A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #343660 Ha a dobókocka azt dobta, hogy te telibe fogod találni, akkor az úgy lesz, mindegy mit csinálsz. Volt olyan csatám a tier6 franciával, amit az IM-re szereztem be, hogy csak úgy poénból ellőttem magam és telibe, gyakorlatilag semmi célzás nélkül, csak ráállítottam műholdban a célkeresztet és kész volt. Utána még kettőt szedtem így ki. Ebből van a ritkább, általában mellé megy, de ha azt dobta a kockán nekem, hogy minden lövésem találni fog, akkor minden lövésem találni fog. Csináltam 5 killt ezzel a módszerrel, alig célzásokkal, az utolsó kettőnél annyi volt, hogy nem műholdban, hanem autoaim-el TD módban, ott azért vártam egy keveset, mielőtt lőttem.
Azt nem figyelte meg valaki, ha kilövik előttem az ellenfelet, akkor szinte garantáltan eltalálom a roncsát. Ha eltűnik a képernyőről és vaktában kell lőjek, akkor is pontosan középre megy. Nagyon furcsán viselkedik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.28. 17:03:43