A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351469 +1 a t-25-re, féláron ajándék, de ez tényleg a klasszikus német med, fun célokra nem igazán alkalmas, de munkára igen: kreditet termelni és legénységet húzni. Figyelni kell a jó felszerelésre és a medes skillek is kellenek meg tényleg érdemes prém benyát használni (előre meg kell venni valamennyit féláras akciókban), mert több gyengesége van, de jól kikezelhető a dolog és akkor már jobb tank lesz, mint a normál tier5 medek. Nem akarok erről hitvitát, ez a véleményem és elég sok tier5 medet ismerek és úgy tartom, hogy a t-25 erősebb és jobb mindegyiknél jól felszerelve. Itt figyelembe vettem, hogy nyilván egy pitbull sealclubber módon kigyúrt tier5 med jobb lehet, de a legtöbb játékos átrohan a tier5-n, képzetlen legénységgel, félig kifejlesztett tankkal stb. Ezek sehol nincsenek a T-25 höz képest, mert még fullra kigyúrva is kb egál lenne a helyzet, így meg nem is kérdés, hogy erősebb. Jó mondjuk nekem a sok skilles német med banda van benne, az is dob rajta, de azért prémtank, hogy legénységet is húzzak benne. Sok vodkát ihatott a tervezője és/vagy már rég kirúgták, mert nem sikerült neki gyengébb prém tankot terveznie, mint a normál tankok 
Annak érdemes megvenni, akinek nincs egyszerűen lehetősége drágábbat venni, de kéne mégis a kredit. Bónusz ajándék, hogy a német med legénységet lehet húzni benne. Fun célokra nem tudnám ajánlani, nincs benne úgy semmi kiemelkedő, ez a tipikus jack of all trades / mindenben átlagos tank, pont ez a jó benne, hogy az ágyúja is jó végül is, kicsit szór, de célzásgyorsítóval, skillekkel meg persze kivárással találni fog, jó a gun depje (dombokon remekel és domb sok van mostanában), elég gyors, bár nehezen fordul és a tornya is lassan forog (kell a benya bele), átlag feletti hp-ja van és a páncélja néha pattint, a látótáv csapnivaló, de skillekkel és bino-val ki lehet javítani, igaz meg kell állni, de a célzás miatt amúgy is kell, evvan, ki kell találni a megfelelő játékstílust vele, nem nehéz. 750 arany az ára most az akcióban és gondoljunk már bele, egy átlag kör (800-1000 sebzés, 100-200 spot 1-2 frag) hoz 30-35e nettó kreditet prémiummal, ami nagyon jó. Ez a tank nagyon jól hozza a kreditet és nem nehéz vele a játék, megtanulható és a 800 körüli sebzés nem számít rendkívülinek. Egyszer láttam a dyaebl-t t-25-ben, neki 1200 az átlag sebzése vele, megnéztem akkor, szóval a pro-k 1000 felett mennek simán vele.
Egyébként a chi-nu-kai elég hasonlóan hoz, mint a t-25, én is meglepődtem, de jól használható kis tank, nagyon jó az ágyúja, csak kár, hogy nem nagyon érdekel a japán meg ág. Elakadtam a type61-n, qrva sok xp kéne még az stb-hez, úgyhogy tessék-lássék csinálgatom csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 15:21:45