A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348198 A general chat-ban beszéltem tegnap egy sráccal és mentünk szakaszban, de ravasz volt, mert először nekem segített, utána kitalálta, hogy csináljuk meg neki az spg-light küldetést és van erre egy remek artyja az m40/m43. 3k sebzés kell neki, basszus mondom, mióta küzdhet ezzel? Tier8 artyval nem annyira egyértelmű a 3k, meg lehet csinálni, de egy remek kör kell hozzá, ezért nem is álltam neki a t28htc szakaszos spg küldetéseinek még, mert nekem is csak tier8 a legnagyobb és talán eddig 2x sikerült 3k fölé mennem.
Nem volt pofám elhajtani, de basszus, ami ott ment. Minden második pálya város, ha nem város, akkor meg nekem kellett védenem az artykat light tankkal, mert a csapat szó szerint szétrobbant a kezdésnél, mindenki futott ész nélkül valamerre. Jöttek az ellen scoutok, sőt egyszer egy tomató tortoise!!! átjött középen szteppén (szépen megkerültem és kiszedtem, hiába vergődött).
Ha meg minden összejött, pálya, nem teljesen rush csapatok stb, akkor meg nem bírt 3k-t sebezni, ami várható is, mert tier8 artyval jó csata kell hozzá nagyon. Nyomtuk kb 3 órát, és már azon voltam, hogy nem érdekel, szólok neki, hagyjuk abba, végre sikerült, 3 WTE volt az ellenfélnél és szép kövéreket beléjük tudott nyomni, ugattak is a chat-ben miatta.