banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Akkor voltam a leghülyébb mikor az orosz HT ágnak vágtam bele.Mostanra úgy beleuntam a szopásba hogy már a játéktól is elment a kedvem.
    A lassúság az egy dolog de hogy előnyt nem tudok felsorolni az biztos.Az hogy minden 2. csatában az arty szedi ki a minimum fél hp-mat vagy ha nem az egészet az biztos.Célzássebességük az egyenlő a nullával már minden célzásgyorsító dolog megvan de így is nevetséges az egész mire rászűkülök valamire már az a másodikat tölti rám és én még nem is lőttem,a töltésidő megint fos,a frontlemezt boldog boldogtalan átlövi,a lövegsüllyedés megint nulla,toronyforgás is nulla.Úgy kellene használni őket mint egy medet ezekkel a paraméterekkel de olyan lassúak,IS 34-el megy vagy szarrá vernek bennünket vagy mink az ellent de már úgy nyomom a W gombot hogy az asztal behorpad a billentyűzet alatt de így is alig tudok sebezni mert mindenki gyorsabb mint én.Nem beszélve a nyomorék csapattársakról arról külön könyvet tudnék írni hogy az emberi IQ hiány és a butaság határtalan.Úgyhogy kifejlesztem még az IS-7-et,igen kifejlesztem mert megvenni nem tudom úgy ahogy az IS-4 is ki van fejlesztve de kreditem nincs,utána befejezem vagy a játékot vagy még csak lehet jegelem mert nagyon tele a hócipőm.