418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mardel
    -1 a t-25-re.

T 5-ben van a legtöbb reatardált siemka tomato.

Ha szar a csapat, akkro nem fogsz olyan sokat sebezni.
    Sőt a win rate is mélyrepülsébe kezd.

Ma csak a t-25-öt 8 csat óta nemtudom leszorzózni, mert agyhalott piroskákat kapok csapattársaknak akik az első 2 percben elhullanak.
  • Mardel
    Sokáig CDC-ben gondolkoztam, de FCM-em van. Igazából ne mszeretem mert nagyon pontatlan tud lenni.

Most Panther 8,8-at vettem, sokkal pontosabb mint az FCM, FCM-et cska credit farmolás miatt járatom, de nem tetszik.

Egy az hogy papír a másik, hogy némelyik agyoniskolázott még nekemugrik, hogy miért nem segítettme nekik heavy útvonalon IS3, Löwe, stb. ellen.

Talán azért mert semmi páncélom sincs.
  • McFrost
    Én pl. utálom.
  • Toweliee
    Skandalum!
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.04.13. 16:55:09
  • Frankie69
    Az utolsó infó 197.300
  • Kryon
    Tegnap egy IQ harcos ellenfél konkrétan azért anyázott, mert kilőttem (szemtől szembe, városban, nyílt utcán, alap lőszerrel, tiszta helyzet). Az ilyen mit gondol, vagy mire számított?
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.13. 16:48:50
  • yossarianHUN
    Stílus.
  • mordawn
    popey8:
    én töltöttem fel a 9.7 test1 alapján. Viszont nem követtem, hogy a későbbi tesztverziókban történt-e változás az xp-kben.

/Beidéztem magamat, a kép alul spoilerben :)/
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.04.13. 16:46:08
  • András77
    Az ellenfél vezet 4 vagy 5 ! tankkal, közte egy 3-as batchat szakasz. Live oaks-on az E75-el beszorultam a vasúti kocsik mögé, mert egyszerűen nem tudtam hova menni és 3 böszme nagy arty volt és szép tűzijátékot is kaptam tőlük meg a fene tudja hány egyéb tanktól, de a vasúti kocsik megfogták a találatokat, ha alatta lőttek, akkor meg csak leláncoltak.

Ami miatt érdekes, hogy ilyen tűzerőt magamra vontam, közben meg a csapatom kinyírta az ellenfeleket egyesével, mert nem volt támogatásuk, mind engem akart kiszedni a kocsik mögött.

Csak azért írom le, hogy bátran be lehet menni a vasúti kocsik mögé, jó fedezék arty ellen, de mozogni is kell persze kicsit, hogy alatta a többi ellenfél ne tudjon meglőni olyan egyszerűen. Szegény vasúti kocsikat szilánkosra lőtték, de nekem csak láncot szedtek le.
  • madmanic
    Hihetetlen.. Sok agyatlan szar lemminggeci elindul, hiába kérem, mutatom, hogy hol segítsenek, nyomkodják a Negatívot meg vigyorognak... Aztán ha elküldöm őket a gecibe, mert látom, hogy ezren jönnek felém, és megfullasztom a legényeket még fel vannak háborodva, hogy miért nem védem az oldalt egyedül... Anyádért csicska...
  • yossarianHUN
    A CDC-t csak és kizárólag igen tapasztalt medeseknek ajánlom, mert ha van olyan tank, ami nem bocsájtja meg a legkisebb hibákat sem, akkor ez az. Olyan drabális és papír a teste, hogy még a pontatlanabb ellenségek is rendszeresen menetből belőnek, még wet ammóval is kb. minden második oldalról bekapott lövés viszi a lőszert, emellett persze a legénység is szeret kihalni belőle, és ha egyszer véletlenül egy arty megtalál... Álcáról meg felesleges vitázni, mert a CDC is egy diszkógömb. Folyamatos, 100%-os koncentrációt igényel, ha az ember kicsit elbambul, vagy meggondolatlanul dönt, már bámulhatod is a füstölgő romjaid. Ez főleg T10-re igaz, ott kb. olyan érzés vele a játék, mintha egy tyúktojást tennél egy talicskába, amit aztán úgy kéne futva végigtolnod egy taposóaknákkal teleszórt szántóföldön, hogy a végén még egyben legyen a tojci.
    Nem mondom, hogy rossz tank, de csak az vegye meg, aki tudja mit vállal, mert sokkal könnyebben játszható és lazább prémek is akadnak. Sokat elmond, hogy CDC-vel 1540 az átlagsebzésem, T-34-3-mal 1750.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.13. 16:21:17
  • András77
    Volt egy kép róla, valaki bemásolta. Akkor kérdeztem rá, amikor a teszt ment és 190k körül volt, q.va sok kell.

Lehet itt keresni a fórumban? Ha vissza tudsz keresni még kép is volt róla, de már több hete.
  • popey8
    Ez biztos? Itt mintha 170k vmennyit emlegettek volna...
  • kHares
    200k xp a következőnek meg 150k körül
  • madmanic
    istenem... megint kiszabadultak a nyálcsorgatók....
  • popey8
    Meg tudná vki mondani, h az új francia 9-es tanhoz mennyi xp kell pontosan a 1390-el?
  • Negritis
    dicker max-ot is szokták szeretni az emberek
  • András77
    +1 a t-25-re, féláron ajándék, de ez tényleg a klasszikus német med, fun célokra nem igazán alkalmas, de munkára igen: kreditet termelni és legénységet húzni. Figyelni kell a jó felszerelésre és a medes skillek is kellenek meg tényleg érdemes prém benyát használni (előre meg kell venni valamennyit féláras akciókban), mert több gyengesége van, de jól kikezelhető a dolog és akkor már jobb tank lesz, mint a normál tier5 medek. Nem akarok erről hitvitát, ez a véleményem és elég sok tier5 medet ismerek és úgy tartom, hogy a t-25 erősebb és jobb mindegyiknél jól felszerelve. Itt figyelembe vettem, hogy nyilván egy pitbull sealclubber módon kigyúrt tier5 med jobb lehet, de a legtöbb játékos átrohan a tier5-n, képzetlen legénységgel, félig kifejlesztett tankkal stb. Ezek sehol nincsenek a T-25 höz képest, mert még fullra kigyúrva is kb egál lenne a helyzet, így meg nem is kérdés, hogy erősebb. Jó mondjuk nekem a sok skilles német med banda van benne, az is dob rajta, de azért prémtank, hogy legénységet is húzzak benne. Sok vodkát ihatott a tervezője és/vagy már rég kirúgták, mert nem sikerült neki gyengébb prém tankot terveznie, mint a normál tankok

Annak érdemes megvenni, akinek nincs egyszerűen lehetősége drágábbat venni, de kéne mégis a kredit. Bónusz ajándék, hogy a német med legénységet lehet húzni benne. Fun célokra nem tudnám ajánlani, nincs benne úgy semmi kiemelkedő, ez a tipikus jack of all trades / mindenben átlagos tank, pont ez a jó benne, hogy az ágyúja is jó végül is, kicsit szór, de célzásgyorsítóval, skillekkel meg persze kivárással találni fog, jó a gun depje (dombokon remekel és domb sok van mostanában), elég gyors, bár nehezen fordul és a tornya is lassan forog (kell a benya bele), átlag feletti hp-ja van és a páncélja néha pattint, a látótáv csapnivaló, de skillekkel és bino-val ki lehet javítani, igaz meg kell állni, de a célzás miatt amúgy is kell, evvan, ki kell találni a megfelelő játékstílust vele, nem nehéz. 750 arany az ára most az akcióban és gondoljunk már bele, egy átlag kör (800-1000 sebzés, 100-200 spot 1-2 frag) hoz 30-35e nettó kreditet prémiummal, ami nagyon jó. Ez a tank nagyon jól hozza a kreditet és nem nehéz vele a játék, megtanulható és a 800 körüli sebzés nem számít rendkívülinek. Egyszer láttam a dyaebl-t t-25-ben, neki 1200 az átlag sebzése vele, megnéztem akkor, szóval a pro-k 1000 felett mennek simán vele.

Egyébként a chi-nu-kai elég hasonlóan hoz, mint a t-25, én is meglepődtem, de jól használható kis tank, nagyon jó az ágyúja, csak kár, hogy nem nagyon érdekel a japán meg ág. Elakadtam a type61-n, qrva sok xp kéne még az stb-hez, úgyhogy tessék-lássék csinálgatom csak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 15:21:45
  • Kotomicuki
    SU-122-44 és S35, ezen kívül már csak a T8-asok maradnak, mint "értelmes" prémium tankok (ami nagyjából a T34-re korlátozódó kör), mik jók is vmire.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.13. 15:14:03
  • Negritis
    t-25 nem t5?
  • voivod32
    Igen! T-25 német med. Istencsászár, és a creditet is jól hozza. 10-15k tiszta haszon /meccs. Kicsit lassan fordul, de gyors, gyorstüzelő, jó átütésű , pontos löveg , pattintós torony, és az MM sem gyűlöli. Csak ajánlani tudom.
  • Mardel
    8-9
  • bekescsaba
    A type 64 milyen szintű csatákba jár leggyakrabban?
  • Kryon
    Ne kiabáld el, a végéhez még nyerni kell egyet...
  • Mardel
    Jah a 3. küldetés top 10 xp-re megy, lehet vesztes csata is.

Akkor meglesz hamar, aztán alt+f4.
  • R3nton
    Hát az MM kedvezmény nagyon sokat nyom a latba szerintem. Egy jó játékos FCM-el igencsak tudja befolyásolni a csata menetét, persze cdc-vel is. FCM amiben még nagyon jó az a rammolás, 50 tonna és baromi gyors.
  • R3nton
    Nekem van su100y nekem nagyon bejön a cucc, type 64 is, az meg a legjobb 6os scout szerintem, type62 meg egy szar...
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    érdekes amit leírsz, nekem csak a wz111 van meg ami hasonló és prém, de mindig elcsuklik a hangom, mikor egy is6 terminátor módjára lemészárolja a fél csapatot. Ami rajta van páncélzat az nagyon durva szerintem T8 szinten. Persze ehhez van egy gyengébb gun is.
    WZ111-el 175 pen sokszor eltűnik az oldalában a lövedék sebzés nélkül. Legizgalmasabb csatát eddig egy kv5-el vívtam ő nyert de csak azért mert ő full hp-n volt én meg 70% on és az utolsó 200-hp-n 1x pattant 1x criticall.

• Mardel
    6 (15) 40%

Már csak 29 csata kell a 3. küldetéshez, de csakis pirosak közé rak a matchmaking zöldek és citromok ellen.
  • Nazarov77
    Hihetetlen milyen förtelem volt ez a szülinapi event, minimum következő patchig szüneteltetni fogom a játékot úgy érzem, ez a mai termés:
    Wins/Battles: 2 (14) (14.3%)

9 vereség KV-2vel 9! csak azért szenvedek vele mert 99%on van a 2. képesség a legénységnek....
  • ilovearty
    Ugyanez elmondhato az fcm-rol is. Loszerrekeszt szinte minden loves viszi. A cdc elonye a jobb alca a gyorsabb celzas es a jobb csolehajlas. Az fcm-et mar celzaskor is latjak nagy tavolsagrol is. A cdc-t csak loves utan . Ez azert nagy elony. Az igaz hogy vizes szalveta pancelzata van de az fcm sem sokkal jobb. A tornyarol pattog ha ugy van kedve de ennyi. Egyetlen hatranya a cdc-nek a t10. Kb minden hatodik csata az.

• bekescsaba
    Meg van. Egyébként jó lenne, ha

1. lenne egy pici gun depressonja
    2. nem lehetne He- vel belőni a parancsnoki kupolát
    3. pontos lenne az a kibasz...tt ágyúja, vagy legalább megkapta volna a su85B ágyúját(ami mellesleg a leg OP-b td a játékban)
    4, 5 fokkal nagyobb lenne a lövegkitéríthetősége
    5. ha szemből nem mindig lőnék pirosra a motorját
    6., Ha 10 ből 9 szer nem tier 6-ban játszana, csak mondjuk felében.

Igaz is. A tier limites tankok többet vannak fentebb, mint a saját szintjükön.

Nézegettem ezt a Type 64-et, de nem hiszem, hogy többet tudna a saját szintjén, mint a type 62 a sajátján.

Pz4 S-em van (ÓÓÓÓriási csalódás...)
    Su100Y- hát nem tudom, valahogy nem a világom.
    Togom van (de minek?)

Van még más 6-os prém tank?
  • R3nton
    az 5ös orosz TD-t vedd, ha annyi még van, az nagyon jó állítólag! :D
  • patchaou
    Nem az, de nagyon ritkán lát 7-es tankot.
  • Lucifer001

• bekescsaba
    Melyik használhatóbb tank?

Excelsior vagy Ram II?

Égeti a zsebemet a Chi-Nu Kai arany......

Apropó, a Ram II limites?
  • Mardel
    Ezt a szart.

Megvettem a Panther 8,8-at.
    Zsinórban első 4 csata vereség.
    HP-mat megsebzem, cska a csapat fele piros játékos.

5. csatában ynerünk csak 50%-os találati arányom lett és 333 sebzésem, mert az eddig pontos fegyver teljesen becélozva átvált egy ruszki 0,5 pontosságú-ra és a tank előtt méterekkel esik le a lövedék...

Ilyenkor kell leszorzózni a tankot, persze...
  • R3nton
    Support tank, sniperezni kell vele. CDC ha már itt tartunk még rosszabb, mert még HE se kell, hogy hazavágja a modulokat. Toronyforgató mechanika lőszerrekesz, mindent kilőnek belőle sima AP-val is.
  • McFrost
    Mi lenne, ha nem ablakban futtatnád?
  • Piszkos  Fred
    Azt vágom, ki is szokta írni hogy elmentve, de a betöltőképernyő alatt úgy tűnik, nem működik ez a feature.
    Lényegtelen, ha nincs ötlet akkor újrarakom megint (egy hete a frissítéssel szarakodott) :D