World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nem KV-1S-ek voltak, de hasonló képességűek: 6 megás gif
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.26. 08:32:26
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
It\'s a trap!!! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Még arra sem vették a fáradtságot, hogy a weak spotjait megnézzék.
Ha épeszű magasabb tierű ellennel találkoztam, szinte biztos volt a cumi. Szaros cromwellel 1v2 ben nyomtam le én is kv1s eket..
Közelharcban szarul fordult és a tornya is lassú volt. A kupola akkora weakspot volt hogy 500 ról is be lehetett lőni szemből. A torony oldala is simán belőhető volt, oldalról meg 2-3 lövésből égett, és 14 sec volt a töltésideje..
Előnye volt a sebessége és a 122 es.
Aki meg csak arra volt képes, hogy szemből kopogtassa, és kiálljon a 122 es elé az már írta is a rinyaticketet hogy OPAKÁVÉEGYEEEES...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
@yossarianHUN : "A KV-1S-sel pont az volt a baj, hogy nem kellett vele taktikusan játszani" Előtte meg azt mondtad, hogy beforgatva, sidescrapelve pattint sok mindent(ebbe is belekötnék, de már nem éri meg a szó). Pont ez volt a baj században is, ha nekiálltak taktikázni vele. Randomban ha 3 KV1-S volt egy szakaszban, akkor kezdtem el csak aggódni, mert amúgy egymaga nem ért olyan sokat.
Titeket csak az zavart, hogy volt egy fasza ágyúja. Ezt aláírom, mert tényleg az volt. De ekkora nerfet nem érdemelt volna. Bőven elég a lassú töltési idő, és akkor még a gd is kuka. Amennyi buckát és dombot betettek ebbe a játékba, ez egyenlő a tank halálával.
Tegnap amúgy kipróbáltam, az biztos, hogy a kezdőknek már nem lesz a kedvenc tankja.
többsoros garázst valaki tudna adni9.3-hoz?
-
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Jármű hozzáadva: Type 62
Férőhelyek hozzáadva: 1

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Csata betöltése közben nem szoktam semmit sem nyomni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Győzelem!
Csata: Steppes
Jármű: T37
Szerzett tapasztalat: 968
Szerzett kredit: 20 100
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Harmadik lettem sebzésben,T43-at szemtől szembe szét szedte,és nincs még jobb ágyúm,stock talicska.De a 76 milis ágyúja haláli pontos,300 méterről is átviszi t8-9 nehéz tankokat.Pedig nem gold ammo.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Frissített aslain modot használok meg még pár másikat ami szintén 9.3-hoz van igazítva.
Nem is volt semmi gond, amíg nem jött prokhorovka map.
Ennyit láttam az egész csatából, mellé hallgathattam a csata zajokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre valami megoldás, ami nem az hogy próbálgassam ki hogy melyik mod felelhet érte?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azért ne túlozzunk, jó tank, de nem OP. Tipikus light, skill kell hozzá, különben szarrá szednek. Batchatekről meg ororsz t10medekről ne is beszéljek, amik ellen harcolni kell. WZ132 az szerintem se pálya viszont.
Amúgy érdekes, hogy a Hetzer miatt senki nem sír, pedig az van akkora troll, mint a KV1-S volt.
De mindegy is már, mert ezen már nem fognak változtatni, marad lenerfelve.