World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Ebbe is kellett egy kevés 😉

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha esni nem is fog, de egy szinusz görbe lesz a viszonyítási alap 😄

az sg fórum annyira 2014

Jujj Jeff, hallod ezt?😄
popey8
Az GG😊 A nyári szünet... Ne is mond. Tuti esni fog szeptemberig a WR-em<#alien>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mivel 36 db fér a 1390-be és mind a 36-ot ellõttem lehet számolgatni, az már más dolog, hogy imádok vakon lõni csak valamikor nem adja be, így viszonylag kevés volt ami targetet talált, mellesleg az rng is trollkodott velem abban a körben, de olyan 40%ban a csapat hibája volt, ha a meccs elején odafigyelek akkor még marad lövésem a 200hp-s AC48-ra, a bat55 artyra és az 1k HP-s Jageru-ra.
van annyi kreditem hogy megengedjem magamnak az ilyesféle "luxushacket".

még mindig jobb mintha azt mondanám, hogy véletlenül bennthagytam ESL-rõl 😛

az sg fórum annyira 2014

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mennyi goldot lõttél?
kép:

az sg fórum annyira 2014

www.worldoftanks.eu -> login -> my clan -> popey8 -> exclude from clan.

szo-szo eleg erdekes volt a mai nap, statisztika szempontjabol osszessegeben rendben volt a wr okes (83%), a wn8 lehetett volna akar 5k is ha nem 0-zok be 2x, farmoltam majd 2 millát, de amik történtek a csatamezõn, elképesztõ, ráadásul már a nyári szünet szele is itt van.
íme egy példa (a gonosz goldspammer tier8 light carryzési kísérletérõl, avagy dmg-eljünk többet tier8-as lightban mint a lila wte100-unk):

az sg fórum annyira 2014

popey8
<#taps>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Én is vissza fogom venni a 212A-t,legalább kajálás közben is tudok majd játszani. <#wilting>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ja igen, a 15 csatából 8 3k damage felett, 2 4k damage felett. Welcome to America.
Figyelj, nekem tegnap 15 csatából egyet, igen egyet sikerült nyernem. Úgy álltam neki, hogy na akkor háromszorozzuk le az összes tankot. Ehhez képest este úgy fejeztem be, hogy csak a k**va Type 61-re legyen meg a háromszorozó. Végülis meglett, szóval asszem örülnöm kell.
popey8
buzi az összes artista XD (Mondjuk én totál nem vagyok arty player, de ha már megvettem...<#buck>)

popey8
Találjátok ki melyik map? Úgy se fogjátok szerintem😊 Himmelsdorf!!!!! Ebbõl is látszik, h hétvégén micsoda epic retard egyének lepik el a szervereket<#wilting>

Hát ez pont olyan dolog.

GabeE3e
Ez milyen dolog már,hogy szembõl 8 méterrõl a Foch láncát csak sárgára lövöm obj140-el?

Idióta csapattársak

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mi nem mûveljük.. <#vigyor1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyszer írná le valaki a mazochizmust helyesen...
Master91
szerintem :
csal a játék
De miért játszik ezzel ha nem megy nem értem.Én se indulok a maratonon mert nem tudok sokat futni nem erõltetem.Mi benne neki az élvezet vagy netán mazohista és szeret veszteni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fogd vissza kérlek, majdnem kiszakította a monitorom/tv-m.

JeffDunham
win rate is luck

"macsimghe" barátom (13.700 csata, 59(!!!) WN8, top tankok: 3 db tier 8-as)

Tessék csak tessék! Bárki Megbámulhatja eme vadállatot a rácsokon keresztül.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó de te ilyen nagyon ügyes pro gyerek vagy, nem olyan hülye, mint én pl, aki szereti az arcadeot is 😉 A nagyon ügyes pro gyerekek, meg csak szimulátorral játszanak, mert ahhoz több ész kell és több tudás is 😄
ott NFS-t megszégyenítõ driftelések vannak.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ugyanúgy tele van mindegyik mod balfaszokkal,de ez nem a játék hibája,se a WOT-nál se a WTGF-nél.Ilyen az emberi tényezõ ez van ezt kell szeretni,illetve nem kell csak elviseljük.
Várható volt hogy ott is lesznek balfaszok ahogy itt is vannak,nem vagyunk egyformák.Csak még mindig azt nem értem ha valami nem megy miért erõltetik.

RB-ben is driftelnek, sõt SB-ben is. Csapatjáték, kommunikáció? Ugyanmár...ugyanolyan én-központú a játékosok gondolkodása, mint a wotban, fõleg most, hogy együtt mennek a repülõk a tankokkal.
(ettõl függetlenül én jól szórakozom vele, de azért ne húzzunk már rózsaszín szemüveget)

Na jó csakhogy itt, és most egyszerre vége legyen (WT, ha nem akarsz nem olvasol tovább végülis elég off.): AZOK A RETKES TANKOK AZÉRT DRIFTELNEK A CSATÁKBAN MERT ROHADTUL ARCADE MODBA MENTEK! Én realisticba még fel sem borultam, bár ott még az sincs, hogy egymásnak mennek a tankok. Higgyétek el, realistic, de fõleg simulator módban sokkal értelmesebb playerek vannak. Van csapatmunka, kommunikáció, squadok, és fõleg élvezet. Én még a repülõs résznél is ignoráltam az arcade-ot egy idõ után (nem sok, 2. tiernél már agybajt kaptam...) Tankosnál arcade csatában egyszer voltam, lerammoltak mondom köszönöm szépen elég volt. Realisticben problémám nincs. Mindig elfelejtitek, hogy három játékmód van. Repülõsnél a 299 arcade csata után (lehet poén kedvéért megyek mégegyet) felüdülés volt a realistic a kezdeti bénázások ellenére is (konkrétan ellenkezõ irányba indultam el felszállás után...) MAGYAR játékossal kommunikáltam chaten egy árva szót nem szóltak érte az angol srácok akik szintén magyaráztak egymásnak csak angolul. És hol voltak még akkor az oroszok... Elsõ csatában pl véletlenül nekimentem egy csapattársamnak (belsõ nézet hátránya...) aki megkérdezte ezt miért csináltam. Mondom véletlen volt. Ja oké megyünk következõ meccsen squadba? És Õ szólt, hogy rossz irányba megyek 😊 Jóccakát.
Van, persze. Csak már régóta elfelejtettem a TS-etek jelszavát, szóval még várat magára <#hehe>

Szerintem itt is akadna, laggolna. Nincs az a konfig amely legyõzné a wotot és folyamatos akadásmentes játékot biztosítana. Ezek az akadások erõsen megjellenek a statisztikában is. Pl.: sokszor direkt akkor laggolt amikor kilõttem volna az ellent és csak akkor. Valamint az 500 méterre kilõtt tank particle-effect-je mellettem játszódott le.

WG szerint náluk jól fut a következõ konfigon: http://top500.org/system/177999#.U5Nk8Cj9Vjc

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

GabeE3e
Nálam még Severogorsk-on is vannak.

Windstorm causing really bad FPS drops? “Our tests do not confirm that”

Geccre, mint a dohánygyárak a nikotin-függõségrõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

bocs

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

a mai napon ez a csúcs, egy percen belül 4 halott volt
http://kepkezelo.com/images/yeysdc40xu0x390g9vxv.jpg

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)

Hiába grindeltél ki mindent, ezek a ritkaságok neked sincsenek meg. 😊

Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)
Ezen a szinten a HE sem okoz neki nagy fejfájást. Az FCM36 Pak 40 lazán átüti, illetve a legtöbb T3 TD-nek is van esélye sebezni.
Solten
Igen, annyira ne recskazzatok ra, darabokra szedi egy T3-4 TD.

Saor Alba

Tesztszerveren miért nem elérhetõk ezek a tankok: Grosstraktor, PZII J BT-SV, SU76i, SU85i, Ke-Ni Otsu, t8-as M6 és egyébek. Legalább az egykét hetes tesztszerveren próbálhatná ki a nép.

Szuperhipertesztelõknek lett lemodellezve csak? kiváncsi vagyok azokra a hiperszuperiusz sapiensekre, ér-e egyáltalán valamit a tesztelésük? számításba veszi õket a langyigaming?

max ha arty lovi, amugy a tierjeben nagyon jolpancelozott. az agyuja viszont kalap kaki. max golddal hasznalhato.
A robbanó lövedéket szereti-é?

Mivel úgy sincs ott a megvehetõ tankok között, nem mindegy?

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez szerintem nem mulatságos,ez pay to win.

Egészen biztos vagyok benne, hogy egy épkézláb meccsen, ahol nem agyhalott hülyék helyettesítenek leölni való mesterséges intelligenciát, ott kb telepumpálnák a tankot goldal, vagy ha ez nem megy, elmennek csapatostól foglalni, ez meg a pálya feléig sem ér vissza de már el is vesztette a kört.
Mindenesetre vicces videó volt, a végén már azon nevettem, hogy ennek milyen jó kedve van. De hogy azért fizet valaki súlyos pénzeket, hogy kezdõket daráljon le!? Ez már klinikai eset. 😊

Mindenestre ezután már nem fogom mondani, hogy a wg zsákbamacskát árulna a termékével. Már egészen alacson szinten jelzik az új játékosaiknak, hogy milyen balance is vár majd rájuk magasabb szinteken. Jobb ha minél korábban felveszi a szájuk az 'O' alakot, annál hamarabb lesznek õk is tapasztalt wot playerek. <#szeret><#szeret>

JeffDunham
Minek olyan? Ott a sajátom és a tesztszerveres acc. 😄

Nem olyan bonyolult a dolog. Szerezz újságírói accot, azon minden tank elérhetõ, ami a játékban van. A WG úgyis tart a konkurrenciától, így szükségük van a marketingre.
Count Adyn
Nah mondjuk ezzel énis spammelném a goldot balkézzel recskázva😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mondjuk azért ennyit kicsengetni, hogy a kezdõket terrorizálhassuk büntetlenül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én meg annak, aki nem tér át a WT-re. <#hehe>