A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #334590 Én az e5-öt akkor hagytam abba amikor valamelyik nagy peccs után egyszer csak elkezdtem minden! csatában ammo racket kapni. Ha meglötték a teknőt alul, garantáltan lőszerrekesz volt. Megcsináltam, ismét ellőtték. 20 másodpercenként meg nem poén a 330 dmg 10-es szinten. Viszont érdekes, hogy a tank viszont egyszer sem robbant fel emiatt... hm.
Hull-down-ra pedig tényleg alkalmatlan hála a World of Bug csodálatos hitbox rendszerének. Azt a kukát a torony tetjén olyan csodásan belövik még 300 méterről is a sniper medek mozgás közben, hogy öröm nézni, a pontosan ugyanabba a pontba érkező találatokat...
Ezért gondoltam hogy kiváltom ezt a tankcsodát valami más hasonló tankkal, de amilyen jó fejek vagytok már a britektől is elment a kedvem. Mondjuk azért halvány reménysugár, hogy megosztottak a vélemények a britt heavy vonalról, tehát akár még jó dolgok is kisülhetnek ebből.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 20:07:57