banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az ellenfél vezet 4 vagy 5 ! tankkal, közte egy 3-as batchat szakasz. Live oaks-on az E75-el beszorultam a vasúti kocsik mögé, mert egyszerűen nem tudtam hova menni és 3 böszme nagy arty volt és szép tűzijátékot is kaptam tőlük meg a fene tudja hány egyéb tanktól, de a vasúti kocsik megfogták a találatokat, ha alatta lőttek, akkor meg csak leláncoltak.

Ami miatt érdekes, hogy ilyen tűzerőt magamra vontam, közben meg a csapatom kinyírta az ellenfeleket egyesével, mert nem volt támogatásuk, mind engem akart kiszedni a kocsik mögött.

Csak azért írom le, hogy bátran be lehet menni a vasúti kocsik mögé, jó fedezék arty ellen, de mozogni is kell persze kicsit, hogy alatta a többi ellenfél ne tudjon meglőni olyan egyszerűen. Szegény vasúti kocsikat szilánkosra lőtték, de nekem csak láncot szedtek le.