World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomDantes: Csak azt akartam mondani, hogyha a Jancsi és Juliska egy erdõben játszódik akkor ne az Alföldön filmesítsék meg.

Oddball29: Pedig törekedtek a történelemhûségre, de pár nonszensz apró hibát mûveltek.

Ne értsetek félre, a filmet én is szeretem, ezért néztem meg sokszor és ezért néztem utána pár dolognak.

darkwraith: Én erre az új Stalingradra nagyon ráfeszültem, vártam, de
volt. Számomra egy ilyen filmben mindenféle szerelmi szál megöli a hangulatot. A Pavlov ház története mindig is érdekes volt nekem. Itt, és itt lehet érdekességet olvasni.
Pff.. Akkor másban se vették tekintetbe a tapasztalatait, mert az ardenneki csata gyalogsági támadással indult, elõtte tüzérségi elõkészítéssel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt meg Jugóban forgatták, helyben volt a katonai segély eredetû technika.

képet meg lefelejtettem

WoT: Nishizumi77

Apropó CGI, minap néztem meg a 3 részes német Unsere mütter unsere väter címû minisorozatot, 3x 1,5 óra és nekem nagyon tetszett. Viszont jó volt benne látni még ha csak pár másodpercig is mutatták, de a Tigrisek szépen voltak megcsinálva teljesen hitelesen CGIvel. Még ha csak számítógépes is akkor is jobb volt nekem ezt látni mint az orozok utóbbi filmjeiben a frankenstein tigris replikát IS-2re építve ami nagyon gagyi meg panzer IV replikát.

Ja. A Jó a rossz és csúf-ot sem az USA-ban vagy Mexiókban forgatták hanem itt. Mégis az egyik leghíresebb legnagyobb western.

megvan: Breszti erõd

Bakker. Ellenséges IS tank HE-vel lõtt. Végig. Ennek ellenére az õ csapta nyert. HE-vel lõ mindenre...ezeket hol tenyésztik? Úgy meglepõdtem hogy HE-vel lõtt, hogy hirtelen nem is lõttem vissza.

Szerintem a méretbeli különbségeket akarták éreztetni :d
a Kelly hõseiben már sherman van.De a tigrist legalább olyan szintûre megcsinálták, mint a ryan-ben.
Megnézetm a Sztálingrádot, többet vártam tõle. Nem a látvány, hanem az emberi sorok kivetítése. Szerintem a régi Sztálingrád ezerszer jobb volt.

Készült egy másik film is oroszéknál, valami erõd, nem tudjátok mi a címe?

A film katonai szakértõje egy német tábornok volt, aki részt vett az ardenneki támadásban.
Milyen német fél? Egyébként a Patton filmet is Spanyolországban forgatták, és teljesen nézhetõ.

Spanyolországban forgatták, teljesen másféle helyszínen, mint amit a sztori megkövetel. Ennyi erõvel forgathatták volna a Tatuinon is, a KT helyett az Ezeréves Sólyommal. Csodálom, hogy a német fél rábólintott így erre.
Elvileg a spanyoloktól kértek tankot, és európában forgattak. Nem biztos hogy volt olyan állam ami adott volna Sherman-t a környéken. A tengerentúlról áthozni egy rakomány tankot meg kissé drága mulatság.

Az közönség, aminek a film készült, még nem volt érzékeny az ilyenekre. Nem volt a VH még olyan divatos, mint manapság.

Az még lenyelhetõ hogy KT helyett M47et használtak a halál 50 órájában mivel nem nagyon tudtak igazit szerezni és akkoriban ugye nem volt CGI na de azt ne mondják már hogy Shermaneket nem tudtak szerezni amibõl annyi van mint az atom és helyettük Chaffeeket használtak 😄

Lehúzás???? Hát nekem megváltás lesz!!! Végre egy normális med prém tank, mert a t-34-3 elég fos...Adatok alapján most már elég királynak tûnik. A lényeg, hogy mozgékonyabb legyen, mint a sima T-54, akkor nálam biztos buy lesz. Még könnyített MM se kell. Mert akkor spotra is jó lesz stb...
popey8
Thx.

#315073 Thx. Mikor leszel játékban? Mehetnénk már párat😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ugyanez 9-es csata,továbbra is top ágyú nélkül szopok az IS3-al.Ami nem igazán zavarna de zavar és ha a top tankjaink IS-8,E-75 nem nulla sebzéssel hullanának el+nem egyfolytában az arany záporozna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Solten
gg pop 😊

Saor Alba

Idióta csapattársak,szar historical csata,goldnúb,túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet.

5-ös tier csata top tankosunk KV-1-ben 60-as wn8 19-es átlagsebzés.
Persze 0 sebzéssel elhullik 1 perc alatt,úristen ez minek ezzel játszik miért nem valami barbi game-val.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Karton csodákra képes. Najó befejeztem😊<#violent><#email>

angelus1991ster.blogspot.hu

Kimondta hogy én olyan kurvanagyszakértõ vagyok? Kimondta hogy a film ettõl szar és rakás nézhetetlenség? csak megjegyeztük, hogy KT helyett Pershing, khm, 47-es Patton van.

Szerintem õ is zokkonvette anno, hogy Pattonok helyetesítik a KT-ket. De ami igaz az igaz . Pattonokból volt egy rahedli, míg KT-bõl csak elvétve.

A filmhez a jármûveket a spanyol hadsereg adta, lehet a jármûvek még ráadásul aktív szolgálatban is voltak, kissé meglepõdtek volna a spanyolok ha úgy kapják vissza a tankjaikat, hogy a hülye filmesek átszerelték õket valami másra.

A halál 50 órájában nem replikák voltak. Egyszerûen átfestettek annyi tankot, amennyi a tömeges jelenetekhez kellett, és amik rendelkezésre álltak.

Az elit alakulat-ban szereplõ jármûvekhez már befektettek némi lakatos munkát, hogy hasonlítsanak az eredetihez.

Az igazi majd a tisztán digitális animáció lesz. Ott a legutolsó csapszegig minden az eredetihez 100%-osan hû képet fog mutatni.

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Amúgy a filmnél ott volt szakértõként Meinrad von Lauchert vagy ki, eddig én se ismertem, magas rangú tiszt volt a háborúban. De ennek ellenére biztos nem ért hozzá annyira, és biztos nem tudott olyan tanácsokat adni, mint egy Angelus1991ster.

Sehonnan. Tucatnyi tankot se egyszerû szerezni egy filmhez, nem hogy egy tucat KT-t. Ez az mit nem értenek egyesek meg. Ma mindez már egyszerûbb hála a számítógépes technológiának. De 50 éve?

Egy vagy kettõ darab is elég lett volna. mögötte egyéb német jármûvek.

De a film legjobb jelenete az éneklés.

új T-54 hmmm, lehúzás szaga van. De mi lesz a neve ?

Inkább nevezzük replikának a filmforgatásokkor használt tankokat.

Hobbiszakértõk, meg hiperszakértõk jaja.
De itt senki se hozzáértõ, senki sem vett részt a gyártásban. Aki igen az tegye szóvá.

Remélem lesz valami event amivel meg lehet majd szerezni.

Én csak azt nem tudom, honnan a jó fenébõl szereztek volna egy tucat müködõ kt-t?
Megnézné valami hozzáértõ ennek a replaynak a végét. Az utolsó két lövésem érdekelne, de fõként az utolsó. Bekapcsoltam most replayban a szerver oldali célkeresztet is és ott van a KV-13 fenekén mégis egyszerûen eltûnik a lövedék. Ez bug?

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A grundon lehet, de más dolog focizni és más dolog a csapatirányítés, edzés, stb, stb. Ehhez pedig nem ért mindenki, de ennek ellenére mindenki azt hiszi hogy ért hozzá. De más példát is mondhattam volna nem a foci a lényeg.

A foci az más. Elég sok kocsmatöltelék tud meglepõ dolgokat produkálni ha grund focizik. Ez tapasztalat.
De a mai világban az is inkább már cirkusz jól fizetett artistákkal, mint sport.

Nekem baromira tetszett akkor is amikor bemutatták, és azóta is kedvelem ezt a filmet. Viszont ahogy elkezdtem játszani a WoT-ot, és megismertem a tankok valós alakját, formáját elsõ dolgom volt megnézni hogy ebben a legendás filmben mik szerepeltek.

És esküszöm elsõ blikkre azt gondoltam, hogy ez a WoT egy buta játék, hogy ilyen valóságtól elrugaszkodott fantázia tankokkal etet minket. <#vigyor0>

Azóta hogy beleástam magam már tudom, hogy legalábbis a tankok kinézetét fizikai viselkedését megpróbálják a legjobban modellezni, bemutatni, és a filmekben látott tankok a kényszer megoldások.

Nem a hobbiszakértõkkel van a baj. Hanem azzal, hogy lassan mindenki azt hiszi õ aztán hû de nagyon szakértõ, legyen szó bármirõl. Közben meg hát nem egészen ez a helyzet.
Ebben a konkrét esetben meg pláne. Egy közel 50 évvel ezelõtti film, ami igazi sztárparádé, olyan nevekkel, akik mellet a legtöbb mai színész labdába se rúghat, igaz nem túl hiteles, de na és? Messze nem a kedvenc filmem amúgy, ebben a témában sem, de az önjelölt szakértõk ne ezen pörögjenek már, hogy jaj tank nem is olyan. Azért olyan, mert 50 éve ennyit tudtak a pénzbõl kihozni. És ahhoz hogy valaki ezt belássa, nem kell önjelölt tankszakértõnek se lenni, csak egy kis józan ész kell, meg ne gondolja magáról, hogy õ aztán hû de nagy fene szakértõ aki jogosan meg mondja mi van. Némi szerénység nem árt ám ilyenkor.

Ez olyan dolog ,hogy a sportban is mindenki fene nagy szakértõ, fociban leginkább ,de másban is. Pedig bele kéne gondolni abba, hogy aki 20 éve edzõ mondjuk lehet jobban ért hozzá, mint a sok kocsmatöltelék.

Nem kell ennyire leszólni a hobbi szakértõket.
Jól emlékszem a repülõs korszakomra. Akkor még nem volt sem számítógép, sem internet. De szépen lassan felcsipegettem az elérhetõ információkat könyvekbõl, újságokból, és az akkor kapható makettek építésébõl.

Az idegen nyelvû antikváriumban találtam angol nyelvû repülõgép szakkönyveket, típuskönyveket, és néhány év alatt megismertem az összes nemzet összes repülõgépét, típus, fegyverzet, motor szerint is.

Fiatalon szokták az embert beszippantani ezek a szenvedélyek, hobbik.

A tankokról csak annyit tudtam, amennyit a katonai és történelmi érdeklõdésem során olvastam. De amikor elkezdtem játszani a WoT-al, tágult ki ez a világ mérhetetlenül.
Letöltöttem a netrõl az összes elérhetõ harckocsikkal foglalkozó szakkönyvet típuskönyvet, és elámultam azon a sokszínûségen ami ezt a fegyvernemet is jellemzi.

Nem kell ahhoz harckocsizónak lenni, vagy katonai szakértõnek a mai világban, hogy mindent megtudj a hobbid tárgyáról, ami elérhetõ.
Sokszor a hobbijáról többet tud egy lelkes rajongó, mint annak a szakterületnek a mûvelõje, aki ilyen olyan életút során keveredett az adott pályára.

Ezt nem szabad lebecsülni.

pedig egyszerû! PzIII 6 futógörgõ, PZIV 8. Panther, tiger átlapolt.
a panzerek típusvátoztait meg a lövegeik alapján lehet felismerni.

JeffDunham
Én a játék elején a Shermant és a Tigrist ismertem csak. Baromira nem érdekeltek a tankok. Most már legalább azt ismerem ami a játékban van. Bár a Pz-ket ha látnám élõben, szintén nem tudnám megkülönböztetni 100%-ig egymástól. Nekem már ez is siker hogy ennyit elértem 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tudod, kicsit gondolkodhatnál mielõtt megszólalsz. Ne legyél már ennyire okos, otthonról a net mögül. Annyira de annyira unalmas, hogy mindenki olyan veszett fene nagy szakértõ. Ennyi okos embert már egyszerre egy helyen...lenyûgözõ. Tudod, talán gondolj bele abba, ez egy film. Nem dokumentum film, szórakoztatásra van. Továbbá még csak nem is látvány benne a lényeg, hanem például a remek színészi alakítás(ja, és ráadásul egy klasszikus filmrõl van szó, ami közel 50 éves, és az életkorodból következtetve a szüleid is csak a csattogós lepkét tologatták, amikor ez már film volt. )
Tudod nem ártana némi szerénység, nem úgy van az hogy tizen meg huszonévesen otthonról interneten majd megmondjuk mi a tutifrankó.

Igen, nem hiteles történelmileg, de legközelebb mi lesz? Egy 12 éves kis takony lefikázza a Csillagok Háborúját, hû de szarok az effektek, meg különben is a valóságban a fizika nem is ilyen?

Ne legyetek már ekkora nagy szakértõk állandóan.

A forgatások helyszínére. Pz4 helyett kötényzett Turán 3-ast, Stug3 helyett Zrínyit és .........

Ó köszönöm drága nemezisem, kedves szavaidat.
Párduc helyewtt Tas-t vittem volna.

Hát felkérhettek volna téged szakértõnek. Jaj de tök jó, hogy mindenki ennyire ért hozzá.

Sunsetjoy
Most gyorsan utánanéztem, mert szerintem ott jobbak voltak:

Elit alakulat minisorozat

T54/55 -> Jagdpanther
T34-85 -> Tiger
brit F432 APC -> Stug III
Land Rover -> Sdkfz 222
cseh OT810 -> Sdkfz 251s és Sdkfz 251/22
Svéd Sav/M-43 -> Marder III ausf. H
cseh LT38 -> Marder III ausf. M
kanadai Grizzly (M4A1) -> M4 Sherman
felújított Cromwell -> Cromwell

info: info

képek: képek a forgatásról!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Majd elfelejtettem, én is dolgozom, kérnék replayt 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Szép kör, nekem még kell 25k xp, de ma kaptam meg a watch dogs-ot is ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem értem miért nem szeretitek a t30 at...

Soha nem adom el.. <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mit vártok ettõl az õsrégi filmtõl. Nem is a tankkal van a baj, mert a shermanokat meg chaffe-k játszák benne, hanem a propaganda stílusával. Attól függetlenül egy marha jó film volt.

Egyébként meg a Ryan közlegény megmentésében sem voltak képesek egy normális tigris tankot felmutatni, csapnivaló, ami abban van. Pedig akkor már komolyabb technika létezett.

Spanyolban forgatták, ott akkor éppen kéznél volt egy halom kivont M47.

Sunsetjoy
Na az hagyján, de mivel én is dolgozom (ami közben nem filmet nézek 😊 ), szolgai módon lemásoltam, hogy Pershing. Közben meg Patton 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...