banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azt hiszem, hogy erre nem túlzás azt állítani, hogy lehoztam a csatát az igencsak gyengécske csapatomnak. Csináltam pár jó sebzés "trade"-t az elején, egy lövést bevállaltam és cserébe 3-4-t kiosztottam és ezt több tankon megcsináltam. Az ellenség gerince meg is roppant hamar, mert ilyen brutál hp veszteséget nem tudnak kiheverni.

A T57h tetszik nekem a legjobban a tier10 tankok közül, ha már tele van a búrám a sok egységsugarúval, akkor megyek és pusztítok vele egy kicsit. Hatalmas fun faktora van ennek a tanknak, aki esetleg gondolkodik benne, tényleg érdemes kifejleszteni, az élmény, amikor leláncolom az is3-t és kiosztom neki az adagját, megfizethetetlen. A francia nehezet is kipróbálom majd, de az még egy hosszú grind lesz.