418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
how terrible -
stoppos #348200 Ha egy kis állandóságra vágysz az életedben, csak ide kell jönni olvasgatni.
-
haflac #348199 Állj be te is a sorba.:)Sírj,hogy milyen szar az artyknak.Ez egy nyitott fórum,mindenki azt szól hozzá amit akar,amíg az nem sértő másokra nézve. -
András77 #348198 A general chat-ban beszéltem tegnap egy sráccal és mentünk szakaszban, de ravasz volt, mert először nekem segített, utána kitalálta, hogy csináljuk meg neki az spg-light küldetést és van erre egy remek artyja az m40/m43. 3k sebzés kell neki, basszus mondom, mióta küzdhet ezzel? Tier8 artyval nem annyira egyértelmű a 3k, meg lehet csinálni, de egy remek kör kell hozzá, ezért nem is álltam neki a t28htc szakaszos spg küldetéseinek még, mert nekem is csak tier8 a legnagyobb és talán eddig 2x sikerült 3k fölé mennem.
Nem volt pofám elhajtani, de basszus, ami ott ment. Minden második pálya város, ha nem város, akkor meg nekem kellett védenem az artykat light tankkal, mert a csapat szó szerint szétrobbant a kezdésnél, mindenki futott ész nélkül valamerre. Jöttek az ellen scoutok, sőt egyszer egy tomató tortoise!!! átjött középen szteppén (szépen megkerültem és kiszedtem, hiába vergődött).
Ha meg minden összejött, pálya, nem teljesen rush csapatok stb, akkor meg nem bírt 3k-t sebezni, ami várható is, mert tier8 artyval jó csata kell hozzá nagyon. Nyomtuk kb 3 órát, és már azon voltam, hogy nem érdekel, szólok neki, hagyjuk abba, végre sikerült, 3 WTE volt az ellenfélnél és szép kövéreket beléjük tudott nyomni, ugattak is a chat-ben miatta. -
Angelus1991ster #348197 Most akkor lesz tier nyócas prémium tank maraton?
Legyen az májusban. Addig kigrindelünk hozzávaló tankokat. -
Simulacrum #348196 Tegnap két T28-as 15-ös küldetést is megcsináltam. Jó csatáim voltak, jót játszottam még szakasztársam is volt. Egyedül Malinovkát és Prokhorovkát nem adta be az LT-15-re, de meglátjuk, hátha ma. Hogy ne csak sírás legyen. :)
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.01. 08:13:46 -
Gyuszopapa #348195 Tegnap tényleg valami gáz lehetett mert az összes csatám bukó volt.Még így is 3 küldetést kitüntetéssel hajtottam végre de csak azért mert nem szerepelt bennük a "nyerd meg a csatát" mondat.
A csapattársak szánalmasak voltak.Beálltam campinovkán spottolni amx 12-vel,erre a barmok nehéztank-al beálltak mellém a spothelyre lövöldözni éppen nem lökdöstek.Legszívesebben felrúgtam volna őket.Szerencsére én nem spottolódtam fel de ők igen így centikre szálltak el mellettem a lövedékek amit rájuk lőtt az ellenség.Végül mindkettőt elintézték én sértetlen maradtam szerencsére és meglett a küldi is. -
EmR3 #348194 Már szóvá tettem én is, de egyesek szerint erre való a fórum, meg a clán chat. 
Szerintem a zösszes sírós egy pszichopata perverz állat, akit nem lenne szabad emberek közé engedni, mert nem tudják a felgyülemlett feszültséget megfelelően levezetni. Ezek előbb-utóbb gyilkolni fognak. Tehát a legjobb lenne már most mielőtt még nagyobb baj lenne kinyírni a zösszeset. help pls!444!! mod: persze szigorúan tudományos alapon
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.03.01. 07:53:17 -
Kotomicuki #348193 De ha egyszer a játék meg kezd még ennél is szánalmasabb lenni! :( -
TiborTamas #348192 15 olvasatlan hozzászólásból 10 sírás volt. Csak szerintem kezd kicsit szánalmas lenni? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom, tudom. Én meg sírok, amiért mások sírnak. Így már 16/11, sry :-/ -
Lorder #348191 ennyi csalást mint elmúlt 20 csatámban soha nem láttam a wg-től szánalmas szutyok szar :D 150m-ről 4x lőtt meg és tartott láncolva úgy hogy nem spotolódott fel egy medium tier 10ben na persze :D 330as pennel 3x lepattanni a 13 90 op páncéljáról 3 különböző helyre lőve ahha ok....de hogy e100al 2x lepattani egy 9es artyról 15 méterről azt is mindjárt elhiszem :DDD üvölt erről a játékról hogy kamu -
técs #348190 Ma El Halluf amx50100-al .kb100 méterről 8 lövésből 1 sebző 3 critical 4 elszállt. A sniper gunnal..
Az is érdekes hogy nagyon megszaporodtak a 20-30% és a másik oldalrr a 70-80% win chance csaták. -
Kubukli #348189 Én is feladom...keresek egy jó kis MILF-et a közelben... :)
-
Kubukli #348188 Nem nagyon szoktam arty szarral játszani, de gondolom az tipikus, hogy csak városi pályára rak piros lengyel és cseh buzikkal egy csapatba 5x egymás után... -
ilovearty #348187 A pontossagrol meg a randomrol csak annyit hogy en batchattel alltam es celozva lottem a tolem kb 350-400 meterre levo felem szaguldo amx1390-et es ez tortent: 1 kritikus a csobe 2 krikus a csobe 3 melle 4 lanc. Ekozben o szaguldva a jatek egyik legfospontossagu agyujaval minden lovesevel sebzett es az utolsot is csak azert hibazta el mert lancoltam es megpordult. Milyen jo erzes volt..... Par napja en mt25-ben kozelharcoltam egy t37-el mikor is 6 lovesembol 6 pattant mig o termeszetesen nem kuzdott ilyen problemakkal. Felemelo erzes volt !!!!!! Felemeltem a billentyuzetet es foldhoz b.sztam ! Ezutan 2 napig csak artyztam. -
Negritis #348186 azért mondtam Chi-Rit mert azzal már van esély összehozni, tier6ossal azért még jóval macerásabb lenne sztem -
sempike #348185 Az a durva hogy még arra sem méltatnak a WG-nél, hogy chat-bannoljanak. -
Ma egy ilyen nap van, szerintem mindenkinél. 7-8 meccset gurultam, IS-2 és 110 kombóval nem lőttem semmit.....nem is játszom ma többet, inkább maketteztem. -
VaFec #348183 Üdv!
Mit és hol kell beírni, vagy átállítani az XVM-ben, hogy a minimap-on ne csak a körök jelenjenek meg, hanem a négyzet (látótávolság) is látható legyen?
http://www.kephost.com/image/FMIr -
sempike #348182 Nektek nincs bajotok most a 0 sebzéses lövésekkel?
2/3 -a lövéseimnek 0 damage critical.
A utolsó 3 meccs:
t-34: 30 lövés mind talált de csak 9 sebzett és nem volt pattanó. (ne ez is nagyon furi mert a pattanó az azért a megymagköpködővel jár)
m4: 19 lövés 2 mellé, 6 sebzett a többi critical
Jackson: 3 critical egy m5stuarton, majd 3 kritical egy Luch-on majd egy excaliburt soroztam meg 0 sebzéssel. szerk.: ezt egy csata alatt sikerült produkálnom
Vágom hogy vannak itt WG bérencek és igazán kíváncsi lennék egy elfogadható magyarázatra úgy hogy hajrá.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.02.28. 20:15:00 -
Valaki nézi a WGL -t?
Osztogatnak valamit?
-
egy komoly médium szakasz 25% körül tesz hozzá t10ben tapasztalatom szerint -
András77 #348179 Főleg mert ritka az op prémium tank, mint a fehér holló. Ha már nem lógnak ki feltűnően lefele a tierből, akkor lehet tapsikolni. Csak annyi van ehhez, hogy a prém tankokkal sokat mennek a zemberek, megtanulják alaposan kezelni, ezért a gyengébb általános tulajdonságok ellenére nem szabad alábecsülni őket (ezért érdemes kiíratni, hogy mennyit ment az illető az adott tankkal, ha zöld-kék-lila játékos és több száz, ezer csata, akkor lehet felkötni az alsóneműt). A dmg és kill vonatkozásában meg ugye az van, hogy általában gyengébb az ágyúja a prém tanknak, úgyhogy semmiféle előnyt nem jelentenek ebben a tekintetben. Én se értem ezen minek problémázni.
Volt most szerencsém két nagyon jó játékossal menni szakaszban a med küldetésre. Hát kezdem érteni, hogyan csinálnak emberek ilyen 70% feletti WR-t. Vesztettünk csatát, de csak 2-t, egyikben foglaltak, a másikban lenyomtak minket, de úgy általánosságban mindent lehoztunk és ha gyenge volt a csapat, akkor a szakasz letolta a csatát. Legalább +5%-t hozzátesz egy komoly szakasz a WR-hez, az én esetemben meg inkább +15% lenne. Mondjuk én nem szoktam sokat szakaszozni, mert ha csinálom a napi duplákat, akkor megyek mindenféle tankkal, de nagyon durván hozzátesz az általános teljesítményhez. Jó, gondolom ez nem igazán újdonság senkinek, de én most mentem először szakaszban lilákkal, azért mondom, tényleg jó dolog az ilyen, ha már nagyon k.baszik velem a játék, szakaszban menni 1-2 pro játékossal és mindjárt nem olyan savanyú a szőlő. -
mittomén1 #348178 3év után sikerüt elérni hogy itt hagyjam ezt a tetves játékot gratulálok wg.majd remélem csődbe mennek azt érdemlik.első benyomás erről a patchről. 9.6 pontosság nerf hatása :én fullra beszűkült körrel kilövök a világból de minimum a szélére megy a nagy része de az ellenséges IS széria minden pontosság mester darabja a 0,46-jával kapásból ugyanúgy belő.minek célozni nemde?na mondom akkor majd kipróbálom én is ha neki szabad mért ne.csak cirka 10métert tévesztettem. talán be kelett volna írni hogy a pontosság nerf a következő játékosokra vonatkozik: x x x x.... többieknek további szép napot.
dezertáltam már ennél a csatánál: ellenséges 112 rám se figyel beletárazok semmi sebzés majd vonulok vissza rám fordul és célzás nélkül bumm.újra tárazok és megint 6ból 4.ekkorra megjött a mesterövész szakasztársa is na ő se spórolt kapásból na ná hogy talál.na itt csaptam szét.szuper hogy 200 méterről csak fél méterrel megy odébb mint ahova célzok vagy a földbe vagy a tornyába.400+ról meg esélytelen.sokat ér a tehetség.kinek kell az.csak le kell beszélni a randommal és no problem.szánalom. -
vasasgabri #348177 Sziasztok!
Miért nem lehet nyerni mostanában? 131 csatából 79 vereség a héten. 8-1 nyerésre állásnál amiből 3 én lőttem ki simán ki kaptunk. Sok ehhez hasonló körök voltak. A múlt héten szinte minden napot elég jól zártam. Ahogy elnéztem a csatákban szereplők is zöldek,sárgák,kékek is 45-48%-on vannak. -
besti #348176 Azért próbáld elérni az STA-t, mert a chi ri-vel szenvedős lesz (mondjuk KV-4-et, E75-öket, ST-ket lődözni). Chi-ri saját szintjén magabiztos, STA azért már feljebb is mehet. -
Angelus1991ster #348175 Tévedtem. -
Az, hogy prémtankokkal is elérheted a dmg-t meg a killt, az miért is baj? Nem értem... :) -
Negritis #348173 ha május akkor legalább addigra meglesz a Chi-Ri remélem és minden nemzettel lesz valami tankom erre a "szenvedés"re -
Angelus1991ster #348172 (including premium cars) . SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert szargaming, miért is ne? -
besti #348171 Hát, az oroszoknál 150k sebzés és 150 kill, mint a WZ-nél, így nálunk is ez lesz szerintem:
"Your goal
Apply in random battles machines opponent to 150,000 points of damage , playing on any technique VI-X levels of each nation (including premium cars) .
Destroy in random battles on 150 machines opponent playing on any technique VI-X levels of each nation (including premium cars) " -
Jó tanács 1.0: lépd át minél hamarabb:D -
Egy szó nem volt még hivatalosan arról szerintem, hogy az EU szerveren most(! és nem mondjuk 15-től) jön valami grind...
Holnaptól a ruszkin lesz: RUwot -
Simulacrum #348168 Nem most volt már, de nem emlékszem, hogy gondom lett volna az előtte levő tankokkal. 60 csata után végeztem vele, szóval annyira nem vészes idő átjutni rajta. -
Angelus1991ster #348167 Tudod , hogy áll a wg az EU-sokkal.
Ha nem holnap, akkor hétfőn vagy hónap közepén lesz kinnt az event. -
András77 #348166 Ez a WZ is hogy kikopott a játékból. Látni néha, de nem gyakori. Az az ágyú nagyon szenvedős.
Ha holnaptól kezdődne valami grind, akkor nem kéne fent lennie a küldetések között? Érdekes mindenesetr, de csak az acél ura küldetések meg a top of tree látszik. Ha holnaptól indítanak valami grindet, akkor nem kapkodják el valóban a feltöltését a küldetések közé. -
stoppos #348165 Én anno pom-pom+gold ammo+oldalbatámadás kombóval jutottam át rajta. -
Imádom, mikor azért hörögnek nekem cseten, mert nem megyek előre megdögleni az STB-1 papír páncélzatával. -
Covenanternél járok azon a vonalon és verem a földet annyira nem érzem azt a tankot. Valamit tanácsod van rá? :) -
Negritis #348162 héten mentem vele 2 RW-t, előtte nem volt RW-m és még csak medekkel se voltam jó
a játékot is élvezem vele