A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #343640 Nekem a fox-al kéne a legtöbbet mennem, de tény, hogy vannak nehéz periódusok vele. Az imént is kitolt egy szemét mammoth az ellenséges tűzbe, utána meg fedezéknek akart használni. Ahogy egy kicsit okosodnak a játékosok, összeállnak csordákba és most már nem lehet vadászni a magányos eltévedteket. Ez a tank meg nem él túl semmilyen össztüzet.
Azt is ha megérteném egyszer, hogy mammoth-ok menekülnek előlem, alig lehet beléjük sebezni. Mintha számítana bármit is. Meg forgatják össze-vissza sidescrap-re. Atayég, de tényleg. Ha hagynák, hogy lesebezzem az 1700-t, akár ott is hagynám a tankot nekik, lőjék, nem érdekel.
Jótanács mindenkinek, minél hamarabb nyomjátok le az 5 küldít, mert ez a csordában megyek aztán várom, hogy az ellenfél egyesével támadjon, na nem. Az persze hozzátartozik, hogy hiperagresszíven megyek, mert nincs kedvem ezzel sok időt elcseszni. Az elején még nagyon szépen működött, pillanatok alatt lesebeztem a szükségeset és kész, mentem meghalni az ellenséges tűzbe, hogy nekik is jó legyen, de most már nem megy.
Én a mammoth-al is azt csinálom, hogy kiállok, nem futkosok fedezékbe, 2500-t lesebzem, aztán viszlát. Azzal tényleg egyszerű, mert ha nem kap túlságosan nagy fókusz tüzet, akkor simán megvan.