418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    T28 Concept – here it’s worth noting that the T28 is not a premium tank (doesn’t gain more credits). - ez igy eleg szemet huzas lenne...
  • Tono34
    Lehet akármennyi tankod, ha nincsen elég időd. Nálam mire a család este 10 körülre elalszik kb 1,5-2 óra marad. 44+ tankom van/volt (még kb 8+ ües) és tervezem a számuk csökkentését, mert egyszerűen nincsen rá időm. Majd ha a távoli jövőben az összes 10es bent parkol akkor majd lehet visszavenni a régi kedvenceket.
    + Sok 9-10-es tankom van kifejlesztve amit meg kellene vennem...... (Van sok T8 prém, de 5x mellett nem kredit szerzés a cél)
  • suba53
    Ezért érdemes sok tankot tartani a garázsban, hogy az ilyen jellegű eventeket kényelmesen, erőlködés, idegbaj nélkül meg lehessen csinálni.

Az SP eventen már fél időben megvolt a tank, mert ha sok tankot tudsz ötszörözni, hatványozottabban jön az XP. Akkortájt adtak egy csomó plusz garázshelyet is az eventeken. Meg rendszeresen veszek párat, amikor féláras. 60 körüli tankom van jelenleg, és egy csomó ág még el sincs indítva.

Most a 111.000 XP az első napon megvolt a 3 nap prémiummal együtt. 36 Tier7-Tier10 tankom van a garázsban. A Kínai és francia tankokra sor sem került. Volt olyan tank, amivel 3 meccs bukó. Mentem a következővel. Kb. a felénél elsőre megvolt az 5k körüli XP.
    Délután 6 körül kezdtem, és jóval éjfél előtt megvolt minden.

Úgyhogy érdemes megtartani egy csomó tankot minden ágon minden nemzetben. Most karácsonykor is lesz remélem ilyen össznemzetes event. Nem kell görcsölni majd, hogy kevés az eventre alkalmas tank.
  • Tono34
    Szintén prémiummal.
  • lexlutor
    pedig latod, megmondtak, premiummal csupa gyozelem csak az elet.
  • Tono34
    Nekem pénteken volt iszonyat, szombat tragikus, tegnap már elviselhető.
  • patchaou
    Tegnapelőtt 14 csatából 1 győzelmem volt. És éppen volt prémiumom is :)
  • lexlutor
    akkor en selejtes premiumaccot kaptam. tegnap is lett vagy 40% a winratem. at15el ugy hatodikra lett mega dupla.
    de a multheten t-15 premtankkal 13ra lett meg.
  • técsé2
    Ez butaság. Az esőkabát készítőinek nem érdeke, hogy ne essen az eső.
    A wg meg pont a prém felhasználóiból él, úgy gondolom normális, hogy mindent elkövetnek a fejős tehenek megtartásáért. Aki többet fizet többet kap, ez az élet minden területén így van, majd pont a wg-nél lesz masképp.
  • Userx2
    De sok bajod van... "Szerintem kezeltesd." :-) :
  • Lichtmaschin
    igen általában a megkerülést választom, mert átlőni nem tudom sehol, legalábbis nem találtam ilyen pontot rajta amikor csak a teteje látszik, ha van géppuska nyílás, akkor természetesen azt lövöm. THX
  • EmR3
    Attól függ mivel vagy a JT ellen.
    Van amivel a lövegpajzs mellett belőhető gold lőszer nélkül is, illetve a géppuska nyílás ha látszik, de egy csomó géppel célszerűbb lenne megkerülnöd.
  • lexlutor
    igen , lebuktam. fizetett wg provokator vagyok. most kaptam ezert egy volgat.
  • lexlutor
    en ertem mi a gond veluk bmiylen hihetetlen. azt nem ertem h a jatek minden mas problemajan siman atlep a kollega egy vallranditassal, erre az egy szarsagra meg total kifordul onmagabol.

de nekem aztan tok mindegy, azt elhiheteted. en orulnek ha minden mason igy at tudnek lepni. sokkal nyugodtabb lenne a jatekom. es neki is, mert artyfronton nem elsz valtozas, erre be lehet rendezkedni, mig mondjuk egy spotting rendszernel van meg remeny.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.17. 07:59:47
  • Lichtmaschin
    Ezt a Jagdtigert hol lehet átlőni, ha el van rejtve a tank alsó fele, szóval csak a gun látszik ki meg a teteje?
  • Lichtmaschin
    IS3 Az ilyen... 10 ből 9x tier 10 ben megy, szóval jobban teszi az ember ha med ként használja ilyenkor, nem a frontban. Nekem is folyamatos volt a szívás vele, pedig nem rossz tank.
    Tegnap én is szerettem volna pár tankot le 5x zni és wz 131-el kezdtem, majd az 4. vesztes csata után ahol zsinorban benne voltam az első 3 legtöbbet sebzőben a csapatom részéről (tier 10 ben is) mentem egy dicker max kört ahol úgy vesztettünk hogy nem hittem el....alt+f4
    továbbra is tartom magam ahhoz, hogy élvezhetetlen a játék.
  • bedy68
    semmi gyanus nincs benne ;) az "csít" és elég illúzió romboló is a látvány, mint fehér paca roncs helyett.
  • yossarianHUN
    JP2 forever. Az STA-1-et és a 110-et is szerettem.
  • Gyuszopapa
    13. csata IS-3 0 sebzés pattanok mindenkiről a saját csapattársam belém lő,0 sebzésem van erre megnyerik a csatát persze ez az 5X se számít bele.
    Légyszíves ajánljatok már valami 8-as tankot mert úgy kivágtam az IS-3-at a garázsból mint macskát szarni.
  • yossarianHUN
    No remek, fél órája még többen vadul esküdöztek itt, hogy a prémtől istencsászárrá változik az ember, de most kiderül, hogy ellenkezőleg, a prém elb*ssza az ember szerencséjét. Bokszoljátok már le:)
  • Gyuszopapa
    Amúgy biztos van belenyúlás,direkt vettem 1 napra prémiumot hogy meglegyen a 3 ajándék prémnap,35000 XP hiányzott.Eddig 12 csata 1 nyerés és abban az 1 nyerésben is kiszednek az elején így nem fértem be az első 11-be,ilyen még soha nem volt.Nehogy már megkapjam a 3 napot ez azért van.
  • Gyuszopapa
    Valami nem tiszta itt nekem.IS-3-al 8.bukó csatám eddig 7-szer voltam 10-esben.Csak néztem hogy álmodom-e,10-es tankok hullanak el 0 sebzéssel.Akit én lesebzek 1 lövésre (Kék színű Lorr 40) az elmegy miután segít neki egy JT kinyírni engem és csinál egy topgun-t
    300-400 közötti HP-val.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.11.17. 01:38:15
  • yossarianHUN
    A csata kezdete:

És 3 perccel később:

Igen, 15-0 lett a vége. Igen, ez T10.
  • Userx2
    OFF
    Az emberek eladták a CO2 kvótájukat. Random -25 %. Fekete nap
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.17. 01:16:06
  • Gyuszopapa
    Vettem ma este prémnapot 10 csata alatt 1 tankot tudtam le 5X-ni azt az XP-t is buktam mert 12. lettem.IS-3-al 6. bukó csata eddig.
    Szégyen nem szégyen de az előbb még a szemem is nedves lett mikor megláttam a csapattársakat a betöltő oldalon.Tudtam hogy újabb elvesztegetett 10 perc az életemből a gurkák miatt.Ezek mit élveznek a játékon vagy csak elindítják és nyomják össze-vissza a gombokat és TV-t néznek közben.
  • FosTalicskaa
    Hétvégére a jutalomgoldból én is betoltam a prémiumot pár napra és mit ad isten tegnap 3300 wn8-am volt. Ma szinte végig csak bohóckodtam, de még így is 2400-at ír a noobmeter. A nem sebző találatok száma kb a 10%-ra csökkent míg a tankjaimon megjelent egy uj feature: a páncél. Egész ijesztő volt úgy menni, hogyha jól forgattad be a tankot most már volt róla lepattanó is... :P
  • yossarianHUN
    "Gyerekek, két hete vettem meg a vadiúj, hiperszuper, türkizkék esőkabátomat, na azóta egy kib*szott szem eső nem esett. Azt hiszem, ezzel lezárhatjuk a konteó-nem konteó kérdést."
  • técsé2
    Persze ez így van, stand meg prém accal is cak az arányok mások.
  • Userx2
    Tudok ajánlani 2 jó nehéz tankot. Most ezt úgy nézd, hogy még elég noob tudok lenni. :-)
    técsé2: nekem elejétől van prém és egyik nap kaki másik nap nem. Olyankor mindről pattanok 270 pennel, pl IS-3 , cent 1 oldaláról 90 fokban. Ez van.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.17. 00:43:55
  • patchaou
    Én meg évek óta játszom és hol van pár hónapig prémem, hol nincs. És azt a csodálatos dolgot vettem észre, hogy kurvára nem befolyásolja a csatáimat, csak a bevételt. Mondjuk az tény hogy jobban élvezem a játékot amikor többet kapok a végén.
  • Master91
    "1 fecske még nem csinál nyarat"
  • técsé2
    Hát gyerekek nem tudom mit mondjak. Kb 2 hete vettem prém acccot, azóta minden nap kb 60% win rate-el és 2000fölötti win 8-al zárok. Egész egyszerűen csodálatos a javulás. Ugyanazokkal a tankokkal megyek mint előtte, csak egy új tank van az e50 amit nem szeretek és a WR is 46% ezzel, tehát nyílván nem ez húzza a statomat. Ketherge néven játszok, a noobmeteren meg lehet nézni stat görbéimet, azt hiszem mindenki láthatja, mikortól játszom prémmel. Úgy gondolom ezzel lezárhatjuk a konteó nem konteó kérdést.
    Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.17. 00:30:53
  • Gyuszopapa
    Akkor voltam a leghülyébb mikor az orosz HT ágnak vágtam bele.Mostanra úgy beleuntam a szopásba hogy már a játéktól is elment a kedvem.
    A lassúság az egy dolog de hogy előnyt nem tudok felsorolni az biztos.Az hogy minden 2. csatában az arty szedi ki a minimum fél hp-mat vagy ha nem az egészet az biztos.Célzássebességük az egyenlő a nullával már minden célzásgyorsító dolog megvan de így is nevetséges az egész mire rászűkülök valamire már az a másodikat tölti rám és én még nem is lőttem,a töltésidő megint fos,a frontlemezt boldog boldogtalan átlövi,a lövegsüllyedés megint nulla,toronyforgás is nulla.Úgy kellene használni őket mint egy medet ezekkel a paraméterekkel de olyan lassúak,IS 34-el megy vagy szarrá vernek bennünket vagy mink az ellent de már úgy nyomom a W gombot hogy az asztal behorpad a billentyűzet alatt de így is alig tudok sebezni mert mindenki gyorsabb mint én.Nem beszélve a nyomorék csapattársakról arról külön könyvet tudnék írni hogy az emberi IQ hiány és a butaság határtalan.Úgyhogy kifejlesztem még az IS-7-et,igen kifejlesztem mert megvenni nem tudom úgy ahogy az IS-4 is ki van fejlesztve de kreditem nincs,utána befejezem vagy a játékot vagy még csak lehet jegelem mert nagyon tele a hócipőm.
  • Userx2
    Ezen is jót szórakoztam. Clever papa videó Érdemes megnézni.
  • yossarianHUN
    Halleluja, végre egy jó kör JT-vel. Azon ritka alkalmak egyike volt, amikor minden körülmény adott volt ahhoz, hogy kihasználhassam a képességeit. Kár, hogy hetente egyszer van ilyen:)

És a slusszpoén (annyira tipikus:D):
  • Userx2
    Úgy veszem ki a szavaidból, hogy te áldozat vagy. :-D
  • Userx2
    Az külön jó, hogy 2X, +1,5X legénységi XP kaptam a minden csata után, a 215b legénységnek. WG. És hónap végéig marad a T10 2X legénységi XP. Nyam nyam.
  • patchaou
    Jó kérdés. Egyértelmű válasz nincs, de több oka is van. Azt viszont biztosan tudom, hogy csöppet sem bánnám ha megfosztana tőle a wg azzal, hogy minden artyt kivesz a játékból :)
  • yossarianHUN
    Az hagyján. Az igazi kérdés, hogy miért van GW Tiger P-d?:P
  • patchaou
    De ha már szóba jöttek.... szerintetek mit jelent az, hogy gwTigerP-vel már akkor meglett a kiválóság jele amikor éppen csak kifejlesztettem a top ágyúját?