418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #356295 Azért az felemelő érzés mikor 30 méterre lévő célpontot téveszti el a lövés.
-
Nosztalgiázz :)
-
Amint leveszik róla a troll csüvet okés lesz, addig OP shit -
Angelus1991ster #356292 T49 tier 8-as könnyűharckocsiról mi a véleményetek? -
yossarianHUN #356291 Én közvetlenül a soft wipe után kezdtem a játékot:)
Akarták most áprilisban, csak aztán nem jött össze, annyira más volt még technikailag az a verzió, hogy nem tudták ráhúzni a mostani motorra. -
Nazarov77 #356290 Hmm GW Panther is van benne akkor ez annyira nem régi :D
Ez az igazi, szerintem 0.4.5ös verzióból van amivel a zárt béta indult és én is kezdtem. Hú de nosztalgikus, régi név/tank mutató rendszer ( ráviszed az egeret a tankra, kiírja a nevét, és szép lassan elhalványul utána ), gagyi lepattanó hang és itt még nem voltak consumeablek az a 0.5. valamennyis patchel érkezett 2010 szeptember elején a soft wipeal együtt, a visszakapott XPből emlékszek az új Jagdtigert fejlesztettem ki, az volt az egyetlen tier 9es TD az egész játékban akkor :D
Április elsejére egyszer beüzemelhetnék ezt a régi verziót poénból, szívesen nosztalgiáznék egyet vele :D
szerk: francba közben kiszúrtam pár amcsi tankot akkor ez későbbi verzióval készült ><
Régi szép idők mikor az amcsi heavyk bugosan érkeztek és 120%os volt a páncéljuk, meg a 105mmes lövegük 360at sebzett :D
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.13. 10:45:25 -
Már itt is grafikabuzulás megy? :))
Én a nyílt bétától ugyanazon a gépen nyomtam (ugye kb 4 évig), majd tízezer meccset még szar nettel ráadásul. Lassacskán lekényszerültem alapgraf, majdnem minden minimalra (de 1280x1024-be), dx9-szerű történetre.
Egy hete fullHD, maxon szinte minden (csak a csillivilli zavarókat vettem lejjebb), stabilabb 55-60 fps, mint korábban a 40-60. Szóval a komoly különbség, de....nem esek annyira hasra tőle, nem is fitymálom le, a játékmenet számít- azt meg tudjuk hogy milyen. -
Egek :DDD
pár dolog sose változik azért, pl:
- ótvar szar hangok megmaradtak
- idióták (15-5re kaptak ki)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.13. 03:33:13 -
-
Na meg az eles szero a zero fizikaval. Nem lehetett eltolni a kilott roncsot. Tomenytelen bug volt, a tankok rendre a sziklahoz ragadtak. -
yossarianHUN #356285 Ez szép és jó, de még mindig nem mondtál semmit, amit a játéktól vártál, csak azt, hogy "jobb lesz". Aha. És mitől lenne jobb? Vagy miért rossz? A grafikát meg hagyjuk már, még egyszer mondom, ez egy alfa, tudod hogy nézett ki a WoT, mikor alfa volt? Így. -
yossarianHUN #356284 Megmondom őszintén, eddig összesen háromszor lőtt rám arty (kevés van belőlük hála mindennek ami szent), de igen, kapsz pár másodperccel előtte értesítést. Ennek a gyakorlati haszna vitatható, mivel egyrészt az MBT-knek nincs olyan mozgékonysága hogy elég messze ugorjanak ilyenkor, másrészt meg mindig megvan az esély, hogy épp rossz irányba indulsz meg, és pont a lövésébe vetődsz bele. Viszont a lelki felkészülést segíti. Egyébként lövés után fel is villannak, csak jelző nincs a fejük felett, így ha épp arrafelé nézel (és nincs köztetek egy hegyoldal), akkor már foganatosíthatod is a retorziót. Mondjuk itt is láttam már artyt sarok mögül kikukkantó tankot telibeverve kicsapni, úgyhogy vannak félelmeim, de a WoT-os helyzetnél mindenképp jobb (csak az lehet). -
Azt raktam rá.Eddig bejön,egész jól lehet vele gépészkedni
,és az eleje néha olyanokat pattint hogy csak lesek
Az imént volt,hogy rám mászott 1 T57ht+1 t54e1+wz132,mindegyik kb 600+hp-n,nekem kb 1k,lelőttek 260ra de egyik se ment el onnan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #356282 Jaja, ezek tetszenek, de emiatt nem hagyom ott a wotot. -
TuskoMobile #356281 Hát lehet túl sokat vártam tőle xD
Azért jó volna majd valami tökéletesebb tankos alkotás mert ezek nem csak grafikai szinten de játékban is alulmúlják az igényeket szerintem 2015
és nem egy szimulátort várnék. -
AlucardHuN #356280 Az artyk ott kissebbet sebeznek valamint kapsz jelzést is? Plusz érdekesség van amiben még más? -
yossarianHUN #356279 Nekem bejön, csak az FPS dropokat oldják meg, meg tegyenek be valami normális élsimítást. Egyébként meg nem tudom mit vártál, tartalom még persze nagyon kevés van benne, elvégre ez még csak béta sincs. Gondolom nem játszottál a WoT alfájával, hát szívszélhűdést is kaptál volna tőle, ha az AW ennyire kiveri a biztosítékot.
Nem tudom milyen világmegváltást vártál, amit én reméltem, azaz a gyengített artyk, és a játékosbázis felé reszponzívabb fejlesztők, azt meg is találtam. Már csak tartalom kell, és grafikai egyengetés, és nálam tuti befutó. -
Angelus1991ster #356278 Videót csak láttál róla? Szerintem nem rossz.
Pl. egy-két effekt jó lett : az ágyúcső füstölése, föld porzása lövéskor, esőcseppek effektjei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 23:13:43 -
Toweliee #356277 Nem tudom, nem ismerem az aw-t. -
Angelus1991ster #356276 Furcsa, hogy T-62-vel a 25-35 km/h is száguldás.
Mindkét réteg ugyanúgy lesz, mint a WoT-ban.
Szerencse, hogy az interface is szinte ugyanaz. Nem kötelező átmenni , meg ilyenek. Egyfajta folytatása a WoT-nak.
Ha Type T-34-el van kedvem menni ott a WoT, ha Abrams-el akarok menni ott a Crysis-WoT (AW)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 23:10:58 -
Toweliee #356275 Én azt remélem, hogy sokan a gyengébb játékosok közül átmennek a modern vasak miatt. -
TuskoMobile #356274 eléggé elbaltázott játék xD konkrétan sikerült egy wot copyt összehozniuk gyalázat hogy ilyen agyhalottak készítenek csak játékokat már megbántam hogy befizettem rá mert semmivel nem lett jobb mint a wot + amit vártam hogy valami jobb átdolgozása lesz ennek a tankos lövöldének
Dísz kocsik is nagyon csúnyák nagyon fölöslegesek és átlőni csak egyenként lehet szép robbanásonként remek. -
Lorder #356273 Mediummal +2 tiert kell ölnöm top tierbe rak only, ha gyújtanom kell minden tankkal sikerül kivéve meddel, artyval +1 Tiert kell ölni 80% várososmap+ only top tier..mi a polák f**t kell csinálni ahhoz hogy a küldetést meglehessen csinálni? -
Lucifer001 #356272 Lesz ma CW ?
-
Toweliee #356271 Ugyanaz a réteg lesz. -
Rammer-stab-venti, igen. Esetleg, mivel jó a kamo ratingja, ezért lehet periszkóp, távcső is CW-re, kérésre. -
András77 #356269 Azt hiszem, hogy erre nem túlzás azt állítani, hogy lehoztam a csatát az igencsak gyengécske csapatomnak. Csináltam pár jó sebzés "trade"-t az elején, egy lövést bevállaltam és cserébe 3-4-t kiosztottam és ezt több tankon megcsináltam. Az ellenség gerince meg is roppant hamar, mert ilyen brutál hp veszteséget nem tudnak kiheverni.
A T57h tetszik nekem a legjobban a tier10 tankok közül, ha már tele van a búrám a sok egységsugarúval, akkor megyek és pusztítok vele egy kicsit. Hatalmas fun faktora van ennek a tanknak, aki esetleg gondolkodik benne, tényleg érdemes kifejleszteni, az élmény, amikor leláncolom az is3-t és kiosztom neki az adagját, megfizethetetlen. A francia nehezet is kipróbálom majd, de az még egy hosszú grind lesz.
yossarianHUN #356268 Azért az AW játékosállománya is kezdi hozni a WoT szintjét...
Angelus1991ster #356267 szarok az eventek, bezzeg más régióban...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 18:46:58 -
az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait -
Angelus1991ster #356265 Hagyjuk a faszba az egészet. Mindenki menjen játszani. -
A vkDB a t-34 német változata egy az egyben, de klónnak nem tekinteném, mert eltér annyira tőle, ahogy a Tas a Párduc alapján tervezett, de azért eléggé eltér a német Párductól.
Ő arra értette, hogy bizonyos jegyeik ezen tankoknak a Tas-on is jellemzők.
pl a t-34/vkDB középső döntetlen frontlemeze, csak mivel a német ipar nem tudott lekerekített,öntött páncélt legyártani, így ott döntetlen lemez került oda, hasonlóan a löweéhez, tas-on is megtalálható ez.
Vagy az 50 100 oldalemezei amik benyúlnak szemből, ellehetetlenítve a sidescrapet, hasonlóan a tigris P-hez pl.
Azt, hogy a type 61 vagy leo1-en milyen hasonlóságot vélt felfedezni fogalmam sincs mondjuk.
Szerintem félreértettétek:D
-
yossarianHUN #356263 - "Tas-klóntankok?"
- "Az bennt van, nevük: AMX 50 100, Type 61, VK3002DB , VK3001D és Leopard 1." -
Angelus1991ster #356262 De ki írta, hogy a Tas-ról mintázták később az AMX 50 100-at, Leopard 1-et?
Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos járművei 1914-1945. -
Akinek van ojjektum 140-e,az milyen felszerelèssel hasznàlja?
Bia màr van.Rammer+vertstab+venti? Vagy venti helyett tàvcső,esetleg egld? -
yossarianHUN #356260 Könyörgöm, ne kezd az értetlenkedést. A kollega közölte, hogy a VK DB, Leo 1, AMX 50-100 (lol) Tas klónok. Erre mondtam, hogy akkor ennyi erővel a Tas mennyire Párduc klón, mivel a formai jegyeit abszolút a Párductól örökölte, a Párduc ágyúját akarták eredetileg beleszerelni, és a tervezésekor az volt a nem titkolt cél, hogy legyártsuk a saját, "magyar Párducunkat". Ez számomra kimeríti a klón fogalmát. -
A párduc alapján készült, nem copy-paste.
A tigris 2-es nagyobb párduc copy-paste mint a tas. -
Butaság lenne a Tas-t párduc klónnak nevezni.
Igazából kicsit túlzásba viszitek a klón témát.
Akkor is klón, ha a torony teljesen más vagy ha minimális formai eltérések vannak, de még akkor is klón, ha más páncél értékeket kap.
Fury egy klón tank,rudy egy klón tank, ellenben ha mondjuk a játékban külön lenne a kv1 alap torony és fejlesztett tornyú változata már nem lenne igaz rá.
-
yossarianHUN #356257 Mivel nem kaptunk Párduc licencet, megpróbáltuk megépíteni a saját Párducunkat, a Párducot minél ügyesebben koppintva. De tudom, a német és francia mérnökök tőlünk tankmágnás szittyáktól lesték el a tervezés minden csínját-bínját 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ááá, dehogy volt Párduc copy paste :P -
Angelus1991ster #356256 Persze, hogy nem Tas-klónok. ááááááá :D
Tas megtervezése és építése éppen a Párduc nem odaadása miatt kezdődött el. 200 millió márkás licenszdíj helyett inkább megterveztünk egy saját harcjárművet.
Ezekben a tankokban csak a Tas egyes jegyeit látom/ belelátom.