A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #348178 3év után sikerüt elérni hogy itt hagyjam ezt a tetves játékot gratulálok wg.majd remélem csődbe mennek azt érdemlik.első benyomás erről a patchről. 9.6 pontosság nerf hatása :én fullra beszűkült körrel kilövök a világból de minimum a szélére megy a nagy része de az ellenséges IS széria minden pontosság mester darabja a 0,46-jával kapásból ugyanúgy belő.minek célozni nemde?na mondom akkor majd kipróbálom én is ha neki szabad mért ne.csak cirka 10métert tévesztettem. talán be kelett volna írni hogy a pontosság nerf a következő játékosokra vonatkozik: x x x x.... többieknek további szép napot.
dezertáltam már ennél a csatánál: ellenséges 112 rám se figyel beletárazok semmi sebzés majd vonulok vissza rám fordul és célzás nélkül bumm.újra tárazok és megint 6ból 4.ekkorra megjött a mesterövész szakasztársa is na ő se spórolt kapásból na ná hogy talál.na itt csaptam szét.szuper hogy 200 méterről csak fél méterrel megy odébb mint ahova célzok vagy a földbe vagy a tornyába.400+ról meg esélytelen.sokat ér a tehetség.kinek kell az.csak le kell beszélni a randommal és no problem.szánalom.