A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352460 Múlt héten valamikor a tier8 brit artyt dupláztam, hogy haladjon az a projekt is kicsit, mert kell a CGC. Egy LTTB teljes gázzal rohant egy csapattársam felé, nem volt már idő becélozni, semmi, odavittem a műholdnézetet és ahogy volt, elengedtem a lövést, ami telibe vágta szegény LTTB-t.
Szóval igen, mintha érdekes RNG működne az artyk esetében, ami amolyan bináris logika, teljesen mindegy mennyire van becélozva, vagy eltalálja a célt vagy nem.
Nem először tapasztalom ezt, bár nem vagyok nagy artysta, majd valaki artyb..i megmondja a tutit.
Én olyan RNG összeállítást készítenék inkább az artyk szemszögéből, amikor full gázzal repesztő scoutot kikapnak autoaim-el, bár sejtem serb válaszát: minek mész az arty felé? Ha nem tetszik, ne játsszál könnyű tankkal.