A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #334392 Én azt csodálom h még nem kaptam chatbann-t, high tier csatákban, szinte minden csatám azzal nyitom h elmagyarázom a 20k+-al rendelkező t9-10-ben ülő 1k eff alatti véglényeknek, h igazán vissza mehetnének t5-be és megtanulhatnák a játék alapjait, majd járják újra a szamárlétrát...ne t10-ben rontsák el mások örömét.
Artykat meg feszt zaklatom, ha nem találnak el azért, ha eltalálnak akk meg azért :D
Kedvencem mikor egész csata alatt rám van állva, mert a smurf-t ki kell kapni....aztán kb. a csatát ezért vesztik, mert a csapatának nincs effektíve támogatása az égből :DD Akkor vagyok a legboldogabb, mikor light-ban ülök és engem próbál kiszedni az arty...miközbe a top tier heavy-jeink meg vígan mészárolhatnak :D