418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    A 110 nel nincs sideacrap. Vagy az oldaladat vagy a csuka orr oldalát lovik be. Legjobb ha szemben állsz es el tudod rejteni az alját. Top gun érzésre nem tud annyi atutest mint ami ra van írva.
  • Lichtmaschin
    Van egy francia prémium artim néha játszogatok vele, 40 lövésből 3 talált meg nemi splash, Elvileg statok alapján mar nem vagyok bena, de a jatek megis igy gondolta. Artiknal biztos vagyok benne hogy van valami csalás. Hogy averpistik ilyen pontosan tudnak kilőni egy mozgó tankot. Múltkor t71-el nem birtam leforogni egy gwpanthert, 60 felett mentem, mert lejtő volt, ő pedig telibetalalt ugy hogy elotte fordult 90 fokot. Tobbszor visszanéztem tuti bunda. Mostanában ha arti van Sosem sietek hogy ne én legyek az első spot mert igy is engem akarnak kiszedni....
  • Gyuszopapa
    Én 2 hete kaptam be IS-4-el,fullról maradt 46 HP.Megálltam becélozni valakit 3 másodperc volt talán.De hát én voltam a balfasz mert elindítottam a játékot.

#366450:egyre mélyebbre kerül ez a játék játékosszintileg.Amúgy nem is tudtam hogy kötelező ezt a játékot játszani mert egyesek úgy játszanak mintha ez muszáj volna és nem tetszik nekik ezért beleszarnak.20-30 ezer csatával a hátuk mögött mennek a pályán mindenfelé mint a mérgezett egerek.
  • Master91
    papírba lőtt egy orbitális sebzésű ágyú HE lövedékkel
    50 valahány secig tölt
  • yossarianHUN

És éljen a WoT úgy általában. Full HP-ról. Nem, nem álltam meg egy pillanatra se, de tudom, én voltam a f*sz, mert nem csináltam triplaszaltókat, vagy kempeltem egy bokorban. Na ezért fogom pillanatokon belül végleg itthagyni ezt a fosrakást az AW kedvéért, ha nem csinálnak valamit ezekkel a férgekkel (de nem fognak). Komolyan, már csak hetente egy-két csatára lépek be, de azonnal jön egy marék ilyen, és megint verem a falba a fejem, hogy miért voltam én olyan hülye, hogy megint elindítsam a játékot. Csak vérnyomásnövelésre jó.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.17. 01:19:17
  • yossarianHUN

Éljen a T10. Egyébként megnyertük, mert a hősies nullasebzőink befoglaltak.
  • Kryon
    A 9es ugyanaz mint a 8as prémium WZ csak jobb ágyú van rajta. Az alsó lemezt belövi minden, de a többi része kemény.
    Kínai tankokat ritkán látni, pedig nem rosszak, teszten próbálgattam őket.
  • yossarianHUN
    A leendő T10 japán heavy:

Már most látom, hogy nem fogom akarni kihúzni
  • lexlutor
    minap csataban szembol a 9est egy chi-ri lotte at ap-vel 50 m-rol, 3bol 3x...
    aza csukaorr aztan vegkepp enm er semmit.
  • András77
    A 110 jó, viszont tier9-10-t nem nagyon dicséri, akinek van. 113-t szinte alig látni csatában, ami azért sokat elmond róla.
  • vasasgabri
    Köszönöm,akkor még inkább várom a következőt. Az IS2-őt lehet megtartom véglegesre.
  • Sunsetjoy
    Ha az IS2 tetszik, szerintem a 110-et is kedvelni fogod. Az utána következővel még csak ismerkedek, de ha jól állsz be, képes komoly lövéseket megfogni. A tier 7-8 bejövős volt kínaiaknál, de a 110-re csak fullosan, meg célzás és töltésgyorsítóval mondtam azt, hogy na, ezzel nem szenvedés a játék, a további grind (a t9 felé).
    Addig úgy tűnt, mintha épp akkor céloznál egy bazookával egy stoptáblára, amikor futottál vele 100 métert, szóval lihegsz, meg himbálózik a célzókád :D
  • vasasgabri
    Az IS2 vonalat érdemes végig csinálni? A 8-10 is hasonlóan jó? Eddig elég jó vele játszani még nekem is sikerül jó köröket menni.IS2 Ami számomra vonzó hogy még nincs ki fejlesztve és mégis elég jó. A többi nemzetnél ezt nem nagyon tapasztaltam.
  • Kryon
    Kedvencem, amikor a 200+ mm AP pattan lightról. Át kéne mennie az egész tankon és kijönni a másik oldalán...
  • FosTalicskaa
    Szó sincs arról, hogy kivitelezhetetlen, csak sokkal több adat szükséges hozzá és túl sokat épít a feltételezésre. Az, hogy 15 jó játékost összeraksz és elvárod, hogy szinte mindig nyerjenek az már a jóslás kategória... nem megbízható. A főnököd meg utána nyugodt szívvel fejedhezvághatja a nagyszöveget, hogy hát ez bugos meg szar mert nem azt csinálja amit kellene, jogosan. A korrigált rng-t pedig igen nehéz megkerülni. Ha valaki sok negatív szorzót kap az mindegy milyen játékos abban a meccsben senkit sem fog, eltalálni, nemhogy átlőni meg sebezni... + fordítva pedig a paradicsomok majd stabilan kapáslövésekkel lebontják akár lövegpajzson keresztül is, mert miért ne...
  • Solten
    Van termeszetesen szorzo is, csak hogy biztos legyen; Feltunt amikor 13 90-el az otodik nullasat lottem egy light seggebe zsinorban. Furcsa mod lecumiztunk 15-2-re 4 perc alatt, hirtelen mindenki elfelejtett jatszani.
  • patchaou
    Ja. Nem egyszer megtörtént már, hogy a full kék/lila csapatból mindenki csak pattogott meg luftot és 0dmg-t lőtt míg a narancszöldek lőttek egy két ammoracket és kapáslövésből sebeztek majdnem minden lövésükkel. Persze ez lehet akár véletlen is XD
  • Solten
    Miert a WG-fele ratio (gondolom nem az xvm-el b@szakodnak) alapjan billenteni a merleget az egyik iranyba olyan baromira kivitelezhetetlen?
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.06.16. 14:45:34
  • FosTalicskaa
    Az a baj, hogy ti wn színekben meg képességekben gondolkodtok, de programozó szemmel szerinted mit egyszerűbb implementálni és karbantartani? A playereket a képességeikkel, statisztikáikkal aztán reménykedni, hogy a jók tényleg jók lesznek e vagy sem, vagy azt hogy összeraksz 2 csapatot megfestve, hogy melyik oldalnak kellene most már tényleg nyernie, majd kapnak valami szorzót, hogy "A" csapat +50% esélyjel fogja eltalálni az ellenfelét, +60%-al nagyobb sebzés és átütésértékek jönnek ki náluk, talán még látótávolságra is megy némi kis bónusz, B csapat meg ugyanezt megkapja csak éppen ellentétes előjellel és hoppá, képességtől függetlenül az egyik oldal tarol, míg a másik az csak szenved, míg 2-3 perc múlva ki is radírozzák őket a térképről. És, hogy ne legyen olyan látványos a csalás a vesztes csapatból van 2-3 kijelölt player akik szintén jó értékekkel mennek csatába, hogy míg 12 játékos 0 dmg szint környékén megreked addig ők azért odavágnak 2500-1500 dmg-et is (ez is képességfüggetlen), de a lényegen ők sem tudnak változtatni az előre eltervezett dolgokon és már nem is annyira feltűnő, hogy szerver oldalon volt egy kis sumákság, hiszen ott van 2-3-an tudtak dmg-elni csak rossz volt a csapat.
  • Solten
    A ketkedok tegyenek mar fel egy nyavajas xvm-et, csata elott lathatjak mennyire van elorendezve a gyozelem vagy vereseg :D
  • FosTalicskaa
    A dobókockás esetnél maradva az, hogy 500x-or egymás után 6-ost dobsz a kockával pontosan ugyanakkora rá az esély, mintha 500x-or egyéb tetszőleges számsorozatot dobnál. Attól, hogy megnevezed mit szeretnél legközelebb dobni, attól még ugyanúgy 1 a 6-hoz az esélyed rá szabályos hatoldalú kocka esetén...

A wot pedig egy program, egy nagy cég terméke és mint ilyen algoritmus szabályozza az rng működését, szóval dughatjátok akármilyen mélyen a homokba a fejeteket akkor is a háttérben le lehet szabályozva rengeteg dolog, ami még a győzelmeket és az egyéni teljesítményt is meghatározza... a wg is beismerte egy-két disznóságot, ennek ellenére egyesek, ezek szerint még mindig hisznek abban, hogy a wot tisztán rng alapú fair play játék... jó vicc.
  • csn tamás
    Köszönöm Nektek!
  • yossarianHUN
    Az a másik lehetőség:D
  • joe662

• Tono34
    Esetleg arti buff? :D :P
  • yossarianHUN
    Titkos kredithozam nerfet, ha tippelnem kéne
  • Tono34
    Nem tudjátok mit tölthetett le a loader ma?
  • besti
    Egész kellemes XP-t kaptak a legények :)
    Meg volt egy elégedett ügyfél is. A végén maradtam egy IS3 és egy Lorr arti ellen - és szegény menet közben leadott első lövés eredményeként ammo rack robbanással fejezte be a játékot. Sajnos az IS-3-ra nem mertem ezüsttel lőni, mert azon múlt a meccs (és ő is arannyal lőtt engem :)
  • TuskoMobile
    de kár mert nagyon jó

lehetne vmi respawnos foglalós ami már végleges mod
  • TiborTamas
    3 csata IS-8-akkal max. 12 lövést fed le mindkét oldalról. Nem valami nagy merítés... :D Volt olyan csatám Conquerorral, amikor 9x egymás után 400 alatt lőttem, aztán jöttek 400 felettiek is. :D (Van replay is, ha kell, de 9.7-es kliens kell hozzá.)
  • yossarianHUN
    A sebzés és az átütés kizárólag az RNG szeszélyeire van bízva. Ugyanígy arra is van esély (csak kicsi), hogy a dobókockával egymás után 500-szor hatost dobsz. Mondom, ha megcsinálnátok haveroddal a tesztet mondjuk 150-szer, mindent felírnátok, és a végén megnéznétek a számokat, átlagban közel azonosak lennének. Ha még többször csinálnátok, még közelebb lennének egymáshoz.
  • ToCsEk
    júni30.igtart
  • ToCsEk
    ezt olvasd el
  • walert
    Nem azt mondta, hogy illuminati, hanem először a képzettségre gondoltam, de ha az nem, akkor meg olyan dologra a játékban amire nem is gondolnék. Gondolom a skillek vagy perkek sem játszanak ? Szóval az RNG csinálta ?

Kösz a választ.
    Utoljára szerkesztette: walert, 2015.06.15. 21:56:17
  • TuskoMobile
    (ideiglenes)
  • yossarianHUN
    És ha a dobókockával háromszor egymás után hatost dobsz, máris az Illuminati van a dolog mögött? Pedig a dobókockán lényegesen kevesebb változó van, mint a WoT-ban...
  • TuskoMobile

Ez olyan játék mintha dobó-kockáznátok egymással vagy kártyáznátok
    nálunk mindig tesóm nyer ő a szerencsésebb, játékkal is így van xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.15. 21:48:52
  • walert
    3 csatában csináltuk meg egymás után :/
  • yossarianHUN
    Baromi egyszerű. Véletlen. Csináljátok meg még 150-szer, és meg fogod látni, hogy hasonló értékek jönnek mindkettőtöknek.
  • walert
    Miét tőrtént akkor meg így az eset, amiről írtam?