418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mnemomic
    nekem megvan mindkettő és az obj-et sztárolják de szerintem a t62A sokkal jobb. még nem kaptam vele ammo racket -objen elég gyakori- a tornya meg nagyon op ha csak azt látják szinte minden tud róla pattanni. ja és fordulékonyságban nagyon jó jobb mint a obj. nem rossz a 140 sem de a t62 jobb szerintem.
  • András77
    Igen, ha tier9-be tesz, akkor meg elsunnyogok vele, bár akkor is lehet sniperkedni, de ha nincs több, mint 4-5 nála nagyobb tank, akkor megindulok vele.

Más téma, tegnap megvettem a t62a-t, kihasználtam az egy nap prémet és el vagyok ájulva ettől a tanktól. Egy 2,5 skilles csapat ment bele (majd az obj-ba megy a női legénység, az még jobb), de már így is valami fenomális ez a tank. Valami embertelen jó az ágyúja és az egész tank nagyon jól össze van rakva. Nekem eddig a batchat jött be, az e100,leo1 meg az fv4202 olyan, hogy kicsit kényszeresen megyek velük, nem igazán érzem őket és ez megbosszulja magát. Talán később, ha kifejlesztettem, amit akarok, rájuk áldozok több időt, de ami kapásból nagyon jó az a batchat meg a t62a eddig. Ezt simán előveszem szórakozásból. Abszolút megérte kifejleszteni és állítólag az obj még jobb, meglátom 200e xp múlva.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 22:57:39
  • toma77
    Viszont elég pattogós tud lenni, tényleg fun.
  • Mnemomic
    én egyet mentem vele, Himmersdolfra rakott 7 kill és 2300 sebzés lett vele. Meg is lett a tankász :) Ennyit mentem vele összesen ott az e25. De megtartom, azért csak megdolgoztam érte :)
  • András77
    Legénységet húzni jó a stug iv, ha nincs másik, normális prém tank a garázsban, de ezen kívül semmire nem jó. Ha lesznek majd ilyen x3,x5 napok akkor a legénység képzés miatt le lehet szorzózni, de én pl már az idejét sem tudom, mikor mentem vele utoljára. Semmi érdekes nincs benne, esetleg annyi, hogy az oldalával jól lehet a troll ágyúk he lövését fogni, van is meglepődés belőle ha sikerül beforgatnom és ott kapom a lövést.

A t28htc már jobb, azzal lehet mókázni, csak azzal meg túl agresszív az ember és akkor jön rá, hogy ez csak egy tier7 td, alig van hp-ja
  • toma77
    Én is így állok hozzá, csak hogy a garázsban nálam most kevés a hely.
    Dilemmázok is rajta.
  • Angelus1991ster
    Egy átütés buffot kaphatna az ágyúja. Gondolok itt a 110-es helyett 120-asra. Az a Stuk 40 l/48-as 75 mm-s ágyú még oké tier 4-ben, de afelett nemigazán.
  • OnkleTonto

:D:D
  • Kubukli
    Ez tényleg egy fos... mentünk egyet szakaszban és ennyi lepattanót régen lőttem. Közben a szakasztárs hero lett egy Su-85-ben.
  • Toweliee
    Azért nem adtam el, mert "szenvedtem" érte. A garázsban helyet nem foglal.
  • Toweliee
    Nagyságrendekkel jobb a sima stug. Alap lőszerrel használtam, golddal biztos jobb.
  • Kubukli
    Kösz, a STUG III A G-hez képest is felejtős?
  • yossarianHUN
    Én lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el, és egy másodpercig se hiányzott azóta se. Szemétrevaló vacak.
  • Toweliee
    Szerintem egy fos én nem tudok vele mi kezdeni. El nem adom, de elő se veszem.
  • Kubukli
    A STUG IV-ről mi a vélemény? Érdemes menni vele, vagy p_cshosszabbítonak maradjon csak a garázsban?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:06:53
  • Kubukli
    Annyira frusztrált már a StugIV LT-15, hogy inkább elővettem a nagy vasat újra.

Természetesen a szakasz küldik és a HOAX nélkül ez nem jöhetett volna létre, köszi.
    Kiemelném a nyerési esélyt. Tényleg úgy indult, hogy epic fail lesz ez is...
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:01:09
  • MuldR
    Tehat akkor elmondhatjuk, hogy a HOAX menne majd CW 2.0-zni.Hurra vegre hasznalhatom azt a 19 db tier 10es tankom :)
  • Sunsetjoy
    Majd...valamikor.... :)
  • joe662
    Mennèk èn is szivesen,de csak este 9töl tudnèk
  • Maala
    Azért számolj vele, hogy a videókari bottleneckedet majd korrigáld egy kis befektetéssel, Sunset. :P
  • Sunsetjoy
    Mivel a processzorom 2006-os (E6300), a videókártyám meg 2008-as (Geforce9600GT), már ideje volt :D
    Elvileg hamarosan meglesz egy 2013-as proci (i5-4440), meg egy 2014-es videókari (GTX750Ti). Talán azzal is elleszek úgy, mint a jelenlegivel voltam 5-6 évig:D
  • McFrost
    Én sosem játszottam olyat, de mennék. Igazából napok óta nem toltam, várom a peccset -.-
  • Solten
  • Toweliee
    Én szeretnék.
  • Solten
    Mehetunk, tok jokat stronkholdoztunk de a WG tonkretette a mokat a missziokkal :D (szocializalodja!)
  • R3nton
    Meg lehet próbálni legrosszabb esetben nem leszünk meg. Én is inkább kevesebbet tudnék lenni, mint többet de meg lehet próbálni, én támogatom.
  • patchaou
    Most már tudnék, de pár nap GTA V után amikor elindítottam a IV-et teljes volt a fapados hatás :)
    És hogy ne csak off legyen... : A wg pedig példát vehetne a R*-ról. Az elmúlt pár év alatt megtanultak optimalizálni...
  • yossarianHUN
    Na ja, részben nekem is közrejátszott, bár nekem évek óta a legnagyobb álmom, hogy full maxra húzva tudjak játszani a jó szarul optimalizált GTA IV-gyel:D
  • patchaou
    Mivel új gta jött épp ideje volt.Amúgy csak szerencsés véletlen egybeesés, de nálam minden új gta gépfejlesztést jelent XD
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 19:00:18
  • András77
    Múlt héten valamikor a tier8 brit artyt dupláztam, hogy haladjon az a projekt is kicsit, mert kell a CGC. Egy LTTB teljes gázzal rohant egy csapattársam felé, nem volt már idő becélozni, semmi, odavittem a műholdnézetet és ahogy volt, elengedtem a lövést, ami telibe vágta szegény LTTB-t.

Szóval igen, mintha érdekes RNG működne az artyk esetében, ami amolyan bináris logika, teljesen mindegy mennyire van becélozva, vagy eltalálja a célt vagy nem.

Nem először tapasztalom ezt, bár nem vagyok nagy artysta, majd valaki artyb..i megmondja a tutit.

Én olyan RNG összeállítást készítenék inkább az artyk szemszögéből, amikor full gázzal repesztő scoutot kikapnak autoaim-el, bár sejtem serb válaszát: minek mész az arty felé? Ha nem tetszik, ne játsszál könnyű tankkal.
  • yossarianHUN
    Mindenki most fejleszt gépet?:)
  • Sunsetjoy
    Erről jut eszembe, hogy persze hogy akkor csinálják meg a SD/HD kliens váltást, amikor komoly gépfejlesztés jön nálam :)
  • patchaou
    Sokáig Én is így voltam ezzel :) Most a következő cél a fix 60 egy értelmesebb felbontáson és monitoron :)
  • yossarianHUN
    De örülnék ha ilyen gondjaim lennének :D
  • yossarianHUN

Story of my life. De mindig megmondhassák az artysták, hogy mozogni kő:D
  • patchaou
    Engem roppant módon zavar amikor 60+ fps-ről fogja magát és leesik 30-ra. Sokkal kényelmesebb a szemnek és az agynak ha fixen ugyanannyi képkockát kell feldolgoznia. Inkább tolom állandó 30-35 fps-el minthogy 30 és 70 között ugráljon.
  • Pares
    Ha lesz belőle valami, akkor tudok jönni én is. A random csaták már nem nagyon izgatnak.
  • popey8
    Az fps limiter tudom mit csinál, de mire jó?
  • patchaou
    Ha valakit nagyon zavarna az ingadozó fps annak itt egy limiter.
    engine_config.xml
    a res_mods/0.9.6-ba kell másolni. Alapon 60-ra van állítva de igény szerint változtatható.
  • yossarianHUN
    Én speciel legkésőbb 9-ig szívesen beugornék olykor-olykor CW-zni. Csak ne legyen belőle sértődés, ha nem rendszeres a jelenlét:)