banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Hmm GW Panther is van benne akkor ez annyira nem régi :D

Ez az igazi, szerintem 0.4.5ös verzióból van amivel a zárt béta indult és én is kezdtem. Hú de nosztalgikus, régi név/tank mutató rendszer ( ráviszed az egeret a tankra, kiírja a nevét, és szép lassan elhalványul utána ), gagyi lepattanó hang és itt még nem voltak consumeablek az a 0.5. valamennyis patchel érkezett 2010 szeptember elején a soft wipeal együtt, a visszakapott XPből emlékszek az új Jagdtigert fejlesztettem ki, az volt az egyetlen tier 9es TD az egész játékban akkor :D

Április elsejére egyszer beüzemelhetnék ezt a régi verziót poénból, szívesen nosztalgiáznék egyet vele :D

szerk: francba közben kiszúrtam pár amcsi tankot akkor ez későbbi verzióval készült ><
    Régi szép idők mikor az amcsi heavyk bugosan érkeztek és 120%os volt a páncéljuk, meg a 105mmes lövegük 360at sebzett :D
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.13. 10:45:25