418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Két felhasználóddal csinálod a T95E2 harckocsis küldetést?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T95E2 elemeiben hasonlít a Tas-ra!

Írt valaha valaki a wg-nek azügyben , hogy a shop-ban nem elérhető prémiumtankot szeretne megvenni?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.20. 11:51:58
  • voivod32
    Magyarázza meg valaki, hogy mi a kurva anyjáért engem talál meg az összes köcsög arty?!Ekkora kibaszott tömegben, menet közben?
  • voivod32
    Az ilyen "csapatoktól" tudnám lehányni a monitort.
  • voivod32
    Ellenfélként én is rohadtul utálom,de benne ülni nem olyan vidám, főleg az ocsmány átütése miatt.Na meg persze lassú, mint a tetű. Olyan a feelingje, mint egy Black Prince-nek. Ha hozzáértő ellenféllel kerül szembe az ember, akkor minden viszi,mint a vajat, meg persze a piroskák, akik 400 méterről, IS-el, a csövet odakapva, lazán bebasszák bárhol, 1-2 modult letarolva.
  • Gyuszopapa
    Mit gondolsz miért veszi meg a sok fogyaték ezt a tankot,rengeteg piros ül benne.Mert nem tudják beütni és nekik is kell ilyen.
    Hülyék ellen nagyon OP a gép de még úgy is problémás ha ismeri a gyenge pontjait az ember.Messziről ha nem találják el a gyenge pontot rajta még 250-es átütést is megfog lazán.Nem is szeretek vele még ST-I-vel sem találkozni mert szarakodni kell.Főleg akkor kapom fel a cukrot ha még arannyal is spammel és lazán lövöldözi szét a frontomat miközben nekem célozgatni kell a gyenge pontokat rajta.
  • voivod32
    Itt meg egy RHM nehezményezte, hogy 4-szer pattant! :D
  • voivod32
    Szerintem a T34, már ácskapoccsal szaggatta a billentyűzetet! Egyszerűen nem tudott átütni! Pedig nem volt messzebb 60 méternél! :D Utána, amikor a végén vagy hatan lerohantak, akkor volt egy átütője.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.20. 10:09:10
  • bekescsaba
    Valóban igazad van.

Megkaptam a hősies védekezésért játó bónuszt.
  • Maala
    Nem, a High Caliber miatt lett meg. Nincs mit.

De egyszerűbb, ha megnézed, hogy hanyadik vagy a két csapatban XP-ben, dmg-ben.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.20. 07:49:44
  • Lucifer001
    Szép . Gratulálok . Nem is tudtam , hogy te vagy Miert :)
  • bekescsaba
    akkor a gore medál miatt lett meg...
  • TiborTamas
    Igen, megkapod a másfeles szorzót az xp-re.
  • bekescsaba
    Ha döntetlenezel, de van egy heroic medál, akkor úgyanúgy a győztesnek járó xpt kapod?
  • AlucardHuN
    Foxy ott bukkan fen váratlanul ahol nem is sejtjük.
  • bekescsaba
    meglett az SPG 15 az objectért....

Nem gondoltam volna, hogy meglesz, pláne nem döntetlennél. De szerencsére szar volt mindkét csapat, és a sebzések és szórodtak, na meg nem voltak spotterek, aki leszedték volna az xp-k zömét.

Ime:
  • Maala
    Nem te vagy az egyedüli. Golddal lőnek vagy golddal lőnek, teljesen mindegy. Legalább +3-4 fokot nyersz a golddal szembeni beforgatásnál.
  • yossarianHUN

remélem értékeled az időt mire megtaláltam ezt a szmájlit. volt vagy 10 perc.
  • TiborTamas
    :D
  • yossarianHUN
    Gyerekek. Így részegen. Lowok vagytok azt jóvan.
  • András77
    Tele van a búrám a sok idiótával, akik per pillanat játszanak, mondom haladok az SPG küldetésekkel, az megnyugtat. Első két csata bukta ezekkel is, persze, egy t92 vakon kiszedett! úgy, hogy azt állította, hogy egy tőlem kb 50m-re levő E4-t célzott. Qrva jó érzés volt. Na és ezt sem gondoltam volna, hogy tier9 csatában elég 2268 sebzés az SPG-12-höz (a következő sebzés 2200 volt). A tier8 franciával követtem el és a garázshely jól jött most.

Amúgy ezek az SPG küldetések akkora random mind, hogy el nem hiszem. Az összes ilyen nevetséges sebzés mellett sikerül valahogy. ha másra nem is jó az arty, legalább a kreditet, garázshelyet meg a prém napokat begyűjtöm vele meg talán a női tankost is egyszer valamikor...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.19. 22:10:47
  • besti
    A 245 pen az rendben van, STB használható marad, amivel nagy baj van az az orosz (kínai is talán) medek, azoknak is kellene ennyi és nem panaszkodnék. Azoknak most akár 175 penes is lehet az apcr, amivel már távolról a 8-as heavyk is kinevetnek - ez azért nincs így rendjén.
  • Angelus1991ster
    Goat lőszernek csak egyéni lófaszoknál , VK3002DB-nél, Chi-Ri-nél és Valentine LL-nél, na meg a többi a saját szintjénél jóval gyatrább penű tankoknál van értelme.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.19. 21:40:08
  • Userx2
    Igen és a 300 + is durva erős. Az E4 AP-val, ha pont lőni akar az E-100 kényelmesen belövi tornyát. De a leendő 280-al?? Áhhh, csak kell a gód gyerekek. :-)
  • Userx2
    Lehet hidd el, de hányszor. Ügyesen a hegyit találom el, vagy mittomén.

Azért jó pont WG-nek, hogy 200 k kreditet adott a tesztre. :-)
  • AlucardHuN
    Dominationben a T110E5 meg az Amx is átüti. Én sem értem:D
  • Pales27
    310 felett a gold átütése ne kezd a hülyeséged
  • yossarianHUN
    A gold ugyanúgy nerfelve lesz, úgyhogy nem értem a problémád.
  • yossarianHUN
    Jól értem, 270 pennel pattansz az Obi 140-ről? Azt hogy?
  • Userx2
    "Én már rég úgy játszom, hogy arra alapozok, hogy ami eltalál, az át is fog ütni," Ez változhat. Autoaimmal nem tudják szemből beverni a másikat, az a baj. Most ne mond, hogy flenkelni kell. Az E-50M talán az egyetlen amit körbe tudtak járni, de pl két orosz med mit le fog művelni?
    Engem bosszantott, hogy az O.140 elejéről pattanok 270-el, mert nem bírtam az alját eltalálni, ezek után a gyengébben páncélozott gépek is kemények lennének az ő számukra. Ezen is csak a csicska artyk nyernek. Odacsesznek egy 9 m rádiuszút oszt jó van.

De:
    The penetration values on the test server are not final. The combat performance changes will only be approved after a detailed statistic investigation of testing results has been conducted. Some changes in combat characteristics will also be determined. These are aimed at improving the game qualities (aiming speed, stabilization during vehicle movement, gun loading speed, etc.) of tested vehicles. The results of the testing will influence the final decisions related to the aforementioned changes.

Ez a lényeg. És szerintem ezt így, ebben a formában talán nem is lépik meg. Ennyi erővel az artykat is kivehetnék a játékból.
  • Pales27
    értelme ennek a nerfnek annyi hogy aranyat fog lőni boldog- boldogtalan (tudom te nem) aranyat kellett volna kivenni, nerfelni drágábbá tenni ennyi, de ez a wgnek nem éri meg és jön a bullshit dumájával, hogy azért kell a nerf, hogy használhatóbb legyen a páncél, de a gold ammoval meg nem kezd semmit a hazug söpredéke
  • bornofakone
    ne is említsd őket, battlefront, fallout4...hmn. Ha lenne normális gépem, vagy legalább be tudnék ruházni rá....az biztos h nem lenne időm wot-ra :DD
  • yossarianHUN
    Én már rég úgy játszom, hogy arra alapozok, hogy ami eltalál, az át is fog ütni, ergo ne találjanak el. Medekkel ez sosem volt másként, a nagy, páncélozott dögök meg eddig is csak aranyat kaptak a pofájukba, hát mostantól alacsonyabb átütésű lesz az az arany.
  • Master91
    magával az alap lőszer nerfel de a többi stat buffolásával nincs baj. sőt.

de az az arany eső ami itt fog jönni, azt nem fogom lenyelni.
  • yossarianHUN
    A Battlefront az kötelező lesz
  • R3nton
    Jó játékosnak ez nem igazán nerf. Ugye a többi mutatókat javították a medeknél, tehát ergo buffot is kaptak. Egy jó játékos pedig könnyen eldönti, hogy mikor elég az apcr és mikor kell heat, ráadásul az orosz medek 5-6 sec alatt töltenek tehát gyorsan is lehet váltani. Batchattel, ami meg ugye táras, kíválóan lehet flankelni.

Viszont az üzletpolitika nekem sem tetszik, meg ez az egész, amilyen irányba megy. Lélekben már a Battlefrontal játszok, igaz addig még gépet kell újítani :D Ja hát és a Fallout4 is jön :)
  • yossarianHUN
    Én vagyok itt az egyetlen medes, aki nem kap agyérgörcsöt ettől a pen nerftől? Sőt. Ezek után talán használható lesz az STB ágyúja is pontosság és megbízhatóság terén, és 245 pennel aki nem tud medezni, az ássa el magát a veteményes végében. Patton megint fincsi, eddig is lézer volt az az ágyú, most már tényleg menetből fogok széjjellőni vele mindent 500 méter alatt, célozni meg totál nem kell vele majd. Ja, hogy nem fogom áthugyozni a T10 heavyket szemből? Szerintem meddel nem is kéne.
  • yossarianHUN
    AW-ban van gold? Utoljára mikor játszottam, még nem volt.
  • Userx2
    Neked köszi a linket.
    Azt már nem veszi senki figyelembe, hogy a medek kaptak azért buffot is, ha jól értelmezem az alábbi változásokat.
    A teljesség igénye nélkül.
    M48A1 Patton:

Aiming time of the 105 mm Gun M68 for the M87 turret reduced from 2 to 1.8 s.
    Dispersion on turret traverse of the 105 mm Gun M68 reduced by 33%.
    Object 140:

Dispersion on the move of the Object 140 suspension reduced by 25%.
    Dispersion on hull traverse for the Object 140 suspension reduced by 25%.
    Aiming time of the 100 mm U-8TS gun for the Object 140 turret reduced from 2.1 to 1.9 s.
    T-62A:

Dispersion on the move of the T-62A suspension reduced by 20%.
    Dispersion on hull traverse for the T-62A suspension reduced by 20%.
    Aiming time of the 100 mm U-8TS gun for the T-62A turret reduced from 2 to 1.8 s.

Leopard 1:

Dispersion on the move of the Leopard 1 suspension reduced by 33%.
    Dispersion on hull traverse for the Leopard 1 suspension reduced by 33%.
    Aiming time of the 10,5 cm Bordkanone L7A3 gun for the Leopard 1 turret reduced from 1.9 to 1.8 s.
    Reload time of the 10,5 cm Bordkanone L7A3 gun for the Leopard 1 turret reduced form 8.7 to 8.3 s.

E 50 Ausf. M:

Dispersion on the move of the E 50 Ausf. M suspension reduced by 14%.
    Dispersion on hull traverse of the E 50 Ausf. M suspension reduced by 14%.
    Crossing capacity of the E 50 Ausf. M suspension on solid terrain increased by 18%.
    Crossing capacity of the E 50 Ausf. M suspension on medium terrain increased by 15%.
    Crossing capacity of the E 50 Ausf. M suspension on soft terrain increased by 9%.
    Aiming time of the 10,5 cm Kw.K. L/52 Ausf. K gun for the E 50 Ausf. M turret reduced from 2.1 to 2 s.
    Reload time of the 10,5 cm Kw.K. L/52 Ausf. K gun for the E 50 Ausf. M turret reduced from 9.6 to 9 s.

Bat.-Châtillon 25 t:

Dispersion on the move of the Batignolles-Châtillon 25 t suspension reduced by 12%.
    Dispersion on hull traverse of the Batignolles-Châtillon 25 t suspension reduced by 12%.
    Dispersion on turret traverse of the 105 mm mle. 57 (D. 1504) gun reduced by 12%.

121:

Dispersion on the move of the 121 suspension reduced by 14%
    Dispersion on hull traverse of the 121 suspension reduced by 14%
    Aiming time of the 122 mm 60-122TG gun for the 121 turret reduced from 2.7 to 2.3 s.
    Reload time of the 122 mm 60-122TG gun for the 121 turret reduced from 9.6 to 9.3 s.
    Dispersion on turret traverse of the 122 mm 60-122TG gun reduced by 14%.

STB-1:

Dispersion on the move of the STB-1 suspension reduced by 12%.
    Dispersion on hull traverse for the STB-1 suspension reduced by 12%.
    Aiming time of the 105 mm Rifled Gun for the STB-1 turret reduced from 2.3 to 2.1 s.
    Dispersion on turret traverse of the 105 mm Rifled Gun reduced by 14%.

FV4202:

Dispersion on the move of the FV4202 suspension reduced by 17%.
    Dispersion on hull traverse for the FV4202 suspension reduced by 17%.
    Aiming time of the 105 mm Royal Ordnance L7A1 gun for the FV4202 turret reduced from 2.1 to 1.9 s.
    Dispersion on turret traverse of the 105 mm Royal Ordnance L7A1 gun reduced by 17%.
  • Master91
    Semmi gond nincs ezzel az ammot átütés geciséggel. Én már csak artyzni fogok ha játszok ezzel a sz.arral.

Karácsonyra és év végére ki kell termelni a prémium fizetéseket SerBéknek, február környékén lesz ezzel kapcsolatban változás.
  • talpi
    Elég rossz ez a médiamarkos hasonlat. A profitoptimalizálás nem járhat népszerűségcsökkenéssel. Ha van egy terméked, ami jól fogy nem úgy kell javítani a bevételi mutatókat, hogy a régi vásárlók megszívják.
    Amúgy a játékipar más alapokon nyugszik. Borítékolható a népszerűségvesztés az elkövetkezendő pénzügyi évben. Konkurencia folyamatosan jelen van és a mostani pénzközpontú támogatás pont a játék lényegét veszi el. Felnőtteket is felbosszantja, hogy semmit nem ér az ügyesség, tapasztalat. A pénz hajhászásával pont a játékot népszerűsítő törzsközönségnek veszi el a kedvét a játéktól. Megunják, otthagyják. Arról nem is beszélve, hogy akik eddig reklámozták a játékot igyekeznek mindenkit lebeszélni róla. Marketing-öngól. A fiatalok és a gyerekek pedig komoly mentálhigiéné-s károsodásokat szenvednek. Bár furcsán hangzik, de azoknak a szülőknek, akik ezzel szembesülnek egyáltalán nem megmosolyogtató probléma. Bár privát és szubjektív a véleményem, de aki ezt a terjeszkedési stratégiát kitalálta, annak gőze sincs erről a műfajról. Mindannyian ismerünk hasonló példákat a játékiparból, amit dilettánsok tettek gallyra. Gondolj csak a guitar heroes-ra, vagy ikariam, Goodgame Empire,amik előtt sokkal nagyobb siker állhatott volna, ha nem engednek oda erre a műfajra felkészületlen embereket.