418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #334607 Odass, de szép bugot találtam. Zoomolás nélkül simán tudtam lövöldözni a T-54-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Én a parancsnoknál elhagynám a Recon skillt, ha jól emlékszem 2% látótáv növekedést ad, de ennek a tanknak alapból jó a látótávja, ezért ezt feleslegesnek érzem, javítással jobban járnál.
A rádiósnál a Situational Awareness ugyanez, teljesen felesleges, helyette inkább Safe Stowage
Igazából az egésznek úgy kellene kinéznie ,hogy BIA mindenkin ,aztán hatodik érzék,a parancsnokon és full javítás, utána pedig jöhet a többi.
-
Userx2 #334605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádom. hogy 2 eventből is ömlik az XP a legénységre. Az a 3. skill napon belül lett meg.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.15. 00:37:04 -
Pares #334604 Gondoltam megyek még este egy pár csatát... mindegyikben a retkes artyk szedtek ki. Először az M12 egy lövéssel az ARL-t, aztán G.W.Tiger P a Centuriont, aztán a harmadikban meg két vörös, 2-4k csatás 45%-os vörös noob grillével egylövésezte az ARL-t megint, és le is hozták a csatát. Hihetetlen. Ehhez tényleg 0 skill kell. Bárki beül a sarokba egy bokor mögé, aztán csak kattintgat... És tényleg van, aki szerinte ez így jó? Aki szerint ez így rendben van? Van, aki szerint ez tényleg meggátolja a campelést? Vagy van bárki is, aki egyetlen egy jó érvet fel tud hozni mellettük? Ha, rajtam múlna Shift+Del-t nyomnék az összes artyra. -
FosTalicskaa #334603 Ez a churchill 7 globálisan is katasztrofális tank lehet. 50 csata alatt sikerült megszerezni a 100 csatára számított mark of excellence-t. Mi lesz még itt ha a legénység végre 80% fölé, netán esetleg 100% felé kerül. Még a végén megszeretem. :P
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 23:22:36 -
Az durva.... -
yossarianHUN #334601 2000-2100 körül.
De ebben benne van a 80 csatányi töketlenkedés is a 88-assal. Jujj de nem ment azzal. 1300 körül volt vele az átlag, mikor rátettem a 105-öst.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.14. 22:02:42 -
técsé2 #334600 mennyi az átlagsebzésed vele?
-
Userx2 #334599 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem mondhatod. Mindent fogott a disznó TD-n kívül. Persze legénység nem sérült és modul sem. Ez már havy tank. :-) Megcsikarom magam, ha egy kakit adnak helyette.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 21:57:23 -
yossarianHUN #334598 E 50 nem jön be?:D Ejj, pedig mekkora egy brutalitás tank. Ha T9-be kerül, gyakorlatilag bébifókakloffolás az egész. -
yossarianHUN #334597 Én már buffolt állapotában vettem meg, és egyszerűen nem tudom jó tanknak nevezni. Igen, az ágyúja egy álom. Na de kérem. T10 heavyben ne hugyozzon már át minden. Mire is való egy hátsótornyos heavy? Sidescrape? Ja, hogy azt nem lehet, mert T10-ben már minden átlövi bármilyen szögből az oldalát, és még a lőszert is viszi? Szomorú. Hulldown? Viewportot lövi mindenki. Head-on? 76 miliméteres has, amit eltalálva bármilyen szögből garantált a sebzés, és 10-ből 8-szor ki is gyullad? Artymágnes, amit a frontális motorháztető miatt még az artyk is röhögve átütnek és több ezret sebeznek bele? Még szomorúbb. -
Userx2 #334596 FV215b buff 2012 Dec 05 - 8.2 patch
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 20:47:10 -
Userx2 #334595 E-50M- nek azért van tornya hogy a löveg ne a levegőben lógjon. Lövedék pattintó hatása 0. Sniper tanknak jó. UFG és löveg briliáns, mozgásba nehézkesen lendül ez is. -
técsé2 #334594 Én raktam a töltőkre Safe Stowage perket, utána nem volt gond az ammo rackkal, de előtte úgy volt ahogy írod. Helyette az E50M-t gondoltam, mert a páncélzat ugyanakkora fos, de jobb a mozgékonysága, jobb a penje, meg a ROF-ja is hangya faszányival, dmg ugyanakkora, tehát összességében csak jobb lehet. Aztán ha meglesz 5-6 nap múlva lehet húzom majd a szám ott is mivel az E50 nekem nagyon nem jön be. -
Userx2 #334593 Megkockáztatom a brit a legjobb havy a játékban. 2500 hp, 1,7 célzási idő, 6,9 rof. Nézd meg a másik 2500 hp-s tankot pl IS-4-et. Tegnap E4 háromszor pattant az UFG-ről prém lőszerrel. Itt még a régi pánél értékek vannak.
Akik rosszat írnak róla 30- 60 csatát mentek vele mikor még 51 mm volt az oldal páncélja. Torony is erősödött jócskán és a hasa is. Nem régen rendezték a nagyon égős tankok problémáját (KV-4 kivétel). Mozgása nehézkes az felróható neki.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 20:23:24 -
Pares #334592 Hogy mit találtam az ftr-en:
Our QA is one of the best...
Szerintem ezek folyamatosan be vannak baszva, 24/7, mással nem tudom megmagyarázni a bődületes amatörizmusukat... -
De neked lemerem fogadni hogy a WéTé full patt lesz mert "ott úgy szophatok mint a történelemben" Ergó igen IS-4M-ek voltak Tigrisek ellen és ezt egyenesen Lenin igazolta nekem előbb a WC-n ülve. -
FosTalicskaa #334590 Én az e5-öt akkor hagytam abba amikor valamelyik nagy peccs után egyszer csak elkezdtem minden! csatában ammo racket kapni. Ha meglötték a teknőt alul, garantáltan lőszerrekesz volt. Megcsináltam, ismét ellőtték. 20 másodpercenként meg nem poén a 330 dmg 10-es szinten. Viszont érdekes, hogy a tank viszont egyszer sem robbant fel emiatt... hm.
Hull-down-ra pedig tényleg alkalmatlan hála a World of Bug csodálatos hitbox rendszerének. Azt a kukát a torony tetjén olyan csodásan belövik még 300 méterről is a sniper medek mozgás közben, hogy öröm nézni, a pontosan ugyanabba a pontba érkező találatokat...
Ezért gondoltam hogy kiváltom ezt a tankcsodát valami más hasonló tankkal, de amilyen jó fejek vagytok már a britektől is elment a kedvem. Mondjuk azért halvány reménysugár, hogy megosztottak a vélemények a britt heavy vonalról, tehát akár még jó dolgok is kisülhetnek ebből.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 20:07:57 -
Úgylátom valaki kikészült a saját-mások núbsága miatt. Menny picit War Thunderezni úgy lehet hogy idegbeteg is leszel ;) -
Pares #334588 De ami még röhejesebb:
-- Storm confirms that the M53/M55 collision model is still screwed in the hotfix -
técsé2 #334587 Hát ha a medek elkezdenek körözni körülötted,akkor nyilván nem a kupolát akarják belőni .Azért is adtam el, mert egy tier10-es heavy tanktól elvárná az ember, hogy a trollplatonba rohangázó tier7 heavyk ne tudják szemből belőni és itt a hangsúly nem a trollplatoonon van. Boldog boldogtalan átlőtte, ha nem a kupolát , akkor a LP-t. Sztem az E5 gyenge tier10 heavynek. -
lexlutor #334586 hisztizzz meg!! -
Malarki #334585 -
lexlutor #334584 wow, ez eddig a legcsodasabb bug talan a 9.4be:
- apparently, there’s yet another nasty bug in 9.4 – in it, players with premium account are awarded the same amount of XP as with regular account, or actually LESS (visible on this screenshot, lower right corner). Storm: “Oh fuck…” -
técsé2 #334583 Örülök hogy ezt írod, pont tegnap vettem meg a caernarvont. Mindegy a legényég jó lesz a Tog2-be, öröm vele a játék :) -
Tököm tele van, hogy III-as tankkal berak V-ösök közé. Vagy artyval városi pályára. Miért nem lehet legalább 3-4 meccs közül választani? Nyilván artyval nem arra vágyom, hogy városi mapon szívjak, mert ott alig lehet használni. Ha meg a IV-es heavyvel vagyok (Renault B1), sokszor meg se karcolja az ellenfelet a lövés. Heavy tankkal, értitek? Ő meg egy lövéssel kilő. Ez egy vicc. A láthatósági rendszer meg a másik vicc. Csináltak volna inkább egy normális belső nézetes játékot, ahol csak tőlem függ, mit látok, és nem a legénységtől, meg attól, hogy a csapattársaim mit látnak. Ha 2 ellenséges tank van a közelemben, a közelebbi bespottol, a távolabbi meg simán kilő, de olyan messziről, hogy még a lövés után sem látom a pályán. Próbáljátok meg ugyanezt a valóságban eljátszani... Röhej. Egyáltalán minek a legénység, mikor mindent én csinálok, én irányítom a tankot, én célzok, én lövök? Azért, hogy legyen mire költeni a lóvét? Jól rábasztak ezzel az idióta láthatósági rendszerrel, amiért így leterheli a szervert.
A fejlődési rendszer meg egy nagy parasztvakítás. Mi értelme van a magasabb szinteknek, mikor úgyis csak hasonló szintűekkel rak össze egy csatában (vagy ha peched van, akkor 2-vel magasabbal)? A sok hülye aki rákattan csak játszik hónapokig, évekig, hogy minél nagyobb szintet elérjen. Aztán mire eléri a X-es szintet, rájön, hogy baromság az egész. Persze a Wargaming ezt meg se érzi mert jön helyette 10 másik újonc. Battlefield 2-3-ban elég jól ment a tankozás, de ez a WoT egy gagyi szar. Nem is érzékelni a járművek méretét, olyan, minta egy matchboxot irányítanék egy terepasztalon.
Úgyhogy ma letöröltem ezt a fos játékot. -
vasasgabri #334581 Nagyon köszönöm a tartalmas és építő hozzászólásodat, meg fogadom és meg próbálom beépíteni a játékomba. Remélem lesz lehetőségem gyakorolni és nem mindig 9-10-es szintre rak a játék. Még 20k xp kell és meg vehetem a X-es ágyút is. -
yossarianHUN #334580 Jó, csak ne lőjék meg:D Chieftainre kíváncsi leszek, már ha egyáltalán vissza tudom farmolni az árát prém nélkül. -
Userx2 #334579 Conqueror át lépendő tier. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fél lövés vagyok és megint nincs modul sérülés. 215b jó havy. Nem érdemes feladni.
técsé2 +1 Hull down 2-3 táras artyval az ellennél? Kivitelezhetetlen.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 19:12:41 -
R3nton #334578 Izegni-mozogni, snapshoot..stb. Medeket csúnyán el lehet intézni vele, mert tudsz velük fordulni, míg az kizárt, hogy ők körözés közben ellövik a kupolát. Ja be lehet lőni, de ha nem állsz 1 percig egy helyben, nem olyan könnyű azt, sokaknak megremeg a keze. -
técsé2 #334577 Minden nap egy csatát megyek a stug3-al, csak annyi hogy leduplázzam és félelmetes módon ez a térkép mindig Himmelsdorf kb tizedik alkalommal egyfolytában ahol ez a td teljesen használhatatlan. Egy hete lettem rá figyelmes, gondoltam hogy csak véletlen lehet, de azóta is ez van. -
R3nton #334576 M103al én nem mentem sokat, az még a régi T34 adoptált statja. Meg Conqal mostanában játszottam és azóta azért elég sokat fejlődtem. -
yossarianHUN #334575 A Conq rosszabb. Gyakorlatilag ha nem olyan balfasz az ellenség hogy az UFP-det lője, minden átvisz. És bumm, lőszer, bumm égsz, bumm megint lőszer, bumm megint égsz. Élmény. -
spotrendszer szar
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
OP táras tankok -
técsé2 #334573 LOL. Fasza hulldown tank? Még a tier7-es piroskák is tudják hol kell lőni a tornyát. A par. kupola 2x akkora mint maga a torony,így a torony is csak annyira erős mint a leggyengébb pontja. Se heavyként nem lehet használni se hulldownozni vele. 1500 csata után sem tudtam eldönteni hogy kellene használni azt a a heavy-med korcsot. -
Pares #334572 Tudtommal nincsenek feltételek. Az csatlakozik, aki akar. -
Userx2 #334571 Mégis a brittel jobb a statod. -
R3nton #334570 Mondtam én :P :D Ég az, mit a rőzse. Azért nincs előnyben, mert az E5 egy faxa hulldown tank.
@Oddball: megnéztem tank-compareval. Egy picit jobbnak tűnik nekem az M103 adatok alapján, bár tényleg nem szignifikáns. Régen mentem azzal. Viszont azért sem szerettem Conq-t mert túl nagy célpont. -
Userx2 #334569 46 % WR 1930 avg. dmg E5-el. 54 % 2136 avg. dmg a brittel. E5 mozgékonyabb és szemből tényleg gyullad. Ezért nem adom el. :-) -
Userx2 #334568 Ami gyakori a 215b-nél az üzemanyag tank sérülés. Mivel első lövés volt hátra vonultam nyalogatni a sebet. Elég fura, hogy az elől bekapott lövés hátul okozott kárt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezután aztán gyújtottak is. Ha a fuel tank miatt ég a jármű akkor CO2-es felszerelés kell. Ha ez felkerül akkor így fog kinézni.: fejlesztett torziós rugók, CO2, szuper repesz páncél. A löveg így is elég jó marad, nem kell semmi rá. Töltésgyorsítót be kell áldozni és még így is előnyben lesz egy E5-el szemben.