennyi magyar jármű. A toldi alapból L-60, a Nimród L-62 svéd harckocsi, míg a Turán a csehszlovák T-21. Ok hogy mi módosítgattunk rajta, de ettől független mivel a svédek, csehszlovákok fejlesztették ki őket, szerintem az ő színeiket kapják.
  • Rivanka
    Ez a játék tényleg patchről patchre szarabb lesz. Már csak a teleportáló ágyúk hiányoznak.

A bugról tudok, de ez kabaré kategória.
  • Maala
    vbaddict.net, miután feltöltötted a dossier file-odat.
  • patchaou
    Hol lehet megnézni, hogy mennyi adott tankkal a játékosok átlag sebzése, illetve hogy mennyi átlagot kell elérni a kiválósági jelekhez?
  • yossarianHUN
    Általában az első arty találatra a reakcióm egy "rat" a közös chatbe. Egyszerű, gyors, nem vonja el az ember figyelmét a gépelés:D Aztán ha valahogy sikerül kiszedni a rohadéknak, akkor már más dolgom nem lévén rááldozom az időt a "fuck you, skyfag cocksucker mofo", és hasonló, komplexebb argumentumokra.
  • yossarianHUN
    Ezen én is szoktam tűnődni, nem fogom vissza magam chaten. Van egy anyázásetikettem, amit betartok (az illető édesanyját nem emlegetem, illetve kerülöm a "halj meg rákban" típusú jókívánságokat), de egyébként szórom én az áldást mindenkire, általában főleg a saját csapatomra. Ellenfelet nem szoktam szidni, csak ha artyban, Borsigban vagy Trógerban ül, akkor viszont nem fogom vissza magam:D
  • Pares
    "Artykat jobb meggyőződésem ellenére én is gyalázni szoktam chaten, csak ahogy mondod ettől általában még jobban rácuppannak az emberre. De hát nem tudom visszafogni magam, na."

Ezzel én is így vagyok. A vesztes csatákat többnyire leszarom, ha meg tudtam tenni minden tőlem telhetőt, akkor annyira nem izgat, de ha egy klikkelgetős bokorbuzi gyáva féreg arty tesz keresztbe és lő ki harcolás közepette, vagy leszed rólam sok hp-t és/vagy modulokat lő ki (még jobb, ha mindez csata elején történik, és a hátralevő időben jóformán csak döglődni tudok), attól elgurul a gyógyszerem...
  • bornofakone
    Én azt csodálom h még nem kaptam chatbann-t, high tier csatákban, szinte minden csatám azzal nyitom h elmagyarázom a 20k+-al rendelkező t9-10-ben ülő 1k eff alatti véglényeknek, h igazán vissza mehetnének t5-be és megtanulhatnák a játék alapjait, majd járják újra a szamárlétrát...ne t10-ben rontsák el mások örömét.
    Artykat meg feszt zaklatom, ha nem találnak el azért, ha eltalálnak akk meg azért :D
    Kedvencem mikor egész csata alatt rám van állva, mert a smurf-t ki kell kapni....aztán kb. a csatát ezért vesztik, mert a csapatának nincs effektíve támogatása az égből :DD Akkor vagyok a legboldogabb, mikor light-ban ülök és engem próbál kiszedni az arty...miközbe a top tier heavy-jeink meg vígan mészárolhatnak :D
  • bornofakone
    Ja téll, emlékszek rá, ideges is voltam az miatt, mert városban is-7-el szórakoztam mind2-n sidescrapeltünk kegyetlenül aztán csak ilyen 1300 dmg-t v mennyit tudtam összeszedni, mert jött e-100 és eldöntötte a párharcomat az is-4-el :DD
    Vszínű is-7 azért írta ezt, bár nem tudok oroszul de remélem elismerte h elvoltunk 1 ideig :DD
    btw mire visszamentem befoglalt a team...idegesítő az ilyen.
    Amúgy ritkán látok lemming vonatot arra fele, mindenki városban b.ssza magát, főleg ha artyk is vannak.
  • yossarianHUN
    Te IS-4-ben, én E-50-ben. Asszem Windstormon voltunk. Sajna az ellenség lemmingvonatosat játszott, így ti a városban alig találkoztatok ellenséggel, minket meg legázoltak a másik oldalon:)

Artykat jobb meggyőződésem ellenére én is gyalázni szoktam chaten, csak ahogy mondod ettől általában még jobban rácuppannak az emberre. De hát nem tudom visszafogni magam, na.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.13. 01:03:04
  • bornofakone
    ha látok 1 HOAX-st (van h nem veszem észre, mert a tank érdekel a név helyett igazából), akk köszönök h siemka HOAX v ilyesmi :D
    Neked is azt írtam ha jól emlékszem :D
    btw az jó nagy fail kör volt....összes lövésem miss volt :D
  • bornofakone
    Mivel mentem? :D
    Amúgy szoktak ugatni, elég beszédes típus vagyok ingame, átlag megjegyeznek, v azért mert volt 1 jó köröm v azért mert összeugattunk.
    Utóbbi azért nem szerencsés, mert ha összetalálkozunk átlag artyban ülnek és persze rám fókuszál a tetű :D
  • Lichtmaschin
    bozasztó az esti játék....inkább megyek aludni mert vérnyomásom felment...is3-at alig bírtam le 5x a mai nap...aki meg rámlőtt csak golddal tette
  • Antimat
    Már bocs, de nem hótfaszmind1, hogy mi ellen voltak tervezve, ha itt Kv1-ek ellen kell(ene) menniük?
    Bár végülis a WG kibalanszolná, abban nagyok
  • Angelus1991ster
    Helyesbítek: Toldi IIa vagy Toldi III felvenné a harcot T-46 helyett , inkább T-70-el.
  • Angelus1991ster
    FTR.blogon ajánlom Karika írásait.

Az elképzelhető magyar ág egy európai ágon belül.

Tier 1: kérdéses ( magyar jelölt a tornyos V-3 ) , de valószínűbb egy közös tier 1-es Fiat harckocsi.
    Harckocsi ág:
    Tier 2-es könnyű tankok: 2db, V-4 és Toldi ( I és II ), Toldi egy gyors Te-Ke (páncélzat adatokban majdnem megeggyeznek 14/14/14), ahogy a V-4 egy jobban páncélozott és gyorsabb Te-Ke.
    Tier 3: Toldi IIa vagy Toldi III , szerintem egy T-46-os ellen megállja a helyét
    Tier 4: Turán I és II összeolvasztva ( nincs páncélbeli különbség a törzsnél ), Chi-He-hez hasonló
    Tier 5: egyértelmű a 43M Turán III/75, remélem olyan erősre csinálják mint a Chi-Nu
    Tier 6: Tas prototype, egy VK3001D-hez hasonló tank lenne, kicsit páncélzatban gyengébb lenne mint a 44M Tas.
    Tier 7: egyértelműen t7-es , 44M Tas Párduchoz és főleg a Vk3002D-hez hasonló, 8cm 29/44-es ágyú remélem jó erős lesz .

Páncélvadász ág:
    Tier 2:40M Nimród: Cruiser IV frontpáncélzatát csökkentve és tier2-be levive- megkapjuk az op táras 40mm-s Bofors löveggel ellátott td-t, ami egy tárból kivégzi a T-18-at. remélem t2-n marad.
    Tier 3: Toldi Marder: gyorsabb Marder II, Toldi I alvázon
    Tier 4: Zrínyi I és II lenne összesítve, hiszen csak az ágyú más a törzs , főleg páncélban tök ugyanaz. 105 mm-s derp ágyú és 43M 75mm. Egy erősebb Stug III B.
    Tier 5 : kérdéses , talán egy Szebeny-féle 80mm-s Nimród.- nem szükséges.
    Kiváló lenne tier 7 prémium td-nek a Tas rohamlöveg. 8,8cm-s kwk l/71-es löveggel ellátva.- egy kis tierlimittel megáldva.

Szerintem a felsorolt harckocsik nagy részét szeretni fogják a játékosok, főleg a Tas-t, és Zrínyit.

Igaz nem voltak megfelelő ellenfelei az orosz harckocsiknak, de eleve nem a kisantant ( "szövetségesink") ellen voltunk felfegyverkezve? szlováknak volt Pz35 és 3-a, románnak Pz35-e és pár francia könnyű amx 35-e azthiszem, jugoszlávnak meg a Skoda T-32 TD-je. - azon típusok ellen jók lettek volna a Toldik és Nimródok, majd a turánok.

Önjáró lövegünk nincs, Turán hufnáca , vagy Turán 105 mm-sről nem tudni, vázlatok vannak de kérdésesek-
    Mindent összevetve, az EU ágon belül egy erős patchben jöhetnének a magyar harckocsik.
    11-13 harckocsi.

Legénység dologgal gond lehet ( de szerintem az EU ágon többféle nép nevei bennt lesznek , de azért remélem nem lesz benne ilyen hogy Vincenzo Károly, + gond a vezetéknév-keresztnév ,persze aranyért olyan nevet írhatsz a legénységnek amilyet akarsz )

a jelzésekkel , textúra színekkelnem ( egy nemzeten belül többféle jelzés van , pl. német: Bundeswehr ( Leopard PT )és a 2.vh-s német jel Tigris)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.12. 22:59:18
  • Angelus1991ster
    2016-17, ha még balfaszabbak ( ahogy megszokhattuk ) akkor 2018-9.
  • Tono34
    Nem lesz. Max egy európai ágban.
  • tigrincses
    https://www.youtube.com/watch?v=Ux6sPwsomQs Mikor lesz már MAGyar ág! ???

Nimród.Tas.Zrínyi.Turán.......................

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.12. 21:56:26
  • stork13
    Ha kilépsz a csatából, de a játékban maradsz az dezertálás.
    Egyszerű lenne megvalósítani, bár akkor lelőnék a klienst és jönnének vissza. Az a 20 másodperc nem oszt vagy szoroz.
  • EmR3
    Én meg azt hogy meg tudja különböztetni a szerver mikor dezertálsz valóban illetve mikor megy el a net és ez miatt vagy inaktìv.
  • lexlutor
    remelem a kov patchbe vegre bekerul az ongyilkosbuntetes, ha sok fasszopo fereg arty aki vizbeoli magat rabasszon.
  • bekescsaba
    1000 kösz.

7 óra és lent is van. Lehet újra rakom inkább a játékot.
  • EmR3
    Valamelyik nap ha jól emlékszek egy gwtigerben ülve magyarázott valamit, de nem értettem a dolgot.
  • yossarianHUN
    ?
  • EmR3
    Azért őt sem kell félteni ha hoax-ost lát.
  • lexlutor
    erre majd talan a 3 tesztkor utan fognak rajonni... talan..
  • ToCsEk
    most hogy így írod XD 9.3ben is ezzel failoltam be...
  • ximix #334371
    Bár te voltál ott és te tudod a tutit, de én úgy képzelem az első lövésnél leesett a láncod majd a spot megszűnt rólad, de ekkor már a levegőben úton volt feléd a skuló a másik artyitól, miközben a harmadik arty is téged nézett és látta ahogy eltűnik a lövedék (ez a biztos jele, hogy még ott vagy függetlenül, hogy látnak e vagy sem) és már indította is a malacot, majd az első betöltött és 4x-re is eltalált.
    Replay ?
    Csak élénk a fantáziám neved komolyan.
  • yossarianHUN
    A minap voltunk egy csapatban. Akkor tűnt fel, mikor az ellenfélnél egy csóka oroszul ugatott neked valamit:)
  • xotyi
    \o/ végre valami értelmes...
  • yossarianHUN
    Bizony, nincs is annál jobb, mint mikor balerinát játszva piruettezel a mededben, hogy ne találjon el az arty, és BUMM... De.

De kitartás emberek, már csak pár nap, és kezdődik az Obj. 261 top of the tree