World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A századozás miatt azért valahol megértem azt a részét, hogy növelik a töltés idejét. De a fos gd, és lassúság még ez mellé már sok. Nem is tudnék hirtelen olyan tankot mondani, ami ekkora hurkot kapott.
Amúgy szerintem ilyenek lesznek az OP lightok is, tele lesz majd idiótákkal, akiket lehet majd gyilkolászni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sokan a KV-85-öt jobbnak tartják. Már nem rémlik numerikusan a régi tank adatai, de mintha a töltési idő most több lenne <#confused>#confused> aztán közepes tankként a páncélja is gyengébb lenne, igaz viszont hogy gyorsabb. Jól tudom ?
Az átlagos sebzés ugyanannyi vagy kisebb ? Célbeérkezési idő, lövedék sebessége nem rémlik különbség köztük vagy csal az érzékem ? <#confused>#confused><#conf>#conf>
Mi értelme is volt a KV-1St szétnerfelni ? Nem rémlik, mi is volt a motiváció ? Szerinted hogy sikerült nekik?<#wilting>#wilting>
nem is tudom, hogy gondolhatták ezt komolyan 😄
5 sec alatt tölt... nagyon kicsi a célkereszt, jól szűkül, pontos, megy mint a vadbarom, tud hull-downozni, szinte bármit körbetáncol ha van hozzá hely...
emellett a 13 90 meg a wz-132 elbújhat a francba.....
Próbáltam, garázsban kifagyott a játék ha az M103-ast akartam kiválasztani, fórumon is panaszkodnak, hogy hiányoznak hangok illetve a meccs betöltésénél kifagy. Nem tudom hogy a motor vagy lövés hangokkal van baj de mióta letöröltem semmi probléma.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Type 62
Slots added: 1
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.09.25. 20:49:29
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.25. 20:47:49
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Válts reticle-t menüben?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
a jo meg az op nem ugyanaz a fogalom.
ez konkretan hiszti amit eloadsz.
Most majd kiderül hogy más a jó, no meg ez is ott ahová került és kezdődik a tovább butításuk?
A végén majd már lőni se kell, mert úgy is mellélő mind, ergo majd az ágyúcsöveket hajigáljuk egymáshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
gyakorlatilag indokoltan mert tier5ben nem tudsz erdemi ellenfelet felmutatni ellene, max a kv1et.
A tehetségtelen ovisok sem picsogtak volna tovább, és még egy OP T5 ös tankot sem tettek volna a játékba..
Ugyanis borítékolom, hogy holnaptól azért fognak rinyálni..
a kv1s nem jo volt abban a tierben, hanem rohadt op.
az 100as agyuja meg vegre tier6osnak valo, sott.. azert kar szomorkodni h egy heavy vegre ugy megy mint egy heavy.
amugy tier5ben ugyanoylan op maradt mint volt tier6ban. sot, a tier 3-4eseknek ksozonhetoen megnagyobb sealclubber lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.25. 18:28:35