418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #346636 azert ne csodalkozzal mar amikor 75os pennel goldot tolt valaki egy matildara.... -
yossarianHUN #346635 Ezért váltottam fél éve ingame nevet. A román csapattársak több alkalommal is szó nélkül hátbalőttek a HUN-t látva. -
ilovearty #346634 Engem egyszer klan szinten is jelentettek (kb 30 ember ) es megsem tortent semmi. Az volt a bajuk hogy az 50b-vel nem mentem a frontvonalba harcolni "heavy" letemre. Akkor epp egy kb 25%-os gyozelmi eselyes csataban voltam a megszamlalhatatlan buko csata utan. Egyebkent sem mentem vele soha elore hat meg ilyen degeneraltak kozott. Na kaptam az aldast. Anyaztak belem lottek jeleztek az ellensegnek hol vagyok... Jah ekozben lofaszt sem sebeztek. Hat vegul is kilott az enemy es ekkor felturtem a puloverem ujjat (vagy ujat ? ) es ugy kiosztottam oket meg visszamenoleg a dednagyanyjukat is hogy a vegen mar zsibbadt az ujjam. Fuuu mindenki jelentett meg az is aki csak a menstruacioja miatt volt feszult. Megsem tortent semmi. Annyi igen hogy ezek utan eladtam az 50 b-t mert be kellett latnom hogy seggarcuakkal egy tank sem jatszhato de az 50b foleg nem.. Ez meg is latszik a gyozelmi aranyomon vele. -
Malarki #346633 Azért a nyugatiakat se kel félteni. Nekem benne van a nevemben a HUN, kaptam is már szépeket: "easter Eu asshole", "mongol shit, go back to asia", hungarian asshol, die in cancer", "do you have internet in asian desert?" és hasonlók. -
#346632 Ez megy T4-ben is: Lehetetlen játszani. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #346631 Igen, de tulajdonképpen pl abban a csatában, amiben egy 3-as TD szakasz ugatott nekem, én sebeztem 4,8e-t az fv-vel, ők hárman, 10-es TD-k 2e-t. Szóval itt nem is arról van szó, hogy a kezdőkörben beugrottam egy bokorba, egyszerűen kerestem egy jó helyet, ahonnan nagy sebzést lehet kiosztani, miközben ez a három hülye felment a dombra (murovanka bal oldalon), ahol szétlőtték őket és persze valakinek felelősnek kell lenni ezért, mert ők nem lehetnek hülyék. Ehhez hasonló eset rengeteg volt tegnap, biztos, hogy a sok hülye riportolt folyamatosan.
Kezd ugye előjönni az, hogy a sok hülye nem képes haladni a küldetésekkel és egyre frusztráltabbak lesznek. Mindenki hibás, csak ők nem.
Tarathiel2: igen, én is most akartam aranyat venni, de rájöttem, hogy minek (meg is írtam a support-nak, persze gondolom leszarják). Le kéne szednem pár modult a tankjaimról, de az lesz, hogy veszek maximum 500 aranyat és kész, erre a sz.rra többet én nem költök. Arról nem is beszélve, hogy akkora lag van hétvégente mindig. Lehet, hogy nem miattuk, hanem a net miatt, de akkor sem tudok játszani napközben, úgyhogy sokat nem érdekel a ban, csak az a része bosszant, hogy most tényleg semmi tk, semmi durva ugatás a chat-ben nem volt a részemről, sőt engem ért intultus (meg még sokakat másokat is, mert mondom ezek a frusztrált hülyék nekimennek bárkinek aki túléli őket, aki nem rohan meghalni stb)
Malarki: tudom, éppen ezt mondom, hogy nem csináltam most tényleg semmit az elmúlt pár napban, de előtte se. kb 2 hete irtottam a f.szokat, akkor kaptam is bant érte, de azt tudtam miért van. Most nincs semmilyen más oka, minthogy a sok frusztrált idióta, akik gondolom nem haladnak a küldetésekkel, bűnbakokat keresnek és valami egész undorító módon nem tudják feldolgozni ha őket kilövik. Ez a lényeg, hogy a sok agyhalott már gyakorlatilag bármiért riportol és ha eleget játszol, akkor simán összeszeded. Tegnap kihasználtam az ajándék prémiumot meg az x3-t és minden tankomat leszorzóztam, tehát a szokásosnál többet játszottam, plusz hétvége, ennyi már elég is ezeknek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.15. 16:37:15 -
toma77 #346630 KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS!
(Nem reprezentatív jelleggel.)
Összesítettem a PERSONAL MISSION-ra használt KEDVENC TANK témakörben beírt válaszokat.
Természetesen minden küldetéshez más-más tank hasznos, lehetőleg minél alacsonyabb tier-ben, amennyiben azt az adott küldetés lehetővé teszi. Ennek ellenére természetesen mindenkinek vannak kedvenc tankjai, és általában ezeket használja egy-egy kategórián belül.
Őszintén szólva engem kimondottan meglepett a válaszok sokszínűsége, sokkal kevésbé emelkedett ki egy-egy favorit tank, mint azt eredetileg vártam.
AZ EREDMÉNYEK:
LIGHT TANK: AMX 13 90
Futottak még: M41 Walker Bulldog, AMX 12t, T37.
Én itt nagyon csodálkoztam az ELC AMX hiányán.
MED TANK: Crowell, T-34, Obj. 140 (holtversenyben)
Ide érkezett a legtöbb féle szavazat.
HEAVY TANK: E-100
Futottak még: E-75, Tigris, WZ-111, IS-4 IS-7.
Az sokak által agyonhasznált KV-85 például még csak említést sem kapott.
TD: E-25
Futottak még: ISU-152, T-30, JgPz E100.
E-25-t itt simán tarolt, annak ellenére, hogy prémium. Nem véletlenül nem lehet már venni.
ARTY: M40/M43
Futottak még: G.W. E100, FV304, G.W. Panther.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
Malarki #346629 Az ingame reportrendszer már most is figyelmen kívül van hagyva. Ezt már korábban kimondták, hogy egyszerűen nem tudják kezelni az így beérkező jelentéseke, mert annyi van belőlük. Jelenleg úgy működik, hogy ha egy adott időintervallumon belül összegyűlik adott számú jelentés rád akkor kapsz egy napos bannt. -
#346628 Most gyült ki az x mennyiségű feljelentésed.
Viszont, egy tipp: tedd át magyar zászlóról eu-ra vagy svédre magad, mert olyan szinten megy az ellenségeskedés a románok és szlovákok által hogy az el se tudod képzelni. Minket spec cw közepén banoltatott ki egy román klán 3 napra :D mert pont román választás volt és a székelyeink beírtak valamiket, de nem kell már beírni semmit se, ma délután 3. körben egy román csapattal találkoztunk, elvertük őket jó rendesen, gratuláltak, elmentek, majd reportolak minket hogy az első meccsen egyik emberünknek (nekem :D )nincs esl wire log-ja, és tényleg nincs, pedig mindent úgy csináltam mint eddig.. szal egyértelmű eslwire hiba, ne mindegy minket diszkvalifikáltak, és ők mentek tovább.
Szal csak arra akarok kijukadni hogy lehet már alapból nyomják a magyar zászlóra a reportot!!! -
Simulacrum #346627 Egyetértek, ezt a fajta report lehetőséget ki kellene venni a játékból. Én sosem szoktam semmiért reportolni senkit, az se érdekelne ha a rajtam kívül az egész csapat meg se mozdulna a kezdőkörből. Engem hagyjanak játszani és ne szóljon bele senki.
Nem értem, hogy az ilyen játékosok vajon miért nem csapat csatát tolnak vagy klánháborúznak. Az erre van kitalálva, de randomban ne lehessen már ilyenért szólni. -
Tarathiel2 #346626 Ó, én már vagy tizet kaptam ilyenből. Persze van pofájuk odaírni hogy nagyon komoly vizsgálat alapján jutottak erre a döntésre, blablabla... Kapják be, ex csak megerősít abban a döntésemben hogy a büdös életben nem fogok egy centet se fizetni érte. -
András77 #346625 Ma kaptam 1 nap bant, mondjuk amúgy sem akartam játszani, de érdekes egyébként. Nem volt tk, nem volt igazából semmi különös, annyi, hogy pár primitív idióta szakaszban nyomuló lengyel meg cseh vagy szlovák barom neheztelt rám, mert mondjuk az fv4202-vel nem rohantam előre meghalni, hanem kihasználtam a dombot. Ott ugatott, hogy ő a TD előbbre van, mint én, de egyrészt erre senki nem kérte, másrészt mi a f.sznak megy fel a domb tetejére meghalni.
Ilyen esetekből volt egy csomó, folyamatos ugatás, pozíció megadás, meg könyörgés az ellenfélnek, hogy öljenek meg, ja meg a kedvenceim, amikor foglal egy falka ellenfél és én egyedül nem rohanok oda meghalni. Miért tenném? Miért fizessek ilyen nyomorék csapat miatt javítást, inkább levadászom közben a rám rohanó kis hp-s ellenfeleket egy jól védhető pozícióból, mert mindenféle szempontból ez a helyes döntés. több sebzést, több kreditet érek el, ha rárontanék egyedül a foglaló hordára akkor egy szempillantás alatt szétlőnének, győzelemre ilyenkor már nincs esély. Ha legalább annyit megtenne ez a nyomorult csapat, hogy kis hp-s, egy lövéssel kiszedhető ellenfelek maradnának utánuk, de természetesen alig veszít az ellenfél ilyenkor hp-t, úgy jön át rajtuk.
Tényleg csak ilyenek voltak, nem volt tk, de ebből rengeteg. Nem csak nekem egyébként, ezek a nyomorékok ilyenkor mindenkinek nekimennek és riportolnak szerintem ész nélkül, ha valaki szerintük nem úgy játszik, ahogy kéne (pl előrerohan és meghal, felmegy a dombra és meghal stb.), akkor már riportolják is.
Ez az egész riportolási rendszer egy fals sz.r, mert ilyenkor hétvégen ellepik az agyhalottak és ha valaki nem áll be a sorba, nem döglik hirtelen halált a barmokkal, akkor már nyomják is fel.
Szerintem ha nincs TK, akkor egyszerűen figyelmen kívül kéne hagyni a riportolást, mert ez tényleg kezd kezelhetetlen lenni. A sok baromarcú megtanulta, hogyan kell bemenni oda, de össze-vissza nyomkodják a kategóriákat. Volt korábban is banom, de akkor tényleg lőttem a f.szokat, ha már elegem lett belőlük, vagy ugattam a chat-ben (bár kérdés, hogy olyankor miért nem chat-bant ad, mert ugye a barmok még az odaillő kategóriát sem képesek kiválasztani) de most már a második olyan banom kb 2 hét alatt, amikor nem volt semmilyen TK, se chat ugatás, tényleg semmi, egyszerűen a lengyel, szlovák meg egyéb agyhalott idióták eldöntik, hogy én nem megfelelő stílusban játszom, esetleg túlélem őt, esetleg ő előrerohan és én nem reagálok a segítség kérésére, amikor 3-4-5 ellenség veszi körbe stb hasonló helyzetek.
Ez a WoT kezd tényleg teljesen más játék lenni, mint akárcsak 1 éve volt. Ahogy a baromállatok ellepik egyre jobban az összes tier-t, szerintem úgy hagyja abba vagy csökkenti a játékot minden értelmes ember. -
Kubukli #346624 Szerintem ott nincs meg a kritikus tömeg.
:)
Polákból meccsenként átlag van 6-8 mindig.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 15:38:33 -
Angelus1991ster #346623 Mehet mellé a román , spanyol és cseh horda is. -
#346622 Jajj, de durva meccs volt! Végre a tankász is meglett!:)
http://wotreplays.eu/site/1625049#self -
Kubukli #346621 Én megadnám a méltán nagyra becsült lengyel és török gamereknek a saját szerver választásának lehetőségét.
-
#346620 Szintén fizetnék az artymentes játékért. -
Kronos79 #346619 Akkor félreértettem. Így viszont popey hsz-a a mérvadó. Nem láttam még olyat, hogy két mod ugyanazt a lényeges fájlt használta volna. Igazából még olyant sem láttam, hogy két mod egymással összeakadt volna. Inkább a játékkal szoktak. -
Tarathiel2 #346618 Aslain.com, elintéz mindent neked csak válogatni kell. -
#346617 Én mind a 2 modot használom és mennek együtt. Az a 2 fájl ilyen általános fájl, amit nem baj, ha felülíródik. Azok gyak. nem a modok részei, hanem ha jól emlékszem arra kellenek, h modolható legyen a játék (init meg camranode-ról van szó). A modhoz kellő fájlok közül nincs 2 egyforma. A Loca az incorrect xml-t nekem akkor írta ki, mikor a mmap.xml fájlt nem frissítettem le, csak a többit. Vagy az is lehet, h nem jó helyre tetted a fájlt. Simán csak a res_mods-ba kell, nem a scripts-be vagy ilyesmi. -
suba53 #346616 Az a gond, hogy ha bemásolom a RES_MODS mappába mondjuk az egyiknak a file-jait, akkor az működik.
De a másik is ugyanoda kéri magát, és felülírja az elsőnek az ugyanolyan nevű file-jait.
Onnantól az első már hibázik, hiszen nem a saját adatait kapja abból a file-ból. -
Kronos79 #346615 Szerintem itt inkább az a gond, hogy a modokat a res_mods mappába kell rakni, nem az eredetit felülírni. A leírásodból nekem az jött le, hogy felülírtad az eredetit. Úgy nem nagyon megy jól a dolog. Viszont, ha most még bemásolod a fent említett mappába, akkor talán jó lesz, de ez nem tuti. -
Kubukli #346614 Ezen már rég nem agyalok. Tölts le az Aslain féle modpackot, kattintgasd össze ami tetszik (mindkettő benne van), oszt' annyi.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 14:28:00 -
suba53 #346613 Sziasztok.
Most először arra vetemedtem, hogy két modot is fel akartam tenni.
Az arty battle assistant, és a Locastan minimap modokat.
Viszont azt látom, hogy az adott mappákban ugyanolyan nevű fileok vannak, amiket ha bemásolok felül írják egymást.
Először a minimap modot raktam fel, majd az assistant modot.
De játék közben a minimap nem mutatja a tankok neveit, inkorrekt .xml -t ír minden tank mellé.
Feltételezem azért, mert felülírt valamit a második mod.
Erre nem gondoltak? Vagy ilyenkor mi a menet? Hogy lehet ezek mellett több modot is felrakni? -
foxbat88fx #346612 egyértelműen cromwell :D
jó a Firefly, de inkább csak randomban -
Negritis #346611 ha Stronghold bohóckodásra akarok egy medium tankot akkor szerintetek Cromwell vagy Firefly? -
Negritis #346610 - deal at least 3000 damage in platoon (platoon has to be in top 5 of its team in XP)
ez a leírása a küldinek
- platoon with another heavy tank, destroy one enemy vehicle within 5 minutes of battle (survive)
- platoon with another heavy tank, destroy at least 3 enemy vehicles of 2 different classes (at least one has to survive)
így van a többi leírva, hálisten nem csak med platton játszik :D
-
R3nton #346609 A medium tankoknál pont nincs kikötés, hogy milyen másikkal mész be. A többinél van. -
Bee #346608 Eddig azt hittem, hogy medium tankoknak kell platoonban lenniük a küldetéshez. Mondjuk még mindig ezt hiszem... -
Negritis #346607 havernak úgy csináltuk meg a med platoon 3k sebzést, hogy ő hozta a pz4et troll csővel (más nem volt neki :D)
én meg jgtiger, 2odjára meg is lett :D -
madmanic #346606 próbáltam platoonozni egy 4 ezres zombival..
Mondom lt vel kell spotolnom artynak 1500 at... Behoz egy IS3 at...
Próbáljuk még egyszer. Arty pls. Behoz egy T5 öt. Ezzel akarsz 1500 at sebezni?
Hagyjuk. -Neked mi a feladat? -Med platoonban 3k sebzés. Mondom király, az egyszerű. De neki csak T5 van. Nagyobb? Erre behoz egy nashornt...
Ekkor léptem ki... -
Simulacrum #346605 Köszönöm szépen. Úgy tűnik nekem a kisebb szám lesz a korrekt, mert az általad írt oldalon is azt kapom. Így már minden világos.
darki81-hez csatlakozva nekem is megérne egy ezrest, hogy ne lássak arty-t. -
#346604 És bezzeg a fiery tetű mapot meg bent akarják hagyni, ahol másodpercekre befagy a játék miko snipernézetre váltok... -
Tarathiel2 #346603 Én is fizetnék ennyit azért, hogy sose kapjak Kharkovot meg Himmelsdorfot, meg 4-5 lightot egyszerre. -
R3nton #346602 nagyjából én is így szoktam, de nekem ezen a mapon még valahogy nem adta. -
#346601 nem tudom ki hogy van vele, de engem még mindég felhúz ami 2-3 éve is felhúzott, mégpedig az hogy sokszor nem lehet normálisan játszani az artyk miatt.. lövöldözzük egymást bent vagyok a roncs mögött és full hp-val sebezgetem őket és az artysta megint beleavatkozik... Ha lenne olyan opcio hogy mondjuk 1000 aranyért be lehetne pipálni hogy ne tegyen be olyan körbe ahol artyk is vannak én simán fizetnék érte, de gondolom sokan tennék még ugyan ezt, és az artyk meg counterartyzgasság egymást :D :/ -
yossarianHUN #346600 Szpojler. -
yossarianHUN #346599 Csak az egyik permutációját. Aminek mellesleg örülök, mert amilyen jó lighttal, annyira játszhatatlan például heavyvel, ha van arty. -
#346598 Én Ru-val meg Wz lighttal csináltam, kb ameddig elértem a 6-os pontig,már volt 6800 spot dmg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.02.15. 12:04:19 -
Pares #346597 Ne is mondd... Most, hogy elértem a kitűzött célom (T28C), egy jó darabig pihentetem a játékot...