418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    siratófal :DDD
  • Hassel74
    Fikagolyó gyártó agyhalott végig szidott mindenkit, majd a siratófalnak fordul. Még csak piros sem vol
  • yossarianHUN
    Nem bonyolult, ugyanúgy a személyes mappában (ha ez a neve a magyar kliensben) tudod majd átképezni őket. Ha jól tudom, teszten egyelőre 600 gold a tarifa, ez valószínűleg csökkenni fog éles szerveren. Meglátjuk, ha kijött a 9.6.
  • Scheff
    Ez egy szemétláda, no comment pfff...!!!444négynégy!!!!
  • darkwraith
    Sziasztok

Valaki tudna bővebbet mondani a legénység átképzéséről más képességre? PL rádiósból vezetővé, stb.

Itt a link, csak nem vagyok jó angolos:
    legénység
  • ximix #343666
  • yossarianHUN
    És ha Booty Hunters? De mindenesetre Jeff-et abajgassa vadul, akinek van ötlete:)
  • técs
    Igen, én meg azt teszteltem pár bann erejéig, hogy a saját csapattársaimat tul képp mindig eltalálom ha mozgás kozben pár száz méter távolságrol rájuk lovok. Tegnap meg pont arra lettem figyelmes, hogy ahogy te is írod stuggal 3oo méterre lévo célpontot 3bol 3x elhibáztam-alá,folé,mellé,majd amint eltunt a célpont pontosan az árnyék kozepére lottem 2bol 2x.
  • Master91
    Legyen, csak szöveget írjuk át HOAX -ra
  • técs
    Izé, ideiglenes barakkot akartam írni. Nekem is van a garászban 5 skilles e5 legénység meg egy rakás 2-3 skilles, nem tudom hova rakni oket, az amcsi ágon nincs tul sok vonzo tank, de késobb még ez változhat mert az érdeklodést fenn kell tartani ujabb meg ujabb tankok bevonásával.
  • madmanic
    med patoont keresek T6 T7 T9
  • András77
    Ha a dobókocka azt dobta, hogy te telibe fogod találni, akkor az úgy lesz, mindegy mit csinálsz. Volt olyan csatám a tier6 franciával, amit az IM-re szereztem be, hogy csak úgy poénból ellőttem magam és telibe, gyakorlatilag semmi célzás nélkül, csak ráállítottam műholdban a célkeresztet és kész volt. Utána még kettőt szedtem így ki. Ebből van a ritkább, általában mellé megy, de ha azt dobta a kockán nekem, hogy minden lövésem találni fog, akkor minden lövésem találni fog. Csináltam 5 killt ezzel a módszerrel, alig célzásokkal, az utolsó kettőnél annyi volt, hogy nem műholdban, hanem autoaim-el TD módban, ott azért vártam egy keveset, mielőtt lőttem.

Azt nem figyelte meg valaki, ha kilövik előttem az ellenfelet, akkor szinte garantáltan eltalálom a roncsát. Ha eltűnik a képernyőről és vaktában kell lőjek, akkor is pontosan középre megy. Nagyon furcsán viselkedik.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.28. 17:03:43
  • R3nton
    Figyelj a legutóbbi után én már nem lepődök meg semmin, mikor 60-al bucka mögül kiugrasztó méterekkel a levegőben repülő lor arty telibe basz úgy hogy én is 60al megyek. Ilyet még a Szuper Csapatban se nagyon láttam.
  • Plata
    Srácok láttatok már olyat hogy nem találjátok el az ellenséget artyval,a lövés fölötte megy el,majd a becsapódás után 1-2 másodpercel meghal?És nekem írta be a killt.Pedig láttam hogy a lövésem elment felette.Volt egy kis lag de azért láttam amit láttam,a lövés mögötte csapódott be.
  • András77
    Nem a garázs a gondom, hanem milyen tankba tegyem őket? Nincs semmi olyan ág, ami érdekelne, úgy értem, hogy ennyi nincs. Ez már 24-26 tankos összesen, ráadásul a winter módból 3 csapat jön ki, szóval testvérek között is 5-6 ágról beszélünk, ennyi újat nem tudok kezdeni, ha lecserélek 1-2 gyengébb legénységet, akkor is 3-4 új ágat kéne kezdenem. Van pár tank, ami érdekel, de ennyi nem.

Lehet az lesz, hogy addig pihennek a garázsban a winter módos csapatok. A női legénységnél viszont meg kell adjam a tankot, amire kerülnek, ott nem várhatok, amíg kitalálom.

Na mindegy, nem olyan nagy probléma az, csak most tényleg a bőség zavara lesz, annyi tankost kapok / kapunk.
  • técs
    A winter modban szerzett legénységet ideiglenes garázsban helyezik el ha nem elég a barakk kapacitásod. Amint lesz ures hely ezeket automatikusan torlik.
  • técs
    Ha nagyon ragaszkodnak a torténelmi huséghez akkor vagy a 1oo darab prém-rewardtank/év mennyiséget kell visszavenniuk, vagy a tort huseget kell elfelejteniuk. Nem hiszem hogy a II. VH kornyékérol a kov 3 évben még 4oo tankot be tudnak ujítani.
  • joe662
    Szerencsétlen akkor lesz,ha téged bevesznek
  • FosTalicskaa
    Egy ilyen logoért még én is belépnék abba a szerencsétlen klánba. :D
  • yossarianHUN
    Na HOAX, valami nagymellű hölgyemény minden tankra?

• András77
    Kár, mert találnom kell egy normális új ágat, amit érdemes kifejleszteni. Terveim szerint 12-15 női tankost tudok megszerezni, de ezekkel a winter módos csapatokkal együtt már túl sok, nem tudom hova elhelyezni őket.

A WTE ágnak már nekiálltam, ott van legénységem, gondolkodtam egy másik TD ágon. Az orosz obj263-ról hallani jónak, hogy brutál a páncélja, lehet, hogy azt megpróbálom.
  • bekescsaba
    Meglett a splashel 3 tankot artyval küldetés..nem volt egyszerű, de Fjordson meglett.
  • baromarc0011
    Bizony van ám!

• yossarianHUN
    Ja, vagy úgy. Kacat, nincs rá jobb szó. Egyébként komolyan mondom, szerintem 9.5 éles szerveren még egy darabot(!) nem láttam. Mondjuk nem is csodálom, jelen állapotában a 215b 183 egyértelműen játszhatóbb.
  • Pares
    Ingyen van a klán logó megváltoztatása.
  • Desmodromic
    Szerintem a TD-re gondolt. Jól mutatja a kérdésed, hogy mennyire izgatja a jónépet ez az FV4005. :)
  • yossarianHUN
    Egyébként ma ennyit mondtak róluk: - Storm confirms that gradually, fake or problematic (not very historical) vehicles will be removed from the game, this includes current overbuffed FV4202, FV215b (120) and WT E-100

Köszönjük, ezt lassan egy éve közlik havi rendszerességgel, a WT részt leszámítva, ami viszonylag új keletű. Szerintem senkit nem érdekel ugyanaz a mondat más szórenddel ötvenedszerre elmondva, inkább az időpontra lennénk kíváncsiak, de arról persze síri csend és hullaszag. Szerintem egyrészt mert ők sem tudják, és titokzatossággal próbálják leplezni a saját dilettantizmusukat, másrészt hogy addig is vadul húzzák a népek az angol ágakat, lehetőleg sok prémet vásárolva, meg free XP-t váltva, elvégre "bármelyik pillanatban jöhet a csere".
  • yossarianHUN
    Nyugodtan állj neki, nem kell sietni. Tavaly júliusban még év végét mondtak, aztán lett ebből január, most meg jó nagy kuss van az egészről. Én úgy 2015 vége, 2016 eleje környékén számítok rá.
  • yossarianHUN
    - it was proposed internally within WG to add Oddball’s Sherman from the movie Kelly’s Heroes.

Szerintem az összes német felségjelzésű M47-est is tegyük be a Halál ötven órájából, külön-külön prém tankokként. Esetleg az öt perc után szétlőtt Cromwellt az Elit alakulatból, illetve a kamu Tigrist a Ryan közlegény megmentéséből.
  • András77
    Érdekes, hogy az új brit tier10-ről szinte nem is hallani semmit. Érdemes azt kihúzni?
  • yossarianHUN
    - another reason for WT E-100 replacement is the fact that it’s really hard to balance, either it sucks or it gets overpowered

Na ne ba...! Érdekes, erre 5-ből 4 ember már a megjelenése előtt rájött, pedig mi nem is dolgozunk játékfejlesztőként. Ja, hogy kellett egy újabb elmebeteg néphülyítés, amivel le lehetett húzni a súlyos pénzeket vérpistikéről és barátairól? Idióták.
  • András77
    Nekem a fox-al kéne a legtöbbet mennem, de tény, hogy vannak nehéz periódusok vele. Az imént is kitolt egy szemét mammoth az ellenséges tűzbe, utána meg fedezéknek akart használni. Ahogy egy kicsit okosodnak a játékosok, összeállnak csordákba és most már nem lehet vadászni a magányos eltévedteket. Ez a tank meg nem él túl semmilyen össztüzet.

Azt is ha megérteném egyszer, hogy mammoth-ok menekülnek előlem, alig lehet beléjük sebezni. Mintha számítana bármit is. Meg forgatják össze-vissza sidescrap-re. Atayég, de tényleg. Ha hagynák, hogy lesebezzem az 1700-t, akár ott is hagynám a tankot nekik, lőjék, nem érdekel.

Jótanács mindenkinek, minél hamarabb nyomjátok le az 5 küldít, mert ez a csordában megyek aztán várom, hogy az ellenfél egyesével támadjon, na nem. Az persze hozzátartozik, hogy hiperagresszíven megyek, mert nincs kedvem ezzel sok időt elcseszni. Az elején még nagyon szépen működött, pillanatok alatt lesebeztem a szükségeset és kész, mentem meghalni az ellenséges tűzbe, hogy nekik is jó legyen, de most már nem megy.

Én a mammoth-al is azt csinálom, hogy kiállok, nem futkosok fedezékbe, 2500-t lesebzem, aztán viszlát. Azzal tényleg egyszerű, mert ha nem kap túlságosan nagy fókusz tüzet, akkor simán megvan.
  • fsb1000
    Nem semmi lista... engem zavarna ennyi kütyű.
    .
    Viszont eszembe jutott a mod amiről meséltek. A (látómezőben?) legközelebbi célpontra húzza a célkeresztet. Igazából nem tudom ez mit segít egy artístán.
  • lammaer
    Ezzel együtt vállalnám... csak az IM miatt vettem elő az artit, amúgy nem artizom már évek óta.
  • fsb1000
    Hm.. ha lesz időm,akkor akkor az amcsi HT-re kihúzok egy 2 skillest (5x25 küldivel), aztán még egy 1 skillest.
    A TD-n és LT-n nyögvenyelősen megy azokon, 1 skill a cél.
    Szakaszban elég gyorsan meg van, a csaták rövidek.
    Ha lesz átképzési akció, akkor 400goldért mennek olyan tankra amin nehézkes lenne ilyen legénységet legyártani.
  • técs
    Igen,de ha csak te is artyban ulsz.....
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.28. 14:55:37
  • Betonfal83
    Jó már értem ! Engem a BIA skill zavart meg mert rádiós nélkül nem működik és valamiért itt le is ragadtam.. XD És köszi!
    Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.01.28. 14:33:44
  • Master91

15k WN8at adott a stat mod erre a körre

persze gyújtani valakit azt felejtsd el
  • Master91
    Jpz-mmel 5 átütés :D
  • foxbat88fx
    3. csatára meglett 5058 dmg object 704-el XDDD
    ez megint egy drága misszió volt, megvettem és 3 csata után adhatom el.... embereket vissza képezni, modulokat leszedni :P