World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
angelus1991ster.blogspot.hu
It\'s a trap!!! :)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Másrészt ha választhatok, hogy 23mm ütök át, vagy ennek a dupláját, azaz 46 mm páncélzatot, akkor én sem vinnék magammal normál lõszert. Fõleg akkor nem, ha már egyszer legalább 40000 HUF-t csengettem ki érte. :P
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Gratulálok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Küldtem pm-t.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amugy valszeg tenyleg azert vannak az eventek, hogy emberek ne menjenek WT betatesztelni, hanem wotozzanak. Te mit csinalnal a helyukben ?:)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kiszámoltam: 128 lövés arannyal T3-ban 51.200 kreditbe került neki. GG WP.
Pár hónapja jöttem vissza, fél évig pihentettem a játékot. Most T9-ben grindelek, illetve neki kellene állnom a pénzfarmnak, 30 millió kellene a T10-es gépparkra. A VTEPS TS-en megtalálsz (vteps.hu), ha van kedved szakaszolni.
Én személy szerint egy masszív rebalance-al, (visszahozni a kõ-papír-olló elvet), a random rendszer hektikusságának megszüntetésével (spot rendszer is idetartozik), gold ammo megszüntetése, vagy sebzésének 4-edelése, már elégedett lennék. Ha az artik részvételét is opcionálissá tennék az már maga lenne a mennyország... Nincsenek nagy vágyaim.
Mindenesetre ez lett az elsõ gém amit azért hanyagolok, mert meguntam, hanem mert a fejlesztõk olyan irányba vitték el a dolgot, ami már nekem kínos. Néha már sírva röhögök és fogom a fejem egyes jeleneteken.
Mióta az artikból is max 2-t lehet kilõni mielõtt bannolnak 3-4 órára azóta az sem nyújt vigaszt.
Újabb arcade tankos játék, menõ esetleg futurisztikus tankokkal, keményebb grafikával.
Ha nem lesz ilyenben konkurenciájuk, akkor ismét nyernek.
Nem fognak õk bebukni, hidd el.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Örülnél, ha bebuknának, mert profitorientáltak?
Ilyen alapon nem sok vállalat maradna a világon. (nem csak a játékiparra gondolok)
Anno volt 1 jó ötletük, megtalálták a piaci rést nyertek vele.
Gyakorlatilag még mindig monopol helyzetben vannak mivel a WT még béta verzióban van, illetve õk 1 másik piaci rést céloznak meg.
Ezzel az arcade-osabb jelleggel sokkal több játékos lehet megcélozni, mint a szimulátorosabb (kicsivel nehezebben játszható) WT-vel.
Ha elõbb kihozzák a hajós gamet, mint a konkurencia (amire nagy esély van), ismét nyernek.
A wot is menni fog tovább még hosszú évekig.
Repülõst bebukták no puff. (vagyis nem bukták, csak azzal nem éri meg foglalkozni mert így is fenntartja magát)
Következõ ötletek: böngészõs stratégiai játékok. (minimális befektet idõ és pénz) Jókora profit.
+ MMO ûrcsaták.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ja és azoknak akik azt hiszik ott nincs tomato-k. Be kell vallanom volt olyan csata mikor én is szartam az egészbe mert akkor éppen olyanom volt hogy inkább tankra vadásztam, de rendszeresen látom hogy az a kevés angolul tudó ember fogja a fejét mert páran megyünk foglalni, de a fele a map másik végén van. Ja és ez is legalább olyan Capture centrikus mint a wot, sõt szerintem jobban. Amúgy egész jó játék lehet belõle egyszer, majd, maybe.
Anno a hajóst is hogy vártam, kb amiatt kezdtem el a wot-ot is, de most már csak egy másik wg játékot látok abban is amibe 100%-ig belekódolják az újdonsült pénzbehajtó tapasztalataikat, amit a wot játékmenete is nyög már legalább 1.5 éve...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A WOT jelenleg a fejõs tehén szakaszban van. (ennél több játékost nem igen fog bevonzani)
Ez annyit tesz, hogy ameddig csak lehet fölözni a játékosokat, fejleszteni még amit nagyon szükséges, megtartani a piacvezetõ szerepet majd szépen-lassan kivezetni a piacról.
Más új termékekkel helyettesíteni.
Ám hány játékost is mondtak anno, hogy onnantól nekik megéri fenntartani a játékot? 25 000?
Szerintem meg pont az ellenkezõje az igaz. A wot haldoklik. Nem egy látványos összeomlás mint amit sokan írtak korábban de valószínûleg megjelenhettek aggasztó jelek amikre a WG is felfigyelt.
A rengeteg kredit, gold, 10-es tank event. Ez másfél éve még kb elképzelhetetlen vol. Most meg... Ész nélkül szórják be az unbalanced tankokat a játékba, csak azért hogy a sok nyomit rá tudják venni, hogy még mindig kinyissák az online pénztárcájukat.
Nem beszélve arról, hogy szinte már pánikszerûen próbálkoznak a wot mellett más fejõstehenet találni. Felvásárolták a fear fejlesztõcsapatot, megvettek jópûr licenst pl: Total Annihilation, Master of Orion stb. és még biztos van pár. Azért ezek olyan jelek, amik mindenképp jelzik hogy a wg befektetõi elégedetlenek a jelenlegi helyzettel, amit csak fokozhatott az, hogy a repülõsjátékuk nem szólt akkorát mint annak idején a wot...
Szóval egy cég/játék sikeressége sokkal többrõl szól mint, hogy még mindig 30 emberrel tölt be téged a csatába tehát akkor rendben van minden.
A legnagyobb poén, amikor szóról szóra de tényleg szó szerint ugyanaz hangzik el kritikaként, ami anno a WOT-nál. MM szar, oroszok OP-ok , tüzérség, (pluszban itt bejönnek a repülõk) igazságtalan, hülye fejlesztõk stb. Ugyanazokat a köröket futják az emberek, miközben pár hete még úgy volt ez egész más lesz ám mint WOt hú de más lesz...és különben tényleg más, és összehasonlítani felesleges is, és azt gondolom nem is magával a konkurens játékkal van a baj, hanem azzal hogy a játékosok megint hülyék. Hülyék voltak a WOt-nál is, hülyék ott is. Nem baj, majd megjelenik a modern környezetben játszódó tankos MMO, ott is lefogják futni ugyanezeket a köröket, a nagy fene messiás várás, utána meg a nagy fene morgás és sírás.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez igen, neked honnan van hozzáférésed van a wargaming bevétel statisztikáihoz?
és ez mennyire igaz...ráadásul azok a magyarázatok. Plusz egyiknek sem látom a hozzászólását itt, hogy tévedtem, elõre temettem a wotot ésatöbbi. (gumigerinc?)
Apropó, jócskán felhúztad magad barátom, legutóbb, mikor szakaszban toltuk, még csak az E 100-ad volt és akkor csaptad ki a francia a heavy 10-est.
Nem szemrehányásként mondom, de azóta tettél szert pár másmilyen típusú T10-re is. Jó klánod van, nem mondom(mondanák ezt a tudatlanok, akik itt elég sûrûn megmutatkoznak).
Én csak simán gratulálok és remélem tolunk még párszor szakaszban <#vigyor4>#vigyor4>

Más. Vajon kit sikerült puskavégre kapni? Remélem streamelte a csatát...<#eplus2>#eplus2>

Teleport tankok eddig is voltak, 1000 csatából félszer talán. De ennek gátat kellene szabni, mert egyre szarabb lesz.
A tesztszervert meg hagyjuk, ott pont minden jól fut mindenen.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hozzátenném, hogy a spot dmg ütött <#hehe>#hehe>
Az elõbb E75-ben ülve ráfordul a tornyom egy közvetlen közel lévõ IS-8-ra, na mondom neked úgyis egyetlen lövés kell, oldalt is állsz nekem, ráadásul itt mellettem. Könyvelhetõ kill. Ahogy ráfordul a torony, lövök egyet és kb a löveghez képest 45 fokkal mellé pirít egyet a tankom. Magyarul nem arra lõ, ahová kéne. Visszanéztem a replayt és még nem is volt ott a lövegem, ahol az IS-8 oldalát láttam volna, holott, egybõl reagáltam.
Szóval szerintem ez undorító. Több okból.
1. Az IS-8 úgy darált le, hogy van kb. 300 WN8-a és most verte a rudiját, hogy megölt. EMIATT.
2. Jóhiszemûen és nyugodtan felvállaltam még azt is, hogy ez a broki nem talál be nekem, mivel a tornyomat célozta szembõl. Hát lepattanna a ribi, nem?(holott oldalról célozta, mint a replay mutatta is/még mozgattam is a tornyom, nehogy a kukucskálót találja és betalált, nem is oda, hanem a tornyom oldalába/).
3. Nem tudom mi ez, de kurva mérges vagyok.
Nem elõször veszem ezt észre és meg kell mondjam, ez nem jó. Nagyon nem. Azért lezúztam majdnem 12K csatát, ne most kezdjenek bele olyanba, amitõl végleg elmegy a kedvem a játéktól.
Holott van nem egy olyan dolog, amire nem gyengén akadok ki én is, de ebbe nem mennék bele.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Kezdeti társalgások.
[spoiler]
[spoiler]
Aztán úgy dönt hogy õ ezt nem találja ennyire viccesnek.
És így maradt egészen addig míg a csapat el nem vesztette a mérkõzést.<#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.