banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Déltől háromig: 14-ből 9 győzelem (64,29%). Este 10-től mostanáig: 12-ből 2 győzelem (16,67%). Azért szépen kompenzálta nem? Napközben lila statot csinálok, pár óra múlva meg átvedlek vérvörös majommá. WOT-ban ez így működik. Teljesen reális, biztos a másik énem játszott. A majd' 65%-ból lett 42%. GG "nem manipulált" MM/WR/RNG. Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a 12-ből 4x az arty szedett ki közel full- vagy full hp-ról, csak hogy egy kicsit érdekesebb legyen a szopatás, mert nem utálom őket még eléggé. Az összes vereség sima 2-15 arányú, a győzelem halvány esélye nélkül. Mintha előre el lettek volna döntve, vagy csak megkaptuk a -25%-ot ők meg a +25%-ot aztán csókolom. Már nem is vagyok ideges, ez már inkább vicces. Pedig csak úgy indult, hogy megnézem strongholdoznak-e, aztán mentem egy csatát, meg még egyet, meg még egyet... Nem kellett volna. Na jó éjszakát.