banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Igen, ha tier9-be tesz, akkor meg elsunnyogok vele, bár akkor is lehet sniperkedni, de ha nincs több, mint 4-5 nála nagyobb tank, akkor megindulok vele.

Más téma, tegnap megvettem a t62a-t, kihasználtam az egy nap prémet és el vagyok ájulva ettől a tanktól. Egy 2,5 skilles csapat ment bele (majd az obj-ba megy a női legénység, az még jobb), de már így is valami fenomális ez a tank. Valami embertelen jó az ágyúja és az egész tank nagyon jól össze van rakva. Nekem eddig a batchat jött be, az e100,leo1 meg az fv4202 olyan, hogy kicsit kényszeresen megyek velük, nem igazán érzem őket és ez megbosszulja magát. Talán később, ha kifejlesztettem, amit akarok, rájuk áldozok több időt, de ami kapásból nagyon jó az a batchat meg a t62a eddig. Ezt simán előveszem szórakozásból. Abszolút megérte kifejleszteni és állítólag az obj még jobb, meglátom 200e xp múlva.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 22:57:39