418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Van valamilyen mód valahonnan összeszedegetni 100 aranyat?
Pont ennyi fog hiányozni a decemberi akciók alkalmával a dickermaxra:S -
Lazán jobb szerintem mint 1-2 6-os light a tierjében.
-
suba53 #335126 Már mentem vele eleget, amíg tovább nem léptem róla. Nem tartottam meg.
Pedig lehet hogy érdemes lett volna.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.11.20. 11:41:38 -
az ELC az egyik legszemetebb jármű a WOT-ban!
igaz ami igaz, az ágyúja jó is és tetvedékszar is egyben, mert igaz hogy "nagyot lő", de az a szűkülési idő, az katttasztrófa!
ráadásul amíg be nem szűkült teljesen, addig közelről is simán mellélő az esetek 90%-ban
mindezek ellenére az egyetlen amivel megvan a két csíkom a csövön
ja bocs, nem
szent emilen is megvan -
lexlutor #335124 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/academy/tank-academy-modules/
viccbol beleolvastam.
azert ehhez wg-s pofa kell leirni:
pz4 - 7,5 cm KwK 40 L/48
Standard 75mm gun with good rate of fire
Decent penetration values
Decent alpha damage for a Tier V medium tank
Acceptable accuracy
ehhhehehhheehee .. decent hat persze.. "harcikutya a faszom" -
R3nton #335123 Erre azt tudom mondani, hogy menj vele, ha tetszik! Tier5 egyszerű kihúzni. Nekem nem tetszett, finoman szólva nem egy Bulldog, de spotterként azért nem rossz. -
suba53 #335122 Van egy ELC ( vagy -ELC- ) nevű klán. Egyszer összefutottam egy hármas szakaszukkal, mind ELC AMX -el volt.
Falkában mentek, és ledaráltak bennünket sec perc alatt. Összehangoltan játszottak, mindig sortüzet adtak a kiszemelt tankra közelről.
Attól az ágyútól három találat a legtöbb T6 tankra elég. Volt pár T7-es is, azokra két sortűz és annyi.
Gyorsan cikáztak a tankjaink között, alig kaptak találatot. -
R3nton #335121 ELC-nek nincs tornya, és az ágyúja rosszabbul szűkül, mint egyes artyknak :D Ezen kívül ja tényleg jó :D Mondjuk spotolásra nem rossz, közelharcra bűn rossz, messziről passzív spotnál el lehet ereszteni 1-1 lövést, ha biztos az ember, hogy nem fog felvillanni. Mindent összevetve nem könnyű vele játszani, mert nem tudja magát megvédeni. -
Sir Charles #335120 Azért hálistennek nem sokan tudnak és szeretnek ezekkel az OP light tankokkal játszani, és így az a meccsenkénti 1-2 db nem sok vizet zavar, bár az igaz, hogy ha valaki jól nyomja, az simán egy tier 10 csatát is eldönt egy tier 7 lighttal.
De a tier korláttal amit írtál én is egyetértek.
Az meg hogy "tekergetnek a paramétereken" a tudtunk nélkül, sajnos benne van a pakliban, hiszen a WG is egy cég, ahol emberek dolgoznak és pénzből élnek. -
"in one of the upcoming patches (likely 9.6) premium tanks will get further (economic) buffs" - na majd meglássuk :) Kajak irkálni lehetne egy-két jól-rosszul sikerült körök eredményeit, megnézni hová fogják "buffolni". -
suba53 #335118 Komolyan nem értelek. Ez a játék ilyen. Teljesen fölösleges azon összezúzni a kis lelki világodat, hogy vannak különböző karakterisztikájú tankok, és nem mind egyforma.
Ha annyira bosszant, hogy a kis szar mededet egy lövéssel szétkapja egy heavy, akkor mi tart vissza attól, hogy te is kifejleszd, megvedd, és onnantól a te egylövéses brutális tankodtól rettegjenek az ellenfeleid?
Elég sokat erődözünk mi is, és egyáltalán nem fossuk össze magunkat, ha az ellenfélnél van egy-két KV-2. Én általában T-34-85 ben vagyok, és kifejezetten szeretem szétkapni ezeket a lassú dögöket. Persze nem mondom, néha belefutok én is az egy lövéses halálba, de nem az az általános.
-
FosTalicskaa #335117 "azért esélyes az is, hogy patch noteson kívül is állítgatnak paramétereket"
Vicces, hogy volt időszak amikor itt mindenki, köztük te is tagadta ezt. Pláne amikor a statokban látszik a hullámzó teljesítmény, az is elég árulkodó...
Egyébként a lightokat be sem kellene engedni a saját szintjükre. Még a +1-be sem. Az összes szutyok kis tank úgy van kibalanszolva hogy még a +2 tiert is szét tudja szopatni. Most ott az elc amx, 5-ös könnyű tank, de olyan ágyú van rajta, hogy a td-k elbújhatnak mellette. Ehhez jön a jó camo, speed, magas dps és kb az összes ilyen... Na most a 20-al közlekedő feleannyit sebző 5-ös heavy tankok egy ilyen ellen mennyit érnek? Kb semmit. Bármikor voltam az 5-7 közepes szinteken, ha bekerült egy light mindig óriási mészárlást rendezett... (na jó kivéve ha siemka volt, mert akkor a sebessége révén, megadatott neki a lehetőség hogy elsőként halhasson meg) -
Kb 3300+ sebzés, ha jól emlékszem 1500 körüli spot. Majdnem meglett a 3 arti is, de 25 hp maradt az egyikben (arra meg repültek a mi artijaink). -
R3nton #335115 mennyit sebeztél? 6000? -
netto 100-at kerestem tegnap T34-el. -
R3nton #335113 Jó az, ami most van. Lightoknak -2/+2 kéne és az artyknak kéne megnövelni -3/+3 -ra. Bár azon el lehetne gondolkodni, hogy bizonyos tankokat a sima techtree-ből is lehetne kedvezményezni. Ilyen kis átütésű szarok pl pont a jgdpz4-es, vagy a VKDB stb...biztos lenne még ezeken kívül is egy pár.
Ha már jóslás :D Artyk lesznek legközelebb nerfelve, de nem egyhamar. Amint megkapják a lightok a buffot, megint lesz sok arty és megint nagyon jók lesznek véleményem szerint. Nehéz döntés lesz nekik meghozni a 2 nerfet, de megfogják hozni, pláne, hogy azért esélyes az is, hogy patch noteson kívül is állítgatnak paramétereket, és az artykat visszahozták valamennyire fű alatt.
Meg hát régen a sima KV-val lehetett 30 netto felett keresni prém nélkül, most meg ha 4000 sebzést lövök FCM-el kapok kb netto 85000-t prémmel. Régen ezek a körök simán hozták a 120-130 feletti köröket. Most már nagyon oda kell tenni magad, ha 100 felett akarsz keresni. Tuti csavargatnak fű alatt. -
Nazarov77 #335112 Én is zártba kezdtem, a legelső napján. 150 volt, egy antik kommenttel alátámasztva: kattints rá az üzenetre amire válaszoltam :P
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.20. 08:48:36 -
Zárt bétában kezdtem, de ha jól emlékszem akkor már 250 volt és nem amcsi szerveren ment. -
Nazarov77 #335110 Zárt bétában napi 150 volt, open bétában felemelték 250re.
De sajnálom, hogy nem archiváltam screenshottokat a bétákból, játék megjelenésénél elvesztek :/ -
VanDaal #335109 Ha nem lennék kultúrember, 3 soros bővített mondatba foglalnám, hogy ki és mit csináljon az ilyen "csapatokkal"...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sebaj, a következő körben majd sebzek 300-at, és már meg is lesz a duplázó...
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.11.20. 07:28:47 -
Gyuszopapa #335108 Ma legszívesebben kibasztam volna a monitort az ablakon.Agyalágyúltak tömkelege olyanokat csinálnak mintha direkt veszteni akarnának.
Nem beszélve mindenki szarta ismét az aranyat.Mert miért is ne. -
Azért az vicces volt, hogy a végén a T20 lerammolt, amitől ő vesztett 832 HP-t, cserébe levette az én maradék 5 HP-mat.(Plusz megkapta a kamikaze -medált)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.20. 01:20:33 -
Folytatódik a "sikersorozat".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #335105 Én megértelek. Núúúbméterem :-) Minden csatában BC arty, Feladtam fejben. Fas*arcok, etnikum, de béna is voltam. -
15-ből 3 win, átlag 1800 wn8-al. amint meglett a napi alt+F4
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.20. 00:51:28 -
Pares #335103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Déltől háromig: 14-ből 9 győzelem (64,29%). Este 10-től mostanáig: 12-ből 2 győzelem (16,67%). Azért szépen kompenzálta nem? Napközben lila statot csinálok, pár óra múlva meg átvedlek vérvörös majommá. WOT-ban ez így működik. Teljesen reális, biztos a másik énem játszott. A majd' 65%-ból lett 42%. GG "nem manipulált" MM/WR/RNG. Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a 12-ből 4x az arty szedett ki közel full- vagy full hp-ról, csak hogy egy kicsit érdekesebb legyen a szopatás, mert nem utálom őket még eléggé. Az összes vereség sima 2-15 arányú, a győzelem halvány esélye nélkül. Mintha előre el lettek volna döntve, vagy csak megkaptuk a -25%-ot ők meg a +25%-ot aztán csókolom. Már nem is vagyok ideges, ez már inkább vicces. Pedig csak úgy indult, hogy megnézem strongholdoznak-e, aztán mentem egy csatát, meg még egyet, meg még egyet... Nem kellett volna. Na jó éjszakát. -
yossarianHUN #335102 Most tényleg pont az fáj? Kicsi, ocsmány, és állítólag játékélmény szempontjából is egy horror. -
Angelus1991ster #335101 T-34-85M event
+700 gold, de a grósztraktorral milesz? mégis mi a fasznak van bennt a másik 20 rejtett harckocsival? -
Pares #335100 Dél körül játszottam, 14 csatából 9 győzelem. Este megint feljöttem, eddig 6-ból 1 győzelem. Teljesen oda-vissza retardált csapatok, plusz megint megtaláltak az artysta nyomorékok, mert 6-ból 3 csatában még a csata elején egy lövésből kilőttek. Szerencsétlenség? Nagy büdös lófaszt az. Komolyan, ilyenkor kérdőjelezem meg magam, hogy miért is játszok én ezzel egyáltalán? Talán a rengeteg beleölt idő miatt, vagy nem tudom... -
Angelus1991ster #335099 Inkább a tankok -/+ tier felülvizsgálatára van szükség.
Egyik fő ok amiért a 2 -/+ tier van, azok a medálok, pl. a közepes harckocsik,- asszem a Lejvasaló medál,
a másik , hogy azért nem túl nagy a játékos állomány szerverenként ( kb reggel 20-30 ezer , este 60-80-100 ezer) abból van még kb. párezer csapatcsatás, kláncsatás, stronghódos, gyakorlós-tutorialos.
Inkább csak bizonyos harckocsiknak kéne plusz tierlimit , ahogy a prémiumoknál és néhány lowtiernél van.
Főleg tier 6-7-en, ami szerintem vízválasztó szerep, valamellyest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tier 6-on:
Elsőnek a Chi-To ( de ritkán t8-ban is lehet vele aratni )
Tier 7-en:
Chi-Ri , KV-13 és T-43
Vk3002D ( német Tas ) kérdéses,
de ugye mindenre megoldás a gód.
Számomra az ideális tier mizéria.
Nehéz harckocsik: maradna a 2 -/+
Közepes harckocsik: néhány kivételével t7-esig maradna a mostani
Könnyű harckocsik: én mindnek legszívesebben tier 1 -/+-adnék, de mind tudjuk az AMX és Bulldog jó erősek ( azoknak inkább 2-/+)
Páncélvadászok: maradna a mostani
Önjáró lövegek: tier 7-esig mindnek 3 +/-
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.19. 23:24:44 -
ma t-43al szinte mindig 9esek közt voltam, és csak olyan pályán ahol meddel nehéz trükközni (főleg amelyik nem gyorsulás bajnok), jobban esett volna a tier8asok ellen de hát ez van -
ma t-43al szinte mindig 9esek közt voltam, és csak olyan pályán ahol meddel nehéz trükközni (főleg amelyik nem gyorsulás bajnok), jobban esett volna a tier8asok ellen de hát ez van -
A sok gyökér meg itt rinyál, hogy +-1 tier kellene... szánalmas ahogy süllyed a játékosállomány. -
250 gold volt. -
PzIIIA és III de piszkosul utáltam t10ben... -
yossarianHUN #335093 Nekem 250 rémlik. Én meg jó ideig pont nem, mert még azt se tudtam mi az a prém, de milyen jól jön ez az arany, lehet váltani kreditre:D (tudom, tudom) -
úúú de szeretem ezeket a retro felvételeket :D
JpzIV-vel Mausok ellen, azt hittem besírok :D
mondjuk bétában kaptuk a 150(?) goldot naponta, teli voltam prémmel :D -
Lorder #335091 bocsánat hogy már nem játszok 3 éve :D tényleg rohadjak szét :D -
Nézzenek oda, kicsit lapozgattam a CBT-s idők kommentjeit és találtam pár gyöngyszemet :D
Aki most szidja az MM-et, nézze meg min mentek keresztül a vén veteránok(mint például én :D) --> Képek lejjebb :)
+amikor bejöttek az amcsik +25% páncéljuk volt - baleset volt azt mondták
+KT torony frontpáncélja 65mm volt :D
Durva idők voltak :D
-
lexlutor #335089 eleg hamar feltunt neked, ugy kb 3 eve ilyen.