World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott van hogy "they", szóval gondolom az ellenséges csapatra gondolnak, magyarán ha jól értem akkor az előtt kell sebezned/kilőnöd egy ellenséget, mielőtt az ellenségtől bárki sebzi bármelyik csapattársad.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pedig lélekben én is arra készültem. Az még "kényelmesen" teljesíthető is lett volna, gondolom ezért is vették ki. Ennyi időm sajnos nincs játszani, így részemről is ugrott az egész.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Maala
T8-ra csak úgy van esélyed, ha karácsonykor bedobják... És ált. akkor is csak 1 nemzetére max.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

wz131-nél nem zavar a lövegsüllyedés, ennél nagyon

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

A 112-nek jobb a fajlagos teljesítménye, de rosszabb a talajellenállása. -1°-al jobb a lövegkitéríthetősége, de a WZ-111 célzóköre nem esik szét annyira.
A lényeges különbség a homlokpáncél. A WZ-111-nek az effektív védelme a löveg magasságából 200-235 mm. És ez a maximum, ha be van forgatva akkor ennél csak gyengébb lesz az ellenfélhez közelebb eső oldala. Míg a 112-nél 225-255 mm az effektív védelem és ezt még lehet fokozni a beforgatással.

Mivel a 121-ben nincs legénységem csak a WZ-111 1-4-ben meg a 113-ban, muszáj lesz ráhajtanom a WZ-re. A T-34/85M-nek jobban örültem volna.
Hát ez nagyszerű.
Köszi a válaszokat.

Zegi Norbi HUN
Jól érted :) A T34-es küldi az oroszoknál lesz, ha jól tudom.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sunsetjoy
Jaja, de mint kiderült, soha nem is akartak T-34-85M missziót (legalábbis itt EU-n). Az fals infó volt, félreértésből (vagy direkt rossz infóból) származó full spekuláció. Sajnos.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

xotyi
Hát igen, a lövegsüllyedés hiánya az kikerget a világból(már a szovjet T54-nél is vágom néha a pofákat, és nagy meglepődésemre az AMX 12 is elég gyenge ebben a tekintetben ) a mostani pálya redesign-ok meg nagyon nem kényeztetnek el olyan járműben ülve aminek nincs vagy nagyon korlátolt a lövegsüllyedése, egy csomó helyet nem tudsz kihasználni normálisan és mivel nem vagyok egy pró játékos néha több idő megy el a tank helyezgetésével mint az érdemi harccal, és az átütés problematikája még csak ez után jön:D

Trance&Friends nothing more..

Ez a Wz-111-es küldetés jött be a T34-85M helyére, jól értem?
Tehát a "szerezz minden nemezettel 50000 Xp-t" törölve lett?

én pont nem rég kezdtem el a kinai nehéz ágat...type 58-nál járok, annyira nem rossz tank, de nem is jó. Egy közepes. Néha jól adja a dolgokat, néha a pokolba kívánod. Ha tier 6 nál nagyobb az ellenfél sok esélyed nincs, csak ha béna. Nekem a legjobban erről a tankról a löveg süllyedés hiányzik de az piszkosul....túl sokat kell tornázni vele, hogy megfelelő fedezékből tudj tüzelni. Ami pozitívum hogy pontosnak mondanám a löveget. azaz körülbelül oda lő ahova célzok. (Lassan hozza kreditet)

Zegi Norbi HUN
Annyira nem teljesíthetetlen. A TD-s nem lesz nehéz , FV-vel nagyon sokszor 8000+ damage jön. Talán még az arty és a med lesz valamivel könnyebb. Számomra a light ami nehéz lesz, mert nem szeretem őket, na meg heavy tanknál az a 18000 eléggé durva.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

2.nál meg sztem el van írva és nem they hanem it, az lehetetlen, hogy az egész bobby csapatod ne kapjon sebzést míg te kiszedsz 2-3 tankot...Vagy??? Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.12. 16:14:46
igen, de először azt hittem úgy van, hogy lőj ki 3 enemy-t, míg az ő csapatuk (nem csak az adott tank, akit kilövök), nem sebzi az én csapatom egyik tagját sem. Az úgy elég kemény lenne... Így még oké, mert mondjuk előre mész az FV-vel és kipattintasz egy 8-ast, meg mondjuk egy másik kempelő 8-ast, aki még nem sebzett, és meg is van az NDK-s T-55 követelménye.
xotyi
Pfff... a vért hugyozás enyhe kifejezés.. francia meg kínai grindtől ki fog hullani a hajam AMX12 t, és a kínaiaknál még csak a Type T34-nél tartok és ahogy hallottam pár embertől a Type 58 nem lesz vmi kiemelkedő élmény... fuckyeah.. Ér az a WZ ennyi xanaxot?:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.12. 16:06:01

Trance&Friends nothing more..

benne van a before szócska, ami annyit jelent hogy "mielőtt"
Sebezz meg egy ellenséges tankot mielőtt ők megsebzik bármely csapattársad.
Ölj meg egy ellenséges tankot.......

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.12. 15:55:51
Main – Cause damage to an enemy vehicle before they damage any of your allies.
Additional – Win the battle.
Main – Destroy an enemy vehicle before they cause damage to any of your allies.
Additional – Win the battle.
Main – Destroy 2 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
Additional – Win the battle. Survive the battle.
Main – Destroy 3 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
Additional – Win the battle. Survive the battle.
Mission #13 You powerful gun is a force to be reckoned with.

Várjatok, azt hiszem rájöttem :D Ez most arra vonatkozik, hogy az adott tank nem sebezheti a csapatot, amelyiket kilövöd, ugye? Én idáig úgy értelmeztem, hogy úgy szedjél ki 3 tankot, hogy közben az egész csapatod nem kap sebzést. De az lehetetlen lenne :D
Ilyen amikor mindent magadnak kell csinálni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mennyi idő is lesz ezekre? :D
jó ha 1000 ember megcsinálja ezeket :D

a hülyék nem tudják megcsinálni
a pro játékosoknak meg lehet nem lesz kedve ennyit szopni egy tankért...
maradnak az elvetemült jó játékosok :)
Micsoda? A hibrid Firefly-t kapjuk?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon remélem, hogy nem, mert akkor felkészülhetünk a teljesíthetetlen küldetésekre, amit megint csak az fog tudni megcsinálni, aki a pénzét költi...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

az objecteseken jokat nevetgelek :)
ebbol igy, nem tudom hogy lesz majd ketszerannyi mint a kv220bol :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.12. 15:40:39
Ha bejön a token a WZ-ért dolog, akkor ott is elsütheti. Ráadásul drágábban is, mondván, hogy több tankot kapsz érte.
a T28 még bőven elmegy....
olvasd át az Object 260-as misszióit és majd utána beszélgetünk :))))

(betegek ezek a WG-sek.... a gamerek 99%-nak esélye nem lesz megcsinálni az object-hez a missziókat...
én nem tartom magam béna játékosnak, de így elnézve, hogy miket kell teljesíteni érte...... nincs az a pénz amiért megcsinálnám)
ezzel az individual mission-okkal befürdött a WG :D
ebből, hogy csinál pénzt?!?!? sehogy
en most futom at oket, fenn vannak ftr-en, de szerintem mar a t28c-nel is van par bemakolos :)
Tono34
Így kb "féláron" vehetnek egy T8 prémtankot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lehet, épp azt tesztelik, mennyire hajlandóak a népek a küldiknél direkt a zsebükbe nyúlni.

Ezek a wégések a sz.rból is aranyat tudnak csinálni. Grindel a koma, de ahogy sokan vannak, egy vagy több nemzetből nincs még normális, fullos tier6 tankja és akkor arról ne is beszéljünk, hogy egy tier6 tankkal igencsak időigényes összeszedni a 150e sebzést meg a 150 killt.

A koma ezért vesz néhány tokent, mert azt mondja, hogy 1-3 tokent és 10-30 EUR-t még megér neki ez a tank. Zseniális, komolyan mondom.

Ezt a rendszert be kéne vezetniük az IM-re is. Még én is elgondolkodnék rajta, ha mondjuk az obj260-hoz 1-2 token kéne csak. Nem tudom lesz-e ott is, csak gondolkodok ezen és ámulok, hogy milyen zseniálisak ezek a WG srácok.
És biztos lesznek egy csomóan, akik kifizetik... pfff

teszten el lehet már olvasni az összes jutalom tankhoz szükséges missziókat....
sok sikert aki rámegy az Obecjt 260-ra :DDDDDDD *enyhén nehezek a missziók.....
T28 Concept még egész könnyű lesz :)

*enyhén nehezek értsd: KURVA nehezek!!!!
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.12. 15:13:22
Ettől féltem. Jobbnak tűnik a T-34-85M-es küldetés.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.12. 15:02:38

angelus1991ster.blogspot.hu

Köszi!

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GabeE3e
Elvileg lehet majd pénzért átugrani egy-egy nemzetet a WZ küldiben, orosz szerveren 10$/nemzet és Shopban lehet venni ezeket a csomagokat.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

A 112 nem lándzsaorr és jobban is döntött, bátrabban lehet forgatni.

Úgy is fogalmazhatta volna, hogy végre egy misszió a munkanélküliek és/vagy családi kötelezettségektől menteseknek, ergo "igazságos :DDDDD
Ennyit szerintem még a Type 59-ért is nehéz lenne gründolni.

Így van! Mindenki más megértette, hogy megint bunkó voltál, és jöttél flémet generálni egy olyan játék topikjába, amiről már minimum 50-szer kinyilatkoztattad, hogy már nem is játszol vele :D

Gyengébb a 112-nél? Én mintha azt olvastam volna, hogy jobb a frontja, és a RoF-ja is. Akkor miben rosszabb?
Telefonról vagyok, melóból, úgyhogy most nem igazán tudok utána nézni, azért értetlenkedek kicsit :)

nem tehetek róla, hogy egy mondatot nem tudsz értelmezni :DDDDDD
rajtad kívül szerintem mindenki más megértette....
"na végre egy igazságos tankmisszió!!!!!
buzi prémes statpaddereknek nem lesz most nagy előnyük a normál játékosokhoz képest :)"

Ezt most hogy is kell érteni ? Aki prémes az buzi ? ... és egyben statpadder is ? Vagy csak azok nem lesznek előnyben a prémesek közül akik buzik és egyben statpadderek is ? És ha nem nagy akkor kis előnyük lesz ? ... és az pontosan mi is ?
Jó lenne, ha jobban figyelnél mit írsz, hogyan fogalmazol.
Sunsetjoy
Én is ha odakerülök, akkor majd húzok inkább mindenféle legénységet, szinte végig dupla crewxp jár. Meg féláron egy-két cucc.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

112 gyengébb kiadásban, és az se jó semmire.

Áh, reménytelen. Inkább bele se kezdek. Vagyis már be is fejeztem. :D

Count Adyn
Hát igy konkrétean a tököm se fog karácsonykor a gép előtt rohadni egész nap szoval ezis felejtős:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nézd meg, hogy mennyi az átlagdmg-ed a használni kívánt tankokkal. Ezt oszd vissza a napi céllal és döntsd el, hogy akarsz-e/tudsz-e menni annyi csatát naponta.
:D

Szerk.: nekem nem ér annyit (nem megyek annyi csatát naponta).
Utoljára szerkesztette: stork13, 2014.12.12. 13:26:26
Ez a WZ-111 megéri a grindet? Ahogy számoltam, 35 nap lesz a küldire (dec. 15. reggeltől jan. 19. reggelig? 19.-ét már nem számoltam bele), naponta 30000 sebzést és 30 kill-t kell csinálni összesen ami azt jelenti, hogy nemzetenként napi (kb.) 4286 sebzés és 4,29 kill szükséges. Javítsatok ki, ha elszámoltam valamit. 6 nemzettől vannak tankjaim, amikkel elméletileg meg tudnám csinálni, de a japán T6-ot még ki kell fejlesztenem (30+k xp), és stock 6-os Chi-To-val nem hiszem, hogy tudnám ezt teljesíteni (feltéve egyáltalán, hogy 15.-éig sikerül kifejleszteni)...

popey8
Ilyen volt tavaly is. Egy-egy nemzet tankjai lesznek akciósak az általad leírtak szerint adott számú napig. Pl. dec. 15-től kínai 20-ig. Utána 5 napig német és így tovább.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lehet hogy volt egy munka fázis, amikor még gondolkodtak rajta.

Aztán amikor a főnökség elé került a tervezet, akkor mentek a kihúzások:

- Sokak számára teljesíthető T-34-85M küldetés ? Kihúzva
- 9 nap prémium csak úgy a plepsznek ? Kihúzva

Vegyék meg a rohadt prém napokat, és görnyedjenek egész nap a gép előtt, mert jövőre megint megpályázzuk a best of MMORPG címet.
Az meg nem megy úgy, hogy fingilingi küldetésekkel kényeztetjük őket !! Ide a vodkámat rabszolga !