World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
az nem legális mod oroszoknál

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Tono34
Nekem az egyik nagy szerencsével lett meg. Hárman foglaltunk, ami sikerült is, de a 2 szakasztársat még kilõtték mielõtt befejezõdött a csata így megadta rá 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gratula!
Nekem még nincs Kolobanovom, a legtöbb xp-s körömben meg volt rá a lehetõség, ugyanis legyõztem öt tankot a végén, csak nálunk volt egy afk és ezért tulajdonképpen nem voltam egyedül. Hihetetlen pech volt. 😞

mijki
A haverokkal marha jó ez a focis mód(gg WG), csak néha a játékosok idióták és basszák el az egészet. Pér screenshot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nyilván ez a szûklátókörûség nem a te hibád, hanem sokkal inkább a Wargaming számlájára írható fel nagy fekete pontként, de azért ennek ellenére még megmosolyogtató olvasni a soraidat.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Nagy gratula haver!

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

popey8
Az ilyen fantasztikus csatákért érdemes a wottal "kínlódni"😄 Újabb Kolobanov, 1 hónap híján majdnem 1 éve szereztem az elõzõt😊 Végre megvan Type-al az Ace is. A végén rohadtul izgultam, h ne rontsam el. Low hp-n voltak, egyesével jöttek és bénák is voltak, de akkor is meg kellett csinálni. Emlékszik vki, h milyen emailre kell elküldeni a replayt, h youtube vidit csináljanak belõle? (tornyos tankoknak elég jó lett így ez a map)

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jah, rá lehet érezni az ízére. Ha elég sokáig benne vagy, elõbb-utóbb az összes mondat elhangzik innen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Életem legjobb csatája lett volna KV-4-el meg napok óta az elsõ amiben nem szopat szét az MM,csak egy kis b.zi(aki túlnyomóan arty-val játszik,buzi az összes artista)épp átült tankba és hát ott is kell hozni a nyomi patkány játékstílust,nem lõtt volna belém vagy 10-et arannyal mert hát mással nem megy neki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

csak?? :trollface:

az sg fórum annyira 2014

Ejha, vannak itt követelmények..😄
GabeE3e
Overallba kell, de ha kimagaslóan jó valaki az utolsó pár ezer csatában akkor van kivétel, pl 3500+wn8

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ez az 1950 overallba kell, vagy elég az utolsó ezer csata?
GabeE3e
Sziasztok bizonyára sokan hallottátok,hogy a Wg indít egy kupát ahol tömérdek aranyat lehet nyerni, 14v14 T10 tankokkal.

Én és néhány barátom elindítunk egy csapatot a kupán ,a csapatba 1950Wn8+ játékosok jelentkezését várjuk.

Jelenleg 6-7 mapra FC is kellene, szóval aki szeretne csatlakozni, keressen privátban.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Esetleg megszerzik hozzá a jogokat, és fizetõssé teszik <#nevetes1>
Master91
ezt érzem mikor a wg valami kv1s, vagy hellcat vagy most már Wtfe100 nerfrõl beszél:

De buta vagy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
tudod miért nem bannolják majd ezeket?

500wn8as seggfej felteszi és majd kicsit jobb lesz tõle -.-"
De érted, ha õ olyan modokat használ, ami náluk legális, attól minket még bannolhatnak értük😊
Master91
RU szerveren az nem illegális , ma vagy tegnap olvastam FTR-en!
Kizárt, hogy legális lenne. Jovéról meg annyit, hogy a mod packjában is van illegális mod (torony irányának jelzése a minimapon), úgyhogy ez nem jelent semmit.
Master91
ok 3:10-tõl

hát basszák meg

Master91
pontosan hol van? most nincs kedvem meg nézni az egészet 😄DD
Kétségtelen, hogy ez a dolog felvet egy–két érdekes kérdést. Mennyire legális, mennyire fair másokkal szemben. De ezekszerint legális, hiszen a srác is használja. Jove pedig nem kis név a wot világban.

ez a COD-ban is már cheat volt

Ebben láttam:

muti csak ezt a vidit...
Jove-nak a 9.1-es videójában láttam egy érdekes dolgot. A srácnál a felszpotolt ellenséges tankok körvanala látszik a különféle tereptárgyak, épületek mögött is. Nem tudja véletlenül valaki, mi lehet ez a mod?

Hali! Tudtok mûködõ magyar hang modot?? Így hirtelen nem találtam sehol.<#nemtudom>

angelus1991ster.blogspot.hu

Mondjuk ezt könnyen lehetne kezelni valami automata kifejezésfigyelõ scripttel, ha már support team-et b@sznak fenntartani.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Ezt meg az FTR-en láttam. Egy OBI-snál elszakadt a cérna. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senki <#nevetes1>
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az a baj, h annyi igeret utan amit kaptunk mar toluk, ki hiszi meg el, h mondjuk nem egy vagy ket ev mulva lesz?
Egyébként most olvasom, FV nerf is be van ígérve.
Propaganda szöveg? Szoktál néha gondolkodni, vagy inget kell váltanod hozzá?
Hm... Company? Bármilyen ellenfelet kaphatsz, noobokat és lilákat is. Lilából kevés van, noobokból sok. Nem kell matekzseninek lenned ahhoz, hogy kiszámold, milyen ellenfeleket kaphatsz nagyobb eséllyel. Nem készülsz fel rá, nincs ideális (térképre szabott) tank setup és taktika.
Team battle? A fent leírtak még inkább jellemzõek. Milyen gyakran találkozol amatõrökkel? Ráadásul a kevesebb résztvevõnek köszönhetõen a shieldelés sem mûködik úgy, mivel jó eséllyel messzebb vagy, nem mozogsz mindig masszában.
ESL? A létszám miatt nem vethetõ össze a CW-vel, de valóban élvezetes lehet. Hány játékost is érint?
A team battle-t kétszer írtad; véletlenül?
Az a vicces, Szakesz barátom, hogy neked a fentieket jobban kellene tudnod nálam, hiszen FC vagy. Ezért azt gondolom, hogy átvetted a trollkodás stafétabotját FosTalicskától. Tévednék?
Master91 leírta helyettem.
Tetszik a propaganda szöveg, de: "De játékélményben magasan ver mindent! Sehol máshol nem állnak be eléd a csapattársaid felfogni az ellenfél lövését, sehol máshol nincs ilyen szintû csapatmunka, sehol máshol nem játszol együtt ennyi skilles játékossal ennyi skilles játékos ellen."

Juniour, Champion, Absolute Company, Team Battle, 3on3 ESl, 7on7 ESL, Team Battle? 😊

hehe...

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Master91
ha AP-val játszanál szarabb lenne mint a Jpz

annak van páncélja ÉS pontosabb, gyorsabban szûkül

ennek kell a gold, kell a hesh (ami szeszélyes, egy super-he lövedék) jpz felépítménybe öröm mikor 380at üt XD
gold nélül is 1150 ÁTLAG.

Golddal egyetlen lövéssel szétkúrta az ágyúm, a motorom a láncom, 3 emberem és felgyújtott.. Maradt 8% hp m...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Íme akkor egy CW csata atomkemp nélkül (VTEPS vs TA-RE).
A CW rontja a statot (nem tõled függ, hogy mennyit sebzel), nincs igazi jutalom, hacsak az aranyat nem vesszük annak. De játékélményben magasan ver mindent! Sehol máshol nem állnak be eléd a csapattársaid felfogni az ellenfél lövését, sehol máshol nincs ilyen szintû csapatmunka, sehol máshol nem játszol együtt ennyi skilles játékossal ennyi skilles játékos ellen. Minden befektetett munkát megér egy jobb klán tagsága.
Most hogy jön ide a gold sebzése? Azzal kezdtem, hogy anélkül. Igen, teljesen átlagos lenne, van torony, de papír test, és borzalmas szûkülésû, pontatlan ágyú.
a 310 es átütés miatt vagy a goldos 1750 es sebzése miatt mondod ÁTLAGOSNAK??

Hát 8-as nehéztankkal tényleg nem szabad játszani(KV-4,IS-3),bármilyen napszakban 9-10-be pakol.Az még nem volna igazán baj de a top 9-es tank 0-át sebez,az a szégyen.Nem voltunk vele többen csak sûrûbben.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert az az egyetlen dolog, ami különlegessé teszi? Anélkül csak egy átlagos/átlag alatti T10 TD.
de abba MINEK???

Master91
esküszöm, ha fv-arannyal lõ ki az nem érdekel

de ha bármely más tank arannyal lõ rám, azonnal bekattanok 😄
Breaking News: FV-be mindenki goldot tölt.
mekkora rühes fosarcú parasztnak kell ahhoz lenni, hogy FV be goldot töltsön valaki..?