banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Herold
    Tököm tele van, hogy III-as tankkal berak V-ösök közé. Vagy artyval városi pályára. Miért nem lehet legalább 3-4 meccs közül választani? Nyilván artyval nem arra vágyom, hogy városi mapon szívjak, mert ott alig lehet használni. Ha meg a IV-es heavyvel vagyok (Renault B1), sokszor meg se karcolja az ellenfelet a lövés. Heavy tankkal, értitek? Ő meg egy lövéssel kilő. Ez egy vicc. A láthatósági rendszer meg a másik vicc. Csináltak volna inkább egy normális belső nézetes játékot, ahol csak tőlem függ, mit látok, és nem a legénységtől, meg attól, hogy a csapattársaim mit látnak. Ha 2 ellenséges tank van a közelemben, a közelebbi bespottol, a távolabbi meg simán kilő, de olyan messziről, hogy még a lövés után sem látom a pályán. Próbáljátok meg ugyanezt a valóságban eljátszani... Röhej. Egyáltalán minek a legénység, mikor mindent én csinálok, én irányítom a tankot, én célzok, én lövök? Azért, hogy legyen mire költeni a lóvét? Jól rábasztak ezzel az idióta láthatósági rendszerrel, amiért így leterheli a szervert.
    A fejlődési rendszer meg egy nagy parasztvakítás. Mi értelme van a magasabb szinteknek, mikor úgyis csak hasonló szintűekkel rak össze egy csatában (vagy ha peched van, akkor 2-vel magasabbal)? A sok hülye aki rákattan csak játszik hónapokig, évekig, hogy minél nagyobb szintet elérjen. Aztán mire eléri a X-es szintet, rájön, hogy baromság az egész. Persze a Wargaming ezt meg se érzi mert jön helyette 10 másik újonc. Battlefield 2-3-ban elég jól ment a tankozás, de ez a WoT egy gagyi szar. Nem is érzékelni a járművek méretét, olyan, minta egy matchboxot irányítanék egy terepasztalon.
    Úgyhogy ma letöröltem ezt a fos játékot.