World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban az idõben még nem létezett az a CGI technika, amivel gyakorlatilag bármit élethûen meg tudnak mutatni.
Érdekes, hogy a nemsokára érkezõ FURY címû filmben is múzeumokból származó Shermanok szerepelnek. Nyilván a közeli felvételek élethûsége miatt.

De biztos vagyok benne, hogy ma már olyan tömeges tankcsatákat tudnának leforgatni számítógépes animációval, ami totál élethû modelleket, környezetet mutatna.

Elõbb utóbb lesznek hasonlók. Még az is lehet, hogy az Ardenneki csatát ismét feldolgozzák hasonló élethûséggel.

Korábban repülõgép mániás voltam, fõleg a 2.VH gépeit szerettem nagyon.
Egy világ dõlt össze bennem, amikor a jugoszláv háborús filmekben a Focke Wulf 190-as német vadászok helyett Jak 18-as gyakorló gépeket mutattak. <#vigyor0>

JeffDunham
Pont ezért tettem be én is a képet. Dolgozom, így elkezdtem nézni a filmet. Kocsit kiakadtam az "új tigris" tankoktól. :D

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GabeE3e
hmm:P

There is but one rule: Hunt or be hunted.

47-es Pattonok. elcsesztem. Sunset igazad van. így logikus.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
És hogy nézett volna ki, hogy makett jó, aztán látni hogy Pershingben gurulnak az ardenneki erdõben? Következetesek voltak, olyan makettet mutattak, amiben késõbb is ültek.
Ergo fanatikusok szerint elbaszták-elbaszták :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pershing tank? nem értem , a filmkészítõk nem láttak KirályTigrist? Legalább ennél a makettnél figyeltek volna oda. És ezt nem tankmánia miatt írom. Háborús film, és a nézõk egy része látta milyen az igazi Tigris.

Sunsetjoy
Én ezt már rég megfigyeltem- ha pl. alul van 2-3 light vagy arty, esetleg szakaszban, akik jobbak- és máris 55-65 körüli arány.
Aztán kicounterezik azokat az artykat, a light meg rosszfelé keveredik, huss oda a kezdeti aránybecslés... nem szabad figyelembe venni, fõleg ha nincs 15-20% eltérés.
Régebben elõjött a skill-alapú MM kérdése (ami soha nem lesz a WG szerint). Én pl. akkor is úgy gondoltam, hogy NEM szintenként kellene elosztania, hogy piros vs. piros avagy zöld vs. zöld.
Hanem úgy, hogy kiugró eltérések ne legyenek benne (amíg játékoslétszám alapján tudna mibõl válogatni), xvm-nyelven 45-55 arány alá-felé nem menne.
Akkor mindig meglenne a lehetõség mindhárom kimenetelre, nem döntenék már el a játékosok a meccs elején, hogy "lose" meg "gg".

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
"Ez itt az új 70 tonnás tigris tank..."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez tipikus Scheff viselkedes meg a dolgok elbagatelizalasa. Ezt csinalta mikor a "nagyszeru" streamje miatt kialakult koztunk egy kissebb vita. Ez valami ujgeneracios martirsag lehet. Szard le.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hali ! Én úgy tapasztalom, hogy reggel 7-9 között kegyes az MM, mivel max. +1 Tier, és élvezhetõ játékmenet, általában sárga létemre is megvan a WN8 1800+ . Ez délután - este átcsap kabaréba, sokkal több játékos, mégis szinte mindig +2 Tier, és fos játékmenetek. Este iszogatni szoktam egy kis vöröset, így könnyebb, sõt már néha hangosan fel-fel röhögök a kínomon.
Áttérek a reggelie játékra azt hiszem.
Elkomolytalankodod, az érveidet továbbra sem osztod meg. Mindegy.
De annak szerintem csak replayben lenne értelme. videósok miatt.

Mnemomic
ugynez nálam is :( tök mind1 mit csinálok...a gyõzelmi rátám már 0.5%-ot esett.

Tapasztalatból mondom, annak nincs sava-borsa. Mindenki kínosan igyekszik hiperkorrekt meg szociális lenni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem rendelkezem kellõ intellektussal ennek az emelkedett színvonalú vitának a megvívásához, ezért inkább kihátrálnék. A személyeskedés és a trollkodás az egyetlen fegyverem a harcban, azonban így - hogy errõl lehullott a lepel - már nem vehetem fel a harcot e remekül felépített érvrendszer ellen. Megfutamodok.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

És mint írtam az is gond, hogy berak 13 piros mellé, odaát van 14, kiírja szerencsétlen xvm, hogy 53%. Kilövök 2 pirosat, kilõnek, és 46% egybõl, tehát az algoritmusa nyilván nem ilyenekre van belõve, magyarul teljesen fals adatot ír ki szegény. Hasonló, amikor a felsõ 3-4 full piros, de van alul pár zöld, kiírja hogy hú de síma gyõzelem, aztán ez nyilvánvalóan síma bukta.
Master91
Topiktali volt már? <#hehe>

6-8 bukta minden egyes duplázás elõtt, ami természetesen 1-2 lövéses parti. Ez megy napok óta, semmi para. Tegnap 8-at, ma 6-ot buktam is3-al, mire ledupláztam, de egy sem volt 44% fölötti. Van tankom, amit grindelek és már 40% winratam van vele, tehát bot lettem a wg szerint. Ma viszont volt egy 93% (!!!)-os csatám, az nagy nehezen meglett. Valamit elõbb utóbb kezdeniük kell a bot áradattal, játszahatatlan a játék már nem csak tier 5-ben, hanem 8-ban is.
Teljesen mind1 mit csinálsz, valamelyik este már a sajátjaimat lõttem unalmamban, és lett 3-ból 3 gyõzelem...
mijki
Nem tudom, azt nem figyeltem :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Megnéztem pár Youtube videót különbözõ tankokról. Van amelyik csikorog, van amelyik nem. Van amikor csak fordulás közben, de biztos sokat számít a talaj is.

Fene tudja mennyire autentikus a csikorgó hangzásvilág.

patchaou
Nem lehet hogy az csak a visszajátszásnál mûködik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Pont tegnap láttam hivatalos WoTEU fórumon a módok között egy FreeCam módot...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Csak a free zoom, amivel szabadon bejárhatod a pályát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vegyes mint mindig. Igaz én csak délután és este tudok játszani, de semmi extra ezen a téren.

Zoom mód vajon illegállis , csak kérdem? Hasznos dolog, ahogy az xvm. Jimbo célkeresztjét a wg megirigyelhetné. És átvehetné végre.

Emlékszem a Halál 50 órája c. filmben a felderítõ repülõgépen a csikorgás, zörgés hangját fülelték, és végül is az alapján találták meg a német páncélosokat.

De nekem nem hiányzik. Sõt amikor a harcra, az adott helyzetre koncentrálok, sokszor azt veszem észre, hogy nem is emlékszem arra milyen hangok kísérték a helyzetet.

Mnemomic
nektek sikerül nyernetek? nekem még 70% nyerési esélynél is vesztes csatáim vannak az utóbbi 2-3 napban.

ToCsEk
jah igen elbasztam nem illegálist akartam írni

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ez világos volt kávé nélkül is.

A szituáció, amiben a dolog felmerült volt más.

Örülök, hogy jókedvre derítelek.
Sajnos azonban Te vagy az élõ példa arra, hogy a kimagasló játékintelligencia nem jár együtt a hétköznapi értelemben vett IQ-val. Azért megpróbálom, hátha sikerül megértened, illetve ha érted, hátha sikerül érveket is felsorakoztatnod a véleményed mögé.
Egy vitában a saját álláspontodat kifejtve érvekkel támasztod alá a véleményed. Én ezt tettem, tõled viszont nem kaptam érvet, csak személyeskedést. Pedig valóban kíváncsi vagyok. A régebbi PH-s csörténkre gondolva szeretném, ha nem idézettel felelnél; szerintem saját kútfõbõl is le tudod írni a gondolataidat, nem kell kölcsönvenned másokét.
Elõfordulhat persze, hogy neked egyszerûen csak jobban tetszik a T8-as ESL vagy csapatjáték; ez esetben - mivel ízlésrõl értelmetlen vitatkozni - tiszteletben tartom a véleményed.
Sztem nem lehet azt zsírozni, mert ugye a zsír felszedi a koszt.. namármost a lánctalp az meg ugye a koszban fetreng egész nap.

Hasonlóképpen ahogy bicikliláncot se zsírozunk, pedig az ugye nincs direkt kapcsolatban az anyafölddel :)

Persze ez csak JPÉ alapján, majd kiigazít vki ha zsírozták a lánctalpakat :D

gondolom sok ilyen jelentkezik...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Mármint az enemy tornyának az irányát :) Ideje lenne inni egy kávét.

Ez jó. Másra gondoltunk. <#vigyor0>

patchaou
És az enemyt...

Muszáj egy lánctalpnak csikorognia? Én jobban szeretem, ha zsírozva van rendesen. <#vigyor0>

Ja, ok, az valóban határeset. Mint a sonar.

Ha arra gondolsz, akkor ott a saját torony irányát mutatta. <#vigyor0>

patchaou
Dehogy lenne zavaró. Gnomefather hang moddal csikorog rendesen és sokkal élvezetesebb a játék.

Roger6
Nem, hanem ha spotolsz egy enemy-t, akkor az enemy tornyának irányát mutatja a minimap.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem vagyok 100% képben, most a saját torony irányának kijelzésérõl beszélünk, hogy az illegális?

Játékosok! ha lánctalp csikorgás hang bennt lenne a játékban , zavaró lenne?

Roger6
"torony irányának jelzése a minimapon" - hehe, honnan is ismerõs ez? Jaaaaaa, már tudom! <#nezze><#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Count Adyn
Jah énis igy vagyok ezzel:) Szép volt popey^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
De legális. FTR-en is közzétették amit nem kis felháborodás követett.

Tono34
Szép volt, majdnem beírtam menet közben, hogy gj ... :) Nagy szerencséd is volt, hogy egyesével lelövették egymást.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Axon
Nekem 3 Kolobanov medálom van, de csak egy volt olyan, hogy ki is lõttem az 5 ellenséget, a másik kettõnél meg lejárt a játék idõ, mielõtt elfoglalták volna a zászlót amit védtünk.

Axon
Grat! Gyönyörû!