World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oddball29: Pedig törekedtek a történelemhûségre, de pár nonszensz apró hibát mûveltek.
Ne értsetek félre, a filmet én is szeretem, ezért néztem meg sokszor és ezért néztem utána pár dolognak.
darkwraith: Én erre az új Stalingradra nagyon ráfeszültem, vártam, de
volt. Számomra egy ilyen filmben mindenféle szerelmi szál megöli a hangulatot. A Pavlov ház története mindig is érdekes volt nekem. Itt, és itt lehet érdekességet olvasni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

WoT: Nishizumi77
a Kelly hõseiben már sherman van.De a tigrist legalább olyan szintûre megcsinálták, mint a ryan-ben.
Megnézetm a Sztálingrádot, többet vártam tõle. Nem a látvány, hanem az emberi sorok kivetítése. Szerintem a régi Sztálingrád ezerszer jobb volt.
Készült egy másik film is oroszéknál, valami erõd, nem tudjátok mi a címe?
#315073 Thx. Mikor leszel játékban? Mehetnénk már párat😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
5-ös tier csata top tankosunk KV-1-ben 60-as wn8 19-es átlagsebzés.
Persze 0 sebzéssel elhullik 1 perc alatt,úristen ez minek ezzel játszik miért nem valami barbi game-val.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
Kimondta hogy én olyan kurvanagyszakértõ vagyok? Kimondta hogy a film ettõl szar és rakás nézhetetlenség? csak megjegyeztük, hogy KT helyett Pershing, khm, 47-es Patton van.
Szerintem õ is zokkonvette anno, hogy Pattonok helyetesítik a KT-ket. De ami igaz az igaz . Pattonokból volt egy rahedli, míg KT-bõl csak elvétve.
Az elit alakulat-ban szereplõ jármûvekhez már befektettek némi lakatos munkát, hogy hasonlítsanak az eredetihez.
Az igazi majd a tisztán digitális animáció lesz. Ott a legutolsó csapszegig minden az eredetihez 100%-osan hû képet fog mutatni.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
De a film legjobb jelenete az éneklés.
új T-54 hmmm, lehúzás szaga van. De mi lesz a neve ?
Hobbiszakértõk, meg hiperszakértõk jaja.
De itt senki se hozzáértõ, senki sem vett részt a gyártásban. Aki igen az tegye szóvá.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
De a mai világban az is inkább már cirkusz jól fizetett artistákkal, mint sport.
Nekem baromira tetszett akkor is amikor bemutatták, és azóta is kedvelem ezt a filmet. Viszont ahogy elkezdtem játszani a WoT-ot, és megismertem a tankok valós alakját, formáját elsõ dolgom volt megnézni hogy ebben a legendás filmben mik szerepeltek.
És esküszöm elsõ blikkre azt gondoltam, hogy ez a WoT egy buta játék, hogy ilyen valóságtól elrugaszkodott fantázia tankokkal etet minket. <#vigyor0>#vigyor0>
Azóta hogy beleástam magam már tudom, hogy legalábbis a tankok kinézetét fizikai viselkedését megpróbálják a legjobban modellezni, bemutatni, és a filmekben látott tankok a kényszer megoldások.
Ebben a konkrét esetben meg pláne. Egy közel 50 évvel ezelõtti film, ami igazi sztárparádé, olyan nevekkel, akik mellet a legtöbb mai színész labdába se rúghat, igaz nem túl hiteles, de na és? Messze nem a kedvenc filmem amúgy, ebben a témában sem, de az önjelölt szakértõk ne ezen pörögjenek már, hogy jaj tank nem is olyan. Azért olyan, mert 50 éve ennyit tudtak a pénzbõl kihozni. És ahhoz hogy valaki ezt belássa, nem kell önjelölt tankszakértõnek se lenni, csak egy kis józan ész kell, meg ne gondolja magáról, hogy õ aztán hû de nagy fene szakértõ aki jogosan meg mondja mi van. Némi szerénység nem árt ám ilyenkor.
Ez olyan dolog ,hogy a sportban is mindenki fene nagy szakértõ, fociban leginkább ,de másban is. Pedig bele kéne gondolni abba, hogy aki 20 éve edzõ mondjuk lehet jobban ért hozzá, mint a sok kocsmatöltelék.
Jól emlékszem a repülõs korszakomra. Akkor még nem volt sem számítógép, sem internet. De szépen lassan felcsipegettem az elérhetõ információkat könyvekbõl, újságokból, és az akkor kapható makettek építésébõl.
Az idegen nyelvû antikváriumban találtam angol nyelvû repülõgép szakkönyveket, típuskönyveket, és néhány év alatt megismertem az összes nemzet összes repülõgépét, típus, fegyverzet, motor szerint is.
Fiatalon szokták az embert beszippantani ezek a szenvedélyek, hobbik.
A tankokról csak annyit tudtam, amennyit a katonai és történelmi érdeklõdésem során olvastam. De amikor elkezdtem játszani a WoT-al, tágult ki ez a világ mérhetetlenül.
Letöltöttem a netrõl az összes elérhetõ harckocsikkal foglalkozó szakkönyvet típuskönyvet, és elámultam azon a sokszínûségen ami ezt a fegyvernemet is jellemzi.
Nem kell ahhoz harckocsizónak lenni, vagy katonai szakértõnek a mai világban, hogy mindent megtudj a hobbid tárgyáról, ami elérhetõ.
Sokszor a hobbijáról többet tud egy lelkes rajongó, mint annak a szakterületnek a mûvelõje, aki ilyen olyan életút során keveredett az adott pályára.
Ezt nem szabad lebecsülni.
a panzerek típusvátoztait meg a lövegeik alapján lehet felismerni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tudod nem ártana némi szerénység, nem úgy van az hogy tizen meg huszonévesen otthonról interneten majd megmondjuk mi a tutifrankó.
Igen, nem hiteles történelmileg, de legközelebb mi lesz? Egy 12 éves kis takony lefikázza a Csillagok Háborúját, hû de szarok az effektek, meg különben is a valóságban a fizika nem is ilyen?
Ne legyetek már ekkora nagy szakértõk állandóan.
Párduc helyewtt Tas-t vittem volna.
Elit alakulat minisorozat
T54/55 -> Jagdpanther
T34-85 -> Tiger
brit F432 APC -> Stug III
Land Rover -> Sdkfz 222
cseh OT810 -> Sdkfz 251s és Sdkfz 251/22
Svéd Sav/M-43 -> Marder III ausf. H
cseh LT38 -> Marder III ausf. M
kanadai Grizzly (M4A1) -> M4 Sherman
felújított Cromwell -> Cromwell
info: info
képek: képek a forgatásról!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Soha nem adom el.. <#eplus2>#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyébként meg a Ryan közlegény megmentésében sem voltak képesek egy normális tigris tankot felmutatni, csapnivaló, ami abban van. Pedig akkor már komolyabb technika létezett.